Valborgsmässoafton!

Heeeej!
Nu drar vi till vasaparken. Sigrid och Freja säger att det brukar var mycket folk där! Så vi kanske träffar någon där ;) Tills kvällen har vi köpt massa godis och chips :D 
puss på er!!!!! ♥

 

 
Tröja: SIGRIDS!
Strumpbyxor: H&M


@ sigrids place!

HEJ! Är hemma hos Sigrid nu! Vi ska äta lite lunch sen vet jag inte vad vi gör :P

Får se om jag bloggar sen :P

Nu ska jag åka till stan och träffa Sigrid och Freja! I kväll ska vi nog kolla på brasa i vasaparken :D

Hart varit ett Bieber fann!

...Jag har varit ett järrestor JB fann? För typ två år sen, precis när han blev känd och då hade han bara två låtar men sen när Baby kom började jag tycker mer och mer illa om honom! Kanske sagt det förut men inte varit så tydligt. Men nu är Justin Bieber inget för mig. Nu visste ni det
Gjorde den här bliden för jättelängesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Home from the party!

Hej!
Nu är jag hemma och festen var jätterolig :D Träffa lite nya människor och lite annat...Imorgon blir det valbrogs firande med Freja och Sigrid <33 Vi ska sova hos sigrid och typ titta på brassa i vasaparken om det är någon brasa där!? Nu är jag ganska trött, så jag lägger mig kanske om en timme ;) Men det här får bli ett god natt!
Puss ♥



Nu åker vi till Unnis fest!

Fest outfit!
(har inte gjort någon skylt än)
Svart linne: H&M
Tubb kjol: Åhlens
Svart strumpbyxor: H&M

Helgens planer!


Så ser min dag ut!

Shuuu! Har dans den första lektionen, sen har jag spanska, svenska och sisst metnorstid! I kväll har en kompis i klassen fest och då kommer alva hem till mig förre och vi gör i ording oss tillsammans :D Så er min dag ut. Nu ska jag åka till skolan. Puss ♥


Ber om ursäkt!

Heeeeeej! Asså jag ber om ursäkt för att jag inte har svart på frågstunden! Men jag ska försöka att gör att videoinlägg i morgon :p Nu är jag så trött att jag ska sätta mig och spela the sims!

Hm, vad ska det vara för rubrik till det här inlägget?

Heej!
Minou och Nike är här nu och vi sitter och kollar på MTV! Senara ska vi på dans på base :D
Puss ♥


Torsdag!

Hej!
Kom hem halv 10 i går så jag hann liksom inte svara på frågestunden :P Idag slutar jag ganska tidigt så jag, Minou och Nike åker hem till mig och sen går vi på dans :D Bloggar sen!
Puss ♥

Sista chansen!

Nu har ni sista chansen att ställa några till frågor till mig! När jag sedan kommer hem så svara jag på alla er frågor!
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund

Utgång!

Nu ska jag gå ut med Josefin och Irma!

Fett skum!


Trött som f*n

HejHej!
Är super trött efter en lång dag i skolan! Igår gjorde jag bara ett inlägg och jag skulle lagt upp massa bildern men det är liksom 300 bilder, lite mer, så det kommer ta en lite stund :P Nu ska jag spela the sims!
Puss ♥
Blommig tröja: Ginatricot
Vit linne: H&M
Jeans: JC

:(

Hej!
Humöret är inte precis på topp. Det har hänt en grej idag som är alldeles för privat att skriva på bloggen. Nu ska jag se på två avsnitt från BB sen ska jag ladda upp bildern på bloggen!
Puss ♥



Skolan today!

Tjo!
Skolan idag och det suger! Har verligen inge lust att gå till baka :P Aja men sånt är livet, Idag kanske jag laddar upp bilderna jag tog igår och dom jag har tagit under hela helgen. Så det kommer bil mycket bilder! Men jag bloggar senare i kväll.
Puss ♥


Ser jättetrött ut men jag har inte sovit på hela natten!



ALLT FRÅN GINATRICOT! (FÖRUTOM ARMBANDEN)

Ser inte framemot till skolan!

