KÖREN

Hej! jag har precis kommit hem från kören. I morgon ska vi typ sluta vid halv 12. Det ska bli så skönt att sluta så tidigt. Typ kl. 19.30 ska jag ringa olivia, liv, isolden, josefin, irma, Vendela och kanse Elvira, fast hon är på resturang. Vi ska parta om grönan.

PUSS & KRAM ♥

Solbergaskogen !

HEJ! I dag var vi med skolan i älvsjöskogen. Dom flesta hade glömmt mat låda och nästan alla viste inte att va hade ute dag. Det var så där tyckte jag. Jag, Josefin och Moa (a.t) fick laga mat och det blev makaroner och köttbullar. Efter vi hade slutat sklan gick jag hem till Isolade ett litet tag. Vi lysanna på musik och dansa lite.


PUSS & KRAM ♥

Elvis

God morgon! jag har en hel del att berätta om i fredags och i lördags! I fredags så va jag på fest oss Vendela. Det var en skön stämnig hemma hos henne och på kvällen så sov jag och 5 st andra över. Jag tror att vi somna vi 1 på natten. På lördags morgonen väckte dom mig 7 på morgonen!!!!!!!!!!!!!!! :(

I går så va jag på teater med några kompisar till oss. Vi va på teater som hete Elvis. Den handla om Elvis, och han va ny in flytad i stan. Han har fått en tjej, men hennes mamma ville inte att hon skulle träffa honom. Alla tjejer i stan tycker att Elvis är skit snygg. Det är en jättebra tater och dom som spela rollerna är utvecklingsstörda.

PUSS & KRAM♥

Den var så HET!!!

Hej! I dag var det spuer varm. Alla raster låg vi och solade. I kväll sak jag på min kompis vendels fest och det sak bli super kul. Det är ett  sovaöver fest och vi kommer säkert ligga och snaka i flera timmar. I morgon ska jag på en teater som Heter ELVIS. Vi sak gå på den med nåra kompisar.

< Vi som sola (jag, Elvira och Olivia)
< Liv vill att jag skulle ta med den på henne!
< jag (jag spener inte magen)

PUSS & KRAM ♥

Städa Rävudden!

Tjena! förlåt för att jag inte har skrivit på länge men jag har haft det lite mycket. I dag har vi plockat skräp på rävudden! det var ganska kul och jag hittade ett par frysta klasingar. Nu ska jag se på Rent Hus. På fredag ska jag på fest och det är ett sova över fest!!! I morgon ska jag ha utväklings sammtal. bläääääääääääääääääää


PUSS & KRAM ♥

Bajs måndag!

Hej! i dag var det en vanlig tråkig måndag och i kväll kommer den bli ännu tråkigar. Mamma och Maira ska på en konsär pappa kommer åka och ha föräldra möte på sin skola vid 6. Jag längtar tills i morgon för då är det dans och jag älska och dans jag dansar typ hella tiden, jag snurra lite då och då, jag gör lite kanser lite då och då!

PUSS 6 KRAM ♥

Shopping!!!

Hej! Jag tror jag shopar minst 3 gånger i månden! i allafal i går så åkte jag första gången med nåra tjejer i min klass och shoppade! det var Lova, Alwa, Nora, Angnes och Alva! för alla var det första gången att åka och shoppa själva. Jag köte en tröja på NEW YOUKER, hår spray och en pressent till Vendela (: tröjan var svart och ganska pösig. När vi skulle åka hem tog vi fel tunndelbana och åkte ända till Fittja. Sen tog vi rätt tunndelbana och åkte till Liljeholmen och där träffa vi Helena (en lärare på vår skola) sedan åkte vi hem!!!

Alva, Lova och jag!

Hej! nu sitter Alva här brevid mig och hon ska sova över oss mig i dag! Aldeles nys gick Lova här i från! vi har lekt kuragömma och det va spuer kul. Jag gömmde mig under diskkon och Alva gömmde sig under matan en gång

Cykla till skolan

Hej! Jag har precis kommit hem från Josefin. I dag cyklade alla tjejer i min klass till skolan, det såg jättetöntigt ut för vi var typ 7 st som cyklad epå rad eller i en stor klump!

Jag ska vara vampyrdrottnig!!!!

Hej! I dag har jag varit på kören och den här gången sjunger vi inte på Tyska, den här gången sjunger vi från Euro disney! Snart är det körläger och det är så kul! näst sista dagen på körlägret är en lördag och då ska vi ha maskerad och jag ska klä ut mig till vampyrdrottnig!!!! mohahaha! (hihi)
 < fast tjej!!!
PUSS & KRAM ♥

Jacka!

Hej! I morgon är det skola, det ska bli kul och träffa mina kompiar igen. I dag har jag köpte en ny jacka. Den var gansak snygg och jag kommer ha på mig den i skolan i morgon!
< så här ser den ur fast svart (på den här bilden är den jätteful)

PUSS & KRAM ♥

Tråkigt!

Hej! I dag har dte varit en tråkig dag. Maria och jag gick en promenad sen åkte hon hem! efter det kom en tjej som heter Snadra hon brukar tycka om och va med mig, hon kanse är lite yngre (hon går i 1:an) men va spelar det för roll.

Glad Påsk!

