Hej då nu ska jag till fjällen!!!!!!!

Hejhej! I dag vaknade jag kl 7!!!!!!!! Jag ska om en lite stund åka men först vill jag bara säga hej då :) Kom i håg tävlingen bara KLICKA HÄR!!!


Tävling!!!!!!!!!!!

Hej! Nu tänkte jag ha en lite tävling. I morgon ska ju jag åka till fjälen och då tänkte jag att jag skulle ha en lite tävling och då skulle preciset vara något som jag kommer köpa. Det kommer inte bli något nagellak eller så det kommer vara något som man bara kan köpa där. Eh okej tävlingen lyder:
1. Du ska skriva på din blogg att du är med eller om du inte har en blogg så måste du skriva det på din facebook status eller något :)
2. komentera varför just du ska ha något från fjälen.
3. Skriv din hotmail e-post! 
// Lycka till <33

PS. Tävlingen gäller tills nästa lördag :)
Image and video hosting by TinyPic

Tvärtomdag och grattis anna :)

Hej! Nu är jag hemma och jag tog lite bilder från dagen :)  I dag skulle alla ha en tvärtomstil!
< Min tvärtomstil (typ 50-tal)
< Anna födelsedagsbarnet :)
< Jag och Anna <33
< Nike och Minou dom coola rockarna :)
< Elsa och Hedda var killar!
< Elin var hippi!
< Omayda är dansare! Hihi fast det är hon ju redan <33
< Julia t, Anna och elin <33
< Julia d gma

< Vi sjunger för anna i matsalen =)

Tvärtomdag :)

Hej! Jag det blir ett kort inlägg nu för jag har lite bråttom :) I dag ska alla ha en tvärttomstil i skolan och det ska bli ganska kul. Jag kommer inte ha en speciell roll som fjortis, emo, hippi... jag kommer vara tvärtom :) Men nu måste jag säga hej då!

Image and video hosting by TinyPic

god natt!

Image and video hosting by TinyPic


Min nya lilla idol :)

Här är en till video på min nya lilla idol!!!!!! hahahaha (han ser jätterolig ut när han sjunger)

Vilken fanta tycker du mest om?


Zinkensdamm

Hej! Det var jättekul i dag på Zinkensdamm. Vi var ju där kl. 09.00 till 13.30 och man blev på något sätt inte uttråkad. När jag var där så träffa jag en gammal lärare till mig och det var kul att träffa henne och se hur hon mådde och så :) Jag är väldigt trött efter en lång dag och tyvärr tog jag inga kort!
Men här kommer en bra låt :)


Ska åka skidskor med klassen i dag :)

Hej! Snart ska jag åka till zinkensdam och åka skridskor med klassen. Jag vet inte om jag tar med min kameran aja :) Det är skönt för vi hade sovmorgon idag och det var super skönt. Men nu måste jag puss hej då, puss puss <33 
Facelook!

Lite roliga bilder!

 
 
 

 


Tunnelbanorna går igen!

Hej! Jag har precis duchat och nu känner jag mig ren och fin :) Just det alla tunnelbanor går igen entligen!!!!!! Nu så kan man gå tillbaka till dom gammal rutnierna. I morgon ska vi åka till zinkensdam och åka skridskor det ska bli kul. Men nu måste jag säga puss för mig.


Hot or not!

 

Ändrat mig med blogg paus :)

Postat av: M@nge

Första gången jag kollar in här.. Cool blogg, lite synd bara att pausen blev precis nu när jag hittat hit, men du gör rätt, satsa på skolan.. Hoppas dock på lite bilder och info när du e tillbaka från fjällen..