Åhhh imorgon är det skolan och jag orkar verkligen inte att börja plugga. Jag är jättemycket ångest för vi hade spanska läxa tills imorgon, vi skulle kunna klockan utan till och jag kan inte ett enda dugg om klockan. Nu måste jag i allfall gå tilll säng!
God Natt ♥



Svara på alla frågor i frågestunden!

Har fått en del frågar på sitta tiden och jag har inte svarat på dem men det är för att jag flyttar alla frågor till frågstuden som avslutas på onsdag i ett videoinlägg :D
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund

The red riding hood!

4/5
Filmen var ganska spänade och lite läskig ibland men inte så jätteofta. Det var en persson i byn som var varulven och man trordde att alla i byn var varulven men alla kunnde ju inte vara en varulv. Aja jag tror inte ni fattar men den var i allfall jättebra :D

Hej på er (efter en dålig uppdatering)

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
Asså jag känner mig hemsk efter en sån dålig uppdatering men den här veckan ska jag blogg som bara den. Idag har jag varit med Freja, Sigrid och Ida å vi var på skansen :D Det har varit sjukvarmt så det var en bra dag att vara på skansen. I morgon eller idag kommer jag ladda upp en massa bilder från idag och från helgen :D Nu ska jag och Maria gå och se the red riding hood! Jag hoppas jag bara kommer in på bion för att det är 15 års gräns.
Puss ♥


Bloggar från pappas iPad!

Hej! Det verkar som om internät inte funkar på datorn så jag bloggar från pappas iPad :) sitter och solar på altanen och jag har faktiskt blivit lite brun på magen! Imorgon kommer brosan och mormor ut och då ska jag äta godis så jag spriker, haha ne jag skoja ;) Puss♥

Vill se


vill se the red riding hood! Den verkar ganska bra men läskig!!! Asså jag hatar skräckfilmer men jag kan se thrillers (vet inte hur det stavas)

Nästa stopp: Landet!

Sho bre! vad händer jao? haha...skoja! Nu ska jag åka till landet :P Åhh det är så tråkigt där. Men, men jag ska försöka göra mitt bästa för att ha roligt, typ spela the sims :) Som jag har sagt så vet jag inte om det blir någon blogging på landet, hoppas! Aja nu ska jag åka.
Puss ♥

Lugn morgon!

Maria och hennes pjokvän håller på och göra frukost så jag ska snart få i mig lite mat. Idag ska jag ta det lungt. Ska duscha, städa mitt rum och lite sånt. Sedan kommer jag åka ut till landet. Jag får se om vi kommer ha något internet :P

Nattinlägg!


Har utsätt skolavslutnings klänningen!

Har utsätt min skolavslutnings klänning! Nu gäller det bara att övertal mamma och pappa :P

BB

Sitter och käkar godis och ska snart se i Big Brother! Just nu ser jag på avsnittet som kommer i morgon! Aja, puss på er <3

JUST NU: glee


Kissies design, ful?

Är det bara jag eller är inte Kissies nya design jätteful! Jättedåligt  utklippt och vad är det på sidan där, typ ett hål? Jag tycker i allfall den är ful!

water for elephants

5/5
Det var skitbra! Den var ganska hemsk. Den här filmen är precis son typ av film jag gillar. ASBRA!

Klänning från Gina!

Klänning från Ginatricot 199 :-

På stan med Andrea <33

HEEEJ! Ska på stan med Andrea idag och sen ska vi se på bio! Har super bråttom, men jag bloggar i kväll.
Puss ♥





The sims hela dagen :P

Sho!
Har varit på landet hela dagen idag. Satt hela dagen och spelade the sims 2! Konstiga var att mamma inte kom och klagade över att jag inte var ute någonting :P Men nu när jag kom hem sa dom att jag inte kommer få sitta hela kvällen, men det glömer dom säkert bort snart! :P Aja har försökt ringa andrea men hon svara inte, vi ska hitta på något i morgon! Så andrea om du ser det här RING!
PUSS ♥


Bild från när klasen skulle åka till Romme!

Landet!

Hej! Nu ska jag åka till landet :P ses i kväll i morgon :D <333
Föresten vad tycker ni om min nya frisyr?

Min termometer idag!