Hej! I dag påsk afton! Vi har haft fullt upp hella dagen. Jag och mamma påska pyssal, vi målde ägg och gjorde en ägg korg. Sedan kom mina syskon, Maria och Wille. Pappa, mamma och jag gick och gömde påsk äggen och Maria och Wille stana hemma. Det var svårt att gömma äggen men man kan inte vara bra på allt. Efter det kom alla och do mbörja leta. Maria fick leta först och det tog inte så lång tid innan hon hitta det. Hon fick en guldbiljet (det var en lite kul ide efter som hon sökte till idol) och ett par örhänge som var ett par M. Sen fick hon en chohlad kanin. Wille fick samma sak, fast inte en guldbiljet eller hörhängen han fick en lite kanin som kan hålla viktiga papper till en. Mamma och pappa ficj bara godis och ett kort. Sen skulle jag, Maria och Wille leta lite mer (ni få se bilder sen på vad jag fick). Efter vi hade letat gick vi på till huet igen. Alla sate sig och sola och lyssna på musik och lite då och då hade jag lite shower för familjen. Vid halv 5 åt vi middag, på bordet stog det balndanat köttbullar, korv, janssons frästelse och potalit m.m. Sen ville Wille kör mig så vi körde runt lite med bilen!
< mammas och min lila påsk korg!
< Jag fick ett par stumpor
< ett bio kort
< godis
< en bad bomb
< ett läpp glans
< ett par klips örhängen
 < mina påsk ägg
< min store bror
< vi solar (:
< Jag och Wille showar!!!

PUSS & KRAM ♥
OCH GLAD PÅSK

Pyssel och Shopping!

Hej! nu är jag på landet. Inna vi åkte till landet så åkte jag, mamma och pappa till skärholmen. Vi köpte tre bar skor till mig och ett rosa lin, ett par shorts och två par trosor (: När vi kom till landet så pysslade jag och mamma. Ni vet 1 april, när jag fick veta att jag kom in på kulturama så var jag och mamma på brio (lek o lär) du köpte vi två påsk ägg som man kunnde göra själv, det gjorde vi. Snart ska äta mat och det blir kyklig, past och sås!

PUSS & KRAM ♥


GOD MORGON!

GOD MORGON! Om en liten stund ska jag åka till landet. Själv klart så ska jag ta med mig datorn så jag kommer skriva typ varje dag och på lördag, söndag eller måndag ska jag lägga ut lite bilder på min påsk. I dag skärtorsdag, är det någon som ska gå påskkärring, själv tycker jag att jag har växit i från det! Jag sak ju fylla 12. 
 
PUSS & KRAM ♥

Det blev skitsnyggt!!!

Hej! i dag har jag klippt mig och det blev skitsnyggt. Det blev ganska kort och tunt men syggt. Jag klippte mig etapper. Här kommer fyra bilder på mig nu i ny klippt hår:
 
 
PUSS & KRAM ♥

Inget Speciellt

Hej! i dag har jag inte gjort något speciellt bara varit hemma. I morgon ska jag klippa mig. Själv klart ska ni få se hur det kommer att se ut. Jag ska klippa mig ungerfär 8 cm. Jag ska kilippa mig i telefon plan.


PUSS & KRAM ♥

I TAKET LYSSER SJÄRNORNA!

Hej! För inte ne så lång stund kom jag och mamma hem från heron cithi (jag vet inte hur det stavas). Vi såg I TAKET LYSSER SJÄRNORNA. Den va jättebra mem kanse var den för lite älder. Om jag hade bestämt ålders gräns så skulle nog det vara 12 års grens. Filmen handlr om en tjej som heter Jena och hennes mamma har kanser. En dag blir hennes mamma jätte sjuk och dom är tvungna att bo hoss Jenas mormor. Jena och hennes mamma har partatom att dom ska åka till Tailan. En dag så har en tjej i Jenas klass som heter Ulrika fest och hon bor i samma hus som hennes mormor. Mdans Jena är ute och slänger sopporna frågar hon Ulrika om hon får följa med upp.Jena och Ulrika blir kompisar  men ulrika, röker, dricker och snor kläder det är inte Jenas typ. Ulrika förändrar Jenas liv.


PUSS & KRAM ♥

Ladet hella helgen!!!

Hej! idag och i går va jag på landet. Det ligger inte så långt här i från stockholm, det ligger på Ekerö för alla ni som vet. Det var jättte mysikt, fast jag hade inte så mycket att göra där, Jag tro att jag kommer lägga ut typ bilder varje dag nu på sport lovet. I morgon ska jag var hoss min kompis Minou och min två andra kompisar Lova & Salmah kommer också att var där. På fredag kommer jag åka tillbaka till landet, för då är det påskdagen och då ska vi leta påskägg. Här kommer lite bilder på när jag va på landet!



< vårat land stäle heter Nibbla
< en lek park typ mit i mot oss
 < vårat hus!










< bak sidan av huset
< ni ser det vita huset, det är frige bon där mina syskon sover i. vi får inte plats alla i huset
< våren är ängligen här!!!!




< min skugga
< nu ska jag hämta vatten
< här är pumpen


< å vad jag får sita
< jag
< här sover jag, mamma och pappa






< fint väder!!!
< jag på morgonen
< jag värmer mig lite
   
< på väg hem!

PUSS & KRAM ♥


Sluta komentera vad andar tycker!!!!

Hej! jag vill bara säga till en vis persson att jag kanse tycker att den rätte för rosing är bra, men bara för du inte tycker det så behöver du inte kometera det!!!!!!!!!! I alafal idag är det påsklov!!!! Irma, Josefin & Olivia var hemma oss mig idag. vi hade kul. Först slappa bi bara och sen spela vi Buzz, sedan åt vi melis och efter det gick vi ut på min gård och görde lite saker. Snart ska jag se på talang 2009!!!


PUSS & KRAM ♥

JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD!!!

Hej! Jag är bara så himla glad. Det är så att jag har kommit in på kulturama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Och det här är inget april skämt. Jag är bara så glad, det var lisom den ända skolan jag ville gå i och nu ska jag gå i den.


PUSS & KRAM ♥

RSS 2.0