Svar: Jag vet att jag har blogg paus men jag kan bara inte låta bli i bland menmen. Vad kul att du tycker om min blogg! Självklart kommer jag att ta foton när jag är där! Juste det, det dära med blogg paus glöm bort det jag har ändrat mig jag kommer bara inte skiva så mycket!
//puss <33


Jag vet min blogg är tråkig nu :(

Hej! Jag vet att min blogg är boring just nu men jag orkar faktiskt inte skriva så jag kommer ha en blogg paus typ! Ja vi har ju typ nationelaprovet nu och sen på lördag ska jag åka till fjälen och då kommer jag nog inte ta med mig datan :)

Inga tunelbanor går

Hej! Jag är typ jätteorolig för en kompis till mig sa att alla tunnelbanor  var avstängd. Alså när jag ska till skolan så åker inte jag med grönaliljen men det göra typ hela min klass och då kommer vi typ inte kunna åka och bada i dag som vi har bestämt jätteläng. Jag är bara sur och förvirrad nu :(


Ska fika med Julia <33

Hej! Nu ska jag snart åka till Liljeholmen och möta Julia D där <33 Vi ska fika sen ska vi hem till mig. Vi ska nog bara ta det lugnt och bara vara! Men ja vi ses sen , puss!


Melodifestivalen!

Hej! Jag och Minou var ju och såg på det regnar köttbullar och den var faktiskt jätterolig den hade humör :) Jag på väldigt bra humör och snart är det melodifestivalen. Men jag har inte så mycket att säga puss på er <333


Haha skön kille :)


Det regnar köttbullar!

Hej! Nu ska jag till Minou och vi ska gå och kolla på det regnar köttbullar :) Det ska bli jätte kul och vi ska se i 3-D. Jag och mamma skulle egentligen åka slalom i dag men det är för kallt och stormigt. Men vi h örs sen puss på er <3
 


Vårt första nationella prov!

Hej! Nu är jag hemma och idag gjorde vi vårat första nationella prov :( det gick jättedåligt för mig. Man skulle ha 9 rätt för att bli godkänd och jag kommer säkert få 7 :( nu pratar vi inte om det....som sagt i kväll ska vi få gäster och det jag bli skoj :) Jag ska göra efterrätten och det blir choklad mousse.
< vintern 2008!


Gäster i kväll

Hej! I dag ska våra kompisar komma hem till oss och det ska bli jättekul för vi har inte varit med varnadra på jättelänge :) Jag vet att jag inte har bloggat så mycket men det är väldingt mycket för mig nu. Men puss på er <33


Dagens låt! ska snart på marias uppspel!


inte på humör

Hej! I dag är jag inte på något bra humör :( I dag fick Julia d en lilla syster, hon blev jätteglad så att gon börja gråta. Henne lilla syster heter Elika tror jag :)


Julia ska få ett syskon idag

Hej! Jag vill bara passa på att säga att min kompis Julia D ni vet, hennes lilla syster eller lille bror kommer i dig så vi håller tummarna så det går bra för hennes mamma :) love ya <3
 

video inlägg i mörker


I skolan :)

Hej! Blogg.se funkade inte i morse och nu är jag i skolan :) vi ska snart ha dans och sång. Julia d, anna och tosca står brevid mig nu och alla hälsar <3 puss nu ska vi gå till vår lektion.


Vem vann design tävlingen?

Hej! Om typ 20 min ska jag åka till skolan så jag har ganska lång tid på mig att blogga :) På lördag ska typ jag och mamma åka skidor någon stans, vi vet inte riktikt än vart vi ska. Juste jag har precis lottat ut vem som vann min designtävling och vinnaren är...............Melina!!!!!!!! Grattis du har vunnit. Nu ska du maila din bilder till [email protected] .
 

Bilder från allahjärtansdag!

Hej! Nu har alla gott och det blev ganske kul. Jag tog inte så många bilder men här är några!
< Haha minou!
< starka jag!
 
< minou din godistjuv <3
< Nike du behöver inte bli rädd för kameran!
< Julia gma <3
< På väg för att hyra film och köpa godis :)

Alla hjärtans dag <3

Hej! Om typ två timmar kommar alla och det ska bli jättekul! Vi har inte bestämt oss för vilken film det ska bli men kanske avatar. Hm....jag måste nog göra allahjärtans dag kort snart <3 vad ska ni göra idag???
Jag tror att jag kommer ta kort :) Men vi hörs sen <3 <3 <3


Shut up!