Asså det var 27 grader varmt ute i dag på min balkong eller det var det  som stod på termometern! Våren är här :D

download the sims 2!

Håller på att ladda ner the sims 2 på pappas gamla dator :) Det var skit längesen jag spela, har alltid älskat the sims!

Roligt i parken!


Bilder från dagen med Sigrid och Ida <3

Bilderna är från Sigrids blogg!
driv

Till Lilje och träffa Ida och Sigrid

Heeej!
Nu åker jag till Liljeholmen och träffa Ida och Sigrid! Som jag sa i förra inlägget vi ska ha picnink och bara umgås sen ska vi kanske hem till mig och se någon film :P
See ya  ♥



Ska vara med Ida & Sigrid!

Idag ska jag vara med Ida och Sigrid. Vi ska typ köpa lite mat och sånt och sen ska vi ha picknik i någon park och sola å sånt. Nu ska jag äta lite frukost och sen göra i ordning mig!
En bild för typ en månads sen men mig, freja, Sigrid, ida och Sindra <3

Annie är ute i huset!

I kväll var det Annie som åkte ut i BB! Visst hon var ganska tråkig men MADDE skulle åkte ut!!!!!!!!!!!Annie Almén tävlar i poetry slam. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

vad tycks om Big Brother låten!

Vad tycker ni om big brother låten!? jag gillade dem, den var helt okej :)


Weird guy?!

Eh....vem är det här!!!!???? asså han är fett konstig!

Det blev step up i stället!!!

Det var något fel på mean girls filmen så nu ska jag se set up! Den är också sjukt bra! ÄLSKAR FILMEN <3333

Vem gillar inte mean girls?

Det var ganska längesen jag såg mean girl så jag ska se den nu! Jag typ sett den 100 gånger men vem gillar inte mean grils?

Sant eller Falskt, vem gissa alla rätt!?

Oj förlåt hade nästan glömt! Skulle ju avsluta tävligen i går men jag hade inte tid, så jag gör det nu :D Vinnaren är.................................................MINOU!!!!!! Det var 3 av 10 som hade rätt! Nora och Agnes hade oxså rätt men jag lottade och då blev det Minou :D Minou vann en brun mascara, ett nagellack och ett par örhängen! Här kommer svaren:


Shopping från igår


Sommaren/våren är här!!!!!

Det är 20 grader varmt ute och jag ligger på balkongen och solar! :D Sommaren/våren är här!

Pictures från i går


Min lunch :)



Lite kort om igår och vad som händer idag :)


Shopping, solat och grillat!

Tjenare!
Har haft en toppen dag! Först var vi på stan, sen så åkte vi hem och låg i en park och sola :D Vi har precis varit på Jossans gård och grillat korv! :) Ikväll ska vi ha det chill och bara se på film och äta gott. Nu ska jag vara lite social med mina vänner.
Puss ♥


SHOPPING med Isolde och Jossan!!!!!

HejHej!
Idag blir det typ shopping med Jossan och Isolde :D Ikväll sover jag hos Jossan och imorgon är jag säkert med henne oxså i fall hon inte ska gör något annat :P Det är väl planerna för idag. Nu jag har lite bråttom till bussen.
Puss ♥





lovets planer :D


Bikini från Cubs!

Bikini från Cubs 158 :-

Elin är här :)

Heeeeeej!
Är med Elin just nu :D Innan var vi i Liljeholmen och jag köpte en ny bikini! Lägger upp bild sen. Nu ska vi göra middag.
Puss ♥


Fredag och påsklov!

Tjena!
Idag har jag bara tre lektionen :D Börjar vid lunch för att min danslärare är inte i skolan idag! Min sissta lektion är metorstid och vi får se om jag får någon utkälling av min mentor efter som att jag skolka föra gången :P Efter skolan sticker jag och Elin hem to me. Bye Bye nu drar jag!
Puss ♥

Frågestund tills den 27 april!

Var det inte en stund sen jag hade en frågestund??? Aja nu tänker jag ha en frågestund :D Som sagt skriv vad ni villl fråga och den här gången svara jag på alla frågor i ett videoinlägg ;)

Dance time!

