passa på!

Passa på nu när Nelly.com har fri frakt, snart tar det bort det och då när du beställer något måste du betala extra. Så jag passa på att köpa nya smink borstar för 69 kr.

Serie tips: One tree hill

 
One tree hill är en ganska klassisk serie och många har nog sätt den. Men jag tror även att det är många som heller inte har sätt den för serien släpptes 2003 och har forsatt till 2012. Jag har kollat på det tre första säsongerna och har verkligen fastnat. Det är 8 säsonger och det är skönt för då är det inte slut än. One tree hill handlar om ungdomr i high school om deras problm osv, titta och se själv. Alla säsonger finns på swefilmer.com
 
 

missme.se

Igår hittade den här super bra hemsidan som jag blev kär i! jag hittade jätte mycket saker jag har letat super länge efter och det är biligt och fri frakt!!! hemsidan heter : missme.se
 


Smink tips: foundation stick

 
Jag har precis köpt fit me foundation  stick från maybelline och det påminner väldigt mycket om mousse. Den är lite kneppig att applicera, men jag brukar dra några sträk i anstikte och sen dra ut den med en pensel. Den är väldigt täckande och bra och den kostar bara 150 kr!!! Jag andvänder skala 130, Så rekomendera verkligen!
 

Of to school


Jaha då var det måndag igen! Men imorgon och på onsdag har jag studiedag så det är soft! Ägna tid till att  träna och plugga. idag är det också ganska chill dag för vi jobbar med vår musikal i skolan, fame. 

Tidsfördriv - sjunger

När jag har tråkig brukar jag oftas sätta mig vid datorn och spela in när jag sjunger och lägga på massa stämmor. Det här var jag idag:
 

En veckan full av träning

Nu kan jag klappa mig på axel och säga "bra gjort Maja". Jag har tränat 7 timmar , 5 dagar sammanlagt den här veckan! Nu kan jag ta en skönt bad och sen blir det läxor och tv mys med familjen 

Standard träning

Nu blir det träning! Jag och Nike ska gå på vårat standard pass på frisk och Svettis, jympa intensiv! Sjukt jobbigt. När jag menar att jag ska skriva om träning så menar jag inte att jag skriver: "hej nu ska jag träna" utan tips på olika övning osv.

Sheinside.com REA

 
 
1.Gul kavaj  HÄR   2.Grå tröja HÄR / 3.Blå topp HÄR  / 4.Skin jacka HÄR  / 5. Skin jacka HÄR
 

Majut...

 

Okej så vad kommer majut ifrån? Jo min kära store bror har förmågan att komma på olika smeknamn och när jag var liten, kommer inte ihåg hur liten men då kom han på majut. Sen skaffa jag en blogg för typ 4-5 år sen (alltså majut.blogg.se) sen dess har familj, släkt och vänner kallat mig det. Mitt smeknamn helt enkelt. 



Första bilden på majut.blogg.se 

Hej nu börjar jag igen

Hej jag heter Maja Jonsson och min blogg kommer handla om träning, dans, sång, kompisar, problem, humor osv. Min blogg kommer inte innehålla Starbucks eller hunters bilder, om ni är söker efter en blogg som handlar om alla dyra märkes kläder som köps fast egentligen så får jag dom gratis för att göra reklam eller hur jag tränar hela tiden fast jag gör det 1 en gång i veckan eller hur jag har världens bästa förhållande så har ni kommit definitivt fel. Jag är långt i från rik, klara mig på 1000 kr i månaden, jag har ingen pojkvän och det kommer ta ett tag tills det kommer någon, halva min vecka består av min dans och träning. Jag kommer skriva om mina åsikter och då menar jag inte mina åsikter om vilka skor som är snyggast utan om personliga saker. Kommer även ge tips på kläder jag tycker om och sånt också...såklart...annars får jag inga läsare. Plus min system kamera är sönder för tillfället Ni kommer uppleva även ett par stavfel...dyslexi.

 

I mitt liv just nu: jag går i 9an så har mycket funderar om min framtid. Jag har en huvudroll i min skoluppsättning. Jag dansar jazzfunk och hiphop 2 gånger i veckan. Mitt plugg tar över mitt liv. Mina helger är antigen planfritt eller fullbokad

 

Bloppis

Kontakta [email protected] eller kika: majajonsson om du är intresserad 
Shorts från BikBok i storlek XS 70 kr
 
Air force one 100 kr storlek 36
LV väska 100 kr
Hollister i S shorta 50 kr
Grå skor i storlek 36, 50 kr
shorta  I XS från bikbok 70 kr
Linne i xs för 40 kr
BH med nitar i storlek 70A 30 kr
Tröja i xs från Ginatricot 50 kr
 
 
 
 
tjocktröja i xs från lager 157, 30 kr
 
 
 Hollister tröja i S för 50 kr
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det finns folk som har det värre


RSS 2.0