Vi var länge i stan!

Hej! Nu är jag hemma och jag och pappa har varit en lång stund i stan. Halva tiden var vi typ på NK. Men vi har också handlat och det tog en stund :)
< Jag köpte ett linne på H&M (trosor är också med)
< Ett par ljusa jeans från kappahal...
<...och ett par mörka jens från kappahal!


Svar på tal!

en tjej xD om Ska till stan med pappsen!:
Vart gör du dina designer och häftiga bilder o så?

Svar: Det ät kul att ni frågar saker! Hm... jag gör mina designer i power ponit :) Jag förstår inte vad du menar med häftiga bilder???? Men kul att du fråga, puss!

Ska till stan med pappsen!

Hej! Snart ska jag åka in till stan med pappsen och köpa lite saker. I kväll är det melodifestivalen och jag har inte så mycket koll på vilka som är med i dag. I går så var det en tjej i  min klass som skulle regisera (vet inte hur man stvar det) en lite kort film som var typ 5 min och hon frågade några i klassen om dom ville vara med. Dum som jag var så tacka jag nej och jag kan inte fatta varför men aja.
 

På söndag!

hej! Jag vet att jag inte har bloggat så mycket i dag! På söndag ska julia d, anna, alva, minou, omayda, elin och nike kom hit och vi ska mysa och hyra film och äta godis! Det ska bli skit kul. I kväll ska jag nog se på let´s dance och i dag bara måste molly sanden åka ut jag gillar inte henne.
Image and video hosting by TinyPic

Dampar på min mobil!

Hej! Nu är det fredag, jippi! Hm....idag är det fredag som sagt och jag sitter här och är inne på facebook och så. Alså min mobil är ju trasig och då måste jag ha en ful gammal nokia (jag menar att det inte är något fel på nokia men min mobil är jätteful). Jag måste typ ha den i tre veckor nu för att vi har lämnat in den till en sån här som lagar mobiler och det tar typ tre veckor för att dom ska kolla vad det är för fel på mobil. Om det är något fel så korstar det typ 1600 och då kanske jag måste köpa en ny mobil :(
 

Design tävling!

Hej! Nu så tänkte jag att som en design tävligen komentera bara och sen kommer jag att lotta ut vinnaren ni har måndag på er! 
 

(om ni vill kan jag lägga ni designen åt er)

Ska till skolan!

Hej! Jag sitter och kollar bloggar. Eh jag ska snart gå till skolan så jag måste tyvär säga hej då nu! Puss!

Förkyld!

Hej! Förlåt för att det har varit dåligt med bloggning men jag är typ förklyd. Nu sitter jag och lyssnar på musik och snart ska vi äta tajmat (eller hur det stavas) Menmen jag skriver sen :)

Ska ta det lungt i dag!

Hejhej! I dag ska jag nog ta det lite lungt på jumpan eftersom att jag är förklyd! Vår grannes katt brukar vara här och nu så har hon bajsat under våran matta och hon är jättekonstig nu. Men nu ska jag gå till skolan, byebye!


Saknar er <3

Nu när jag kom och tänka på alla hjärtan så kom jag på att jag saknar er från min förrförra klass! några vet jag att jag umgås med men inte på det sättet som vi gjorde förut och vissa har jag inte träffat sen skolavslutnig!
 
 
 
 
 
 
  

  


Ska åka till Turkiet i maj!

Hej :) Jag mår lite bättre nu och jag sitter och lyssnar på musik nu! Snart är det ju alla hjärtans dag och då ska jag vara med några kompisar <3 vad ska ni göra på alla hjärtansdag???
Juste igår beställde vi resa till Turkiet, vi ska åka den 22 maj tror jag. Vi ska vara där typ en vecka. Vi har varit där varje år ända sen 2008 :) Mamma fyller 50 det är därför vi åker ditt. Men puss på er så länge <3 <3 <3

 
 


Maria hundvackt!