Tja! är hemma hos Minou nu med Nike :D Vi har ätit våfflor och ska snart till dansen! Puss ♥

Går to the school now!


blogg.se SLUTA KRÅNGLA!

Asså nu blir jag sur! Blogg.se har krånglat hela veckan. Skulle precis gå in och kolla på min blogg och så går det inte! ÅH, VAD JOBBIGT!!!!!!

Snart påsklov :D

God Natt!
Det är typ bara två dagar kvar tills påsklovet och jag har en hel del planerat :P I morgon ska ska jag, minou och nike nog hem till minou innan dansen! Aja nu ska jag försöka lägga mig i tid.
Puss♥

Ray ban och Filippa :D

Svar:
Ja jag vet! Men av själva märket ray ban så tycker jag det modellen är snyggast ;) Det finns massa olika modeller i ray ban! Men jag skrev så för att jag inte visste vad den modellen hette :P fattar du vad jag menar? <33
Hihi förlåt jag glömde dig gmn! Men jag la till dig! <33333

NY DESIGNAT!

betyg sätt, 1-10 :D <333

Tonight i´m fucking you!


Snabbfrågor!



HEJRF AFAF

Tjenare!
Drar till skolan nu :) I går blev det inte så mycket bloggning, jag var nog ute lite förlänge :P Föresten vad tyckte ni om mina nya solbrillor? Aja nu ska jag inte sitta hära, skolan väntar ;P
Puss ♥


TÄVLING PÅ LÖRDAG!

Hade helt glömmt bort att det just nu pågick en tävling på min blogg :P Så på lördag avslutas sant eller falsk tävligen!
Så gissa  nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TÄVLING
TÄVLING
TÄVLING
TÄVLING
TÄVLING
TÄVLING
TÄVLING
TÄVLING
TÄVLING
TÄVLING
TÄVLING
TÄVLING
TÄVLING
TÄVLING
TÄVLING
TÄVLING

Hemma now!

Tja!
Hemma nu. Jag och Josefin gick typ i hela midsommarkransen och prata om allting mellan himel och jord :D Ska snart ringa Elin <333 Längtar till påsk lovet. Jag tänker hitta på massa roliga saker!!!!!!!!
En bild på mig från bild lektionen igår! Hahaha dom Linnea, Flippa, Unni tejade runt hela mina ben!!!

Dags för en liten promenad!

Ska ta en lite promenad med jossan nu :) Behöver nog komma ut lite!
En bild jag tog förut! :P <3

Nya solbrillor!

Tjena!
Alva földe med mig inn till stan och fika! Sen köpet jag ett par jättesnygga solglassögon, jag har titta på dom jättelänge :) Nu ska jag titta på några klipp från big brother.
Puss ♥


Solglassögon från Åhlens city för 179 :-

Sluta vara jag!

Snälla kan den som kommenterar och låssas var jag! Du kommenterar med mitt namn och blogg adress. Skulle uppskatta i fall du sluta :D


Hejsan!

HejHej!
Idag är det skola på alla andra dagar :P Efter skolan ska jag och alva åka in till stan, jag ska köpa ett par jättesnygga solglassögon! Bloggar senare!
Puss ♥





HAHAHOHOHIHIHHEHEHAHA

THAHAHAHAHA! alla är vi inte prefekta men det är ändå roligt. Dom ska se så perfekta ut på alla bilder och sen så är dom inte alltid det på alla bilder!!!!!

Andreas design!


2 maj gäller det!

Efter vallborgmässoafton kommer jag börja mitt hälsomsamma liv. I en månada ska jag inte äta godis, läsk eller fika! Ska oxså börja jogga en gången i veckan :D Så nu får jag väl passa på att äta så mycket godis jag kan ;) Vi får se om jag klara det!
HAHA lite konstig bild, jag vet!

Lim är äckligt, ät inte det och dessutom blir man drogad av det!

Tja!
Vi köpte ett par helt vandliga vit converse :D Är nöjd för jag behövde verkligen ett par nya skor. Idag på bild lektionen så åt jag lim. Filippa och Unni sa att jag fick 20 kronor om jag åt lite lim, så varför inte :P Sen tejpade Linnea och Unni mina ben så jag inte kunnde gå. Jag vet inte var det är för fel på mig. Jag tror jag fel hög på det dära limmet jag ut :P Hahaha. Aja nu ska jag iallfall gå ner och duscha.
Puss ♥


Ska åka och köpa skor!