Hej! Nu är jag hemma och Maria är hundvackt åt en hund som är typ en golden retriever och den är ganska stor och så. Jag vet inte om ni vet att jag är hundrädd men i såfall får ni reda på det nu. Haha...jag stitter instägt på mitt rum typ jag vågar inte gå ut menmen den ska snart gå hem hejdå!


Känner mig dålig!

Hej! Just nu är jag skit trött! Jag har typ lite ont i huvudet och halsen! Nu sitter jag och spelar spel på facebook. Jag hoppas att jag inte börjar bli sjuk :( Men,men  nu ska jag spela vidare hej då!
 

Sur på mobilen!

Hej! Alla som har min msn gå in på msn och där står mitt nuvarnde nummer för min mobil är trasig! Jag ska snart gå till skolan. Som sagt är jag typ sur för att min mobil är trasig men jag kan inte göra så mycket åt det. Puss på er så hörs vi sen!


Det gick bra och det smaka gott!

Hej! Nu har jag lagat min mat i halv 7 hos oss. Det smaka jätte gott tycket jag! Jag tror jag 7 eller 8 poäng högst men jag hoppas jag fick en 9 av någon!
< Min meny

Den bästa remixen 2009!

 


Melodifestivalen!

God morgon på er! Just nu tittar jag på melodifestivalen, såg ju den inte i går! I dag ska jag handla mat till i kväll och så. Sen ska jag göra lite läxor och ta det lungt! Men puss puss på er <3


Bra fest!?

Hej! Nu är jag hemma igen och festen var jättekul men på slutet blev det lite rörigt och ja lite så....mer om det behöver ni inte vet! Ja, det är dåligt med komentarer tycker jag ni får komentera lite mer ;) Puss på er och vi ses i morgon (jag ska inte lägga mej om ni tror det)

Fest hos Emma!

Hej! Snart ska jag åka till Emmas fest och det ska bli jätte kul tycker jag :) I morgon är det min tur att lagga mat i våran tävling halv 7 hos oss! Konsären gick bra och så vi hade en konsär kl 1 och en kl 3 :) Puss på er så hörs vi senare!
 
< Min party look, hihi!

Konsär i kungsholmskyrkan!

Hej! Jag ska precis sticka till min konsär så jag kan inte skriva så mycket. I går var det jättemysigt här hemma med Maria och Nicklas. I dag som sagt ska jag på fest kl 18-21, det ska bli kul. Men nu så hinner jag inte skriva mer!

Video inlägg fredag


Dagens låt: No air :)


Efter skolan :)

Hej! Jag har precis kommit hem och i dag var jag, Julia t, Elin, Tosa, Anna, Omayda och Alton och åkte på rumpan er för en baka det var skit kul. Nu så har jag satt på mig mysiskläder och driker varm chocklad :)

Hade ont i magen

Hej! Nu så ska jag snart gå och lägga mig, är ganska trött i dag. Jag, maria och niklas köpte pizza och efter det fick jag jätteont i magen men nu är det bättre. Jag vet att jag har bloggat ganska lite den hät veckan men jag har ganska mycket nu det är därför men,men jag kommer igen! 

Låt!

 


Tandläkaren!

Hej! Nu är jag hemma från kören. I dag på morgon var jag hos tandläkaren och dom sa att mina tänder såg fina ut :) På lördag ska vi ha konsär och efter det ska jag på fest! Jag har inte så mycket mer att säga men puss på er!
< Maria och Niklas ville vara med på bloggen <3


Shopping i t-centralen :)

Hej! I dag har jag och Julia T varit och shoppat i t-centralen! Jag köpte en foundation och en halsband och en pressent  till en kompis som jag ska gå till på lördag! Men nu ska vi äta hej då <3
 

Hej...

Gud jag hinner inte blogga med här kommer dangens kläder!

RSS 2.0