Heeeej!
Nu ska jag och pappa och åka köpa converse :D Så vi får se vad det blir för converse när jag kommer hem!
Puss ♥


PATRIK åkte ut!

YES!!!!! Patrik fick lämna i går, det äkliga svinet är ute i big brother huset!!!!!! Foto: Daniel Ohlsson/TV11

Facelook & Outfit!

Vit tröja: Gina tricot
Vitt linne: H&M
Jeans: JC

Vem kommer åka?


Vem tror du!?
Själv tycker jag det spelar ingen roll båda är idioter!!!!!!

VAD HÄNDER?

Kolla på statistiken och såg det här!!!!! Vad är det som händer, jag måste nog skärpa mig nu med bloggningen!!!!!!!!!!!!!!

Musikal rep!

Hej!
Hade skit bråttom i morse! Vaknade 5 minutner innna min buss gick och det var den ända bussen jag var tvungen att ta för att hinna till musikalrepet :P Pappa och jag sitter och beställer påskpressenten, det blir ett par converse!
Puss ♥
PS. vet att min blogg är sjukt tråkig nu!!!!!!!
Tumblr_limyj6h7wf1qdbbywo1_500_large

I´m in the house!




Ett klassiskt trick!

Tumblr_lj76qaxbyb1qhyuyjo1_400_large
Kolla vad SÖT han är när han var med i fullt hus två! !!!!!!!!

Dom senaste dagarna!


Dagens shopping :D

Gintricot 199 :-
Strupmbyxor H&M 79 :-
Väska acentt 199 :-
H&M 199 :-
H&M 49 :-
Ginatricot 49 :- (rea)
Ginatricot 199 :-
JC 399 :-
In och finn 12 :-

Tack mamma för alla sakern <3333333333

Jag och Ida

Tagna från Idas blogg!


Shoppa med mamma!

Heeeej!
Sitter i Idas säng ska snart åka till stan och shoppa med mamma! I går hade jag och Ida jätteroligt. Vi var i farsta centrum och flumma, sen var vi ute lite och efter det chilla vi och såg big brother. Aja nu ska jag åka.
Puss ♥


Sova hos Ida!

Heeej!
Sitter hemma hos Ida! Ska sova hos henne idag :D Imorgon ska jag och mamma shoppa! Aja orkar inte blogga mer, hörs kanske senare.
Puss♥

Ida den fina! 


DRAMA-FEST!

Världens dram fest!!! Berättar mer i morgon! Puss♥


KLASSFEST!!!!

Heeej!
Nu har vi fixat oss eller Julia sminka sig fortfrande :D Det ska bli kul även fast alla säger att det ska bli tråkigt så ska det iallfall kul tycker jag :P Jag bryr mig inte om vad dom säger! Aja vi har jättebråttom nu.
Puss ♥




Top: New yorker!
Strumpbyxor: vet inte!
skor: H&M

Fest och sen sova hos Alva!

Hej!
Mår bättre än vad jag gjorde i går :D Ikväll blir det klassfest på skolan, efter sover jag hos Alva! Bloggar lite emallan åt om jag hinner ;) Har inte så mycket att skriva om, ska till skolan nu typ :P
Puss ♥


Har inte så mycket smink i dag! Bara mascara och lite läppglans ;)


Canada tröja: Vet inte!
Jeans: Ginatricot!

Försenat videoinlägg

Ett försenat videoinlägg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vill ni chatta med mig :D

Idag kan ni chatta med mig på msn eller för ni som har mig på facebook! Fråga saker eller bara prata och om normal saker :D Adda [email protected]!
Ni kan chatta med mig från 19.45 till 21.45!
VAR INTE BLYGA NU ;)

Make up!

Gjorde en liten bild på Marias Iphone!  Haha blev inte så jättefin :P

FÖRKYLD!

Hej!
Är super förfyld! Bloggar lite mer sen när jag känner mig piggare!
Puss ♥


Random egobilder


Så tycker jag om Big Brother deltagarna!

Christian är en "social mästare".  Foto: Daniel Ohlsson
Christian Lundgren!
Christian är den skönsate typen i huset! Han har humör!!! Gillar han :P
Sonia Kamau vill vara första mörka tjejen i svenska Big Brother. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Sonia Kamau!
Hon kan man verkligen säga att hon har atityd! Hon vågar säga vad hon tycker och så men i bland kan det bli förmycket, hon verkar snäll men hon är för lat tycker jag. Hon kan få stanna ett lite tag till men inte vinna.
Peter Orrmyr är husets goa göteborgare. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Peter Orrmyr!
Vad gör han i huset?
Han är typ en gubbe och vem f*n lämmnar sin barn i 100 dagar (inte för att han kommer vara kvar i 100 dagar) för att vara med i något tv pogram. Han verkar snäll och så men han har ingen plats i huset!!!!!!!!
Foto: TV11
Madelene Stigsjöö!
Fy nej hon ska ut! Hon ligger med allt och alla, UT!!!!
Katerina Kazelis är lärarinna i Malmö. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Katerina Kazelis!
Tycker hon ska vinna! Känns bara lite konstigt att hon är mattelärare och går till kyrkan varje söndag (hon är kristen) :S Hon kan bli förmycket ibland det är det ända jag inte gillar med henne att hon kan bli jättejobbig och samtidgt jättesnäll.
Från Umeå kommer den resliga snickaren Simon.  Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Simon Danielsson!
Vem är han? typ ingen, han är tråkig!
Annie Almén tävlar i poetry slam.  Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Annie Almén!
Hon är det svarta fåret i big brother! Hon är ganska konstig men på något viss gillar jag henne. Men jag kommer inte bry mig i fall hon åker ut hon behövs ändå inte :P
23-åriga Rodney Da Silva från Haninge. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Rodney Da Silva!
Falsk, äklig, dum, elak, självisk...jag orkar inte ta upp allt :P Bajs på Rodney, han är en liten korv som bara trycker ner människor!!!!! Om han vinner så fattar jag inte vad svenska folket har liv!!!!
Bildsköna Martin Granetoft från Hörby. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Martin Granetoft!
För snuskig, För själv säker, för mycket dialekt! Asså hatar verkligen hans dialket. Kan gilla han i bland men jag börjar ogilla han mer och mer...
24-åriga Sara Jönsson är inte alls för gammal för Big Brother.  Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Sara Jönsson!
Vet typ inget om henne! Men hon verkar snäll och sånt förutom när hon håller på med Martin. Hon är väl okej verkar vara sig själv och så ;)
Gurkan Casi!
Love him! Så j*vla skön. Han tycker jag oxså ska vinna eller nej jag tycker han ska komma två inte vinna. Han rolig och jag har inte sett att han har varit dum mot någon (eller lite om Vannessa)
Patrik Edvardsson!
HAN ÄR EN FALSK JÄVEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Whata *pip*

Den här låten söng jag när jag var liten! hahahahahahahahahahahaaaaaa

Klipper mina lössögon fransar just nu! :P


Shopping från H&M och In & Finn

H&M 50 kr (REA)
H&M 30 kr! (REA)
In & Finn två läppstift 15 kr st!

Hola amigos!

Har spanska nu. Efter skolan blir det shopping med Julia. Behöver köpa lite saker till klassfesten. Aja nu ska jag gå in på min lektion ;)

chao ♥


Längtar till Breaking dawn!

Snälla kan inte Breaking dawn komma ut så alla får något annat i huvudet än Justin Biber!!!!! Det värsta är att den kommer ut förren i november!!!! Åh kan inte vänta :P 

Vem vill bo med han?


Två acess kort?

Förra veckan blev jag av med mitt acess kort men vi beställde hem ett nytt. Nu har det kommit hem två acess kort!!! Jättekonstigt! Någon som är utan acesskort? haha skoja nämen vad ska jag göra med det andra, hm..maybe....haha ni får inte vet vad jag tänkte :P

Hade lust för videoinlägg!


On the floor!

Älskar Jennifer Lopez nya låt!

[email protected]

Om ni vill ha en gratis design eller skicka en idolbild så gör det på [email protected] :D

..........

HejHej!
Nu ska jag på musikalrep!
Puss ♥


shopping i går i liljeholmen!

halsband från 99 :- ginatricot!

Puss och God natt!

Nu ska vi lägga oss! I morgon blir det musikal rep, ska träffa Fanny och Olga lite innan så vi kan åka tillsammans :D Aja vi har haft det ruligt, vi såg på någon dålig film som hete little man! Ganska tråkig :P
Puss ♥

Gammal bild från kollo!

Kolla vad gammal bild!!! f*n vad ful jag var!!!!! Det var för tre årsen och jag var på kollo! OMG, haha hade alltid på dom dära fejk örjängena och typ dieadem! Bjuder stort på den här bilden, det var ju ändå för 3 år sen ;)
DSCN012831

Thahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!

Haha jag satt på kameran när Minou i märkte! Hahahaaa vi bjudet på det här!
Här gjorde vi som ett lite skämt klipp av glozel! thahhahahaa

Till Lilje!

Nu drar jag, Minou och Alva till Liljeholms troget :P Får se om jag köper något!

Passar jag i kort hår?



Väntar på Minou och Alva <3

Hej! Är färdig för dagen, nu sitter jag bara här och väntar på alva och Minou <3 Här är dagens outfit och facelook!

Morgon på er!

God morgon på er! Idag vet jag inte riktigt vad ska göra förutom att jag kommer vara med Alva och Minou Jag behöver åka in till stan och köpa en grej, dom får väl helt enklet följa med :) Men, men jag ska sms dom och lite så nu.
Puss ♥



16 APRIL i stället!

Verkar som om den här sant eller falskt tävligen verkar lite svår så vi tar det tills den 16 april! Sen så har jag fått kommentare om på tävligen men jag har inte publicerat dom för att ni inte ska kunna titta på varandras svar :P

Robert ser ut som en fullgubbe!

Hahaha kolla Robert! Hahahah det ser ut som om dom har klippt in en full gubbe!!!!

Läsliga bilder från Big Brother! hehe ;)

Tog bilder från sigrids blogg! Är avensjuk vill oxså skräma så där :( !!!

ja, jag gör mina designer i power point!

Svar:
Jag vet inte hur många gånger jag behöver säga det här men ja jag gör mina designer i power point! Det kostar inget och  jag har det nysate power point på mac!
< Så här ser det ut när jag ska trycka upp power point!
< och så här när jag ska börjar med en design! KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT SE!


Julia Design!


Gillar Justin Bieber...not!!!

Kanske jättetråkigt april-skämt men var tvungen att dra till med någon innan dagen är slut! Har blivit lurade en gång i dag eller halft. Anna och Andera lurade min förken på lektionen att dom skulle flytta till malmö för att dom hade kommit in på en dansskola! Men sen såg jag Julia skratta och jag märkte att det var ett skämt :P

BIG BROTHER igen!

Japp dom är med igen! Så för ni som inte såg i dag, titta i dag på tv11 klockan 22.00

Sant eller Falskt?

vad är sant och vad är falsk! Den som gissar rätt kanske får något, vem vet?
Säger det rätta svaren nästa fredag (8 april)!

Globen med Elin <3

Tja!
Har varit med Elin i globen efter skolan :P Ikväll blir et myss med la familia! Morgon ska Minou och Alva här, vi kanske åker in till stan en stund vet inte riktigt av vi hittar på. Nu ska jag ner och duscha!
Puss ♥

Driv!

Katerina och Gurkan!

Det verkar som att dom flesta tycker den här skylten var snyggast ;)
Svar:
Den jag tycker bäst om i huset är Katerina! Hon är jättesnäll och inte som dom flesta tjejerna i huset! Henne tyvker jag väldigt mycket om. Sen så tycker jag Gurkan är den skönaste i huset, han är skitrolig. Det är dem två som jag gillar mest.
Trafikanterna kan känna sig trygga när Gurkan, Sveriges värsta bilförare är instängd i Big Brother. Foto: Daniel Ohlsson/TV11

Drar nu ;D


RSS 2.0