Fest i kväll!!!!!!!!!

Hej! om en halv timme typ ska jag går ner till aspudes IP. Vi ska ha idrotts dag. I kväll ska jag ha party!!!!!!!!!! ska ha en avslutings fest för tjejerna i klassen. Vi ska vara på mitt landstäle och typ alla ska sova över. Imorgon har Slamah och Angnes fest. Dom ska ha kändisfest och jag ska vara ketty perry!!! just det idag kommer maria hem från krotsien!!!!! välkommen hem maria!
< PUSS & KRAM ♥

Chattar med Olof!

Hej! nu sitter och chattar med Olof (olivia) och suger på en klubba. Snart ska jag ha fest om det ska bli as kul!!!!!! Jag väntar på att min store bror ska logga in så han kan hjläpa mig med min nya design!


Han som dansar Popping!

Hej! nu sitter jag här på ladet med en kompis som heter Linnea, hon är 3 år yngre än mig. snart ska vi titta på Talang! Jag hejar på den dära dansaren som dansar popping! Linnea sitter och filmar mig nu. 
                 

PUSS & KRAM ♥

Roliga bilder!!!

Hej nu sitter jag här ute på landet. Vi ser på rent hus. I dag slutade vi klockan halv 12 typ, varför vet jag inge. jag sitter och tar rolig bilder på  http://www.faceinhole.com/us/create/dustin-hoffman-as-tootsie/d848c0c2-5a03-4596-8503-e4c6822206eb/  här kommer lite bilder:

     
PUSS & KRAM ♥

Ny design (säger inge mer)

Hej! jag som vanlikt hat väldigt mycket att göra men jag anstränger mig i allafal lite med bloggen. Jag ska fick en ny design, mer säger jag inte. I morgon slutar vi 1. Det5 sak bli så skönt. När jag har fickast min design så sak jag försöka skriva mer!!!!!!!

< PUSS & KRAM ♥

Aavslutnigs konsär

Hej! jag har precis kommit hem från kyrkan jag har haft avlutnigs konsär med min kör. Vi hade Disny tema och söng mass låtar från det. Jag vill bara på mina er som går i min klass att ring mig så fört ni har läst det här, om min avslutings fest om ni kan komma.
PUSS & KRAM ♥

Gröna lund

Hej! I går var jag på Gröna lund och det var skit kul!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag åkte kvaste, slänggungan, popexpresen, flygande mattan, jag gick lustiga huset, bläkfisken, radiobilarna, kärleks tunden och lilla fritfall. Det som var roligste var stora berjodalbannan, den var så himla rolig. Först tyckte jag den var så läskiga så den var rolig och jag satt och sa till elvira vad har jag jätt mig in i. Så jag räkomenderar att värklugen att åka den!!!!!!!! jag hade viljat åka mera men vi han inte det!
< så jävla rolig!!!!!!
PUSS & KRAM <3

Jag längtar så till grönis!!!!!!!!!

God morgon! Jag längtar så tills i morgon, det sak bli så kul. För ni som inte vet vad jag ska göra i morgon så sakjagpå grönis. Men i kväll kan jag tuvär inte skiva för jag ska sova över hos josan! Men jag ska försöka ta kort på grönis och lägga ni på bloggen!


PUSS & KRAM ♥

FÖLÅT!!!!!!!!!!!!!

Hej! förlåta att jag typ inte har skrivet på en vecka men jag jag her lite mycket nu så det kommer bil inte så mycket bloggade. I morgon ska jag sova över hos josan och dagen efter ska vi på grönan alla vi tjeje och jag lägntar så!!!!!!!!
Måste pugga nu!  PUSS & KRAM ♥

Äntligen hemma!!!!!!

Hej! för typ en timme sen kom jag hem från körlägret och det var super kul. I lördags badade jag för fösta gången i år och dewt var super kallt. Ni kommer att se bilder från det lite senare. På maskeraden var jag ut kläd till vampyt, olivia var djävul, liv va lufare och elvira var bebis. Pappa har precis köp en plat tv och jag är så glad.

Körläger, jag längtar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej! kl tre sitter jag på bussen på väg till böjörkegården som liggar utan för barnesö. Det ska bli så kul så jag vet inte vad och alla längtar tills jag berättar spök historier!!!!!!!!!!! (: jag lovar att skriva på söndag och jag kommer fömodligen ha massa bilder då!!!!!!!!!!!!

PUSS & KRAM ♥

Snart körläger

Tjena! i morgon ska jag på körläger och det ska bli så kul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! på söndag kommer jag nog läga upp några bilder på bloggen från lägret. I dag blev jag och iram klart vårat spel om frankrike. Min kompis Liv har lurat en kille i min klass som heter calle att vi är syskon och han tror på det!

PUSS & KRAM ♥

Inga kakor! :(

Tjena! jag kom precis hem från min dans. Jag är lite sur för vi fick inga kakor och det var dåligt. I kväll ska jag göra in bjudnigs kort till min lilla avslutnigs fest för fyrorna. Det sak var ute på mitt landstäle och om man vill får man sova över.
 < inga kakor!

PUSS & KRAM ♥

Vi lagade pannkakor till mellis!

Hej! jag kom precis hem från Irma. Det var inte bara jag där det var också Olivia, Liv och Josefin. Men sen skulle dom på baketen så jag gick också hem, eller jag kunnde inte precis stana ensam med Irmas stora syster. Vi lagde pankakor til mellis, det var mums. I morgon sak vi typ bada med klassen det ska bli jättekul.
< mums!!!

PUSS & KRAM ♥

Gäddaaaa!!!!!

Hej! nu har jag kommit hem från landet och jag säger bara: äntligen hemma. I dag var jag, pappa, maria och hennes pojkvän och fiskade och vi fick upp en jätte stor gädda. Jag har bara fått en enda gädda i hella mitt liv, eller bara å bara det är inte så bara. Just det kolla in på andra blogg www.majut.blogg.se/alltmojligt där kan ni gå in på länkar och se super roliga klipp!


PUSS & KRAM ♥

RSS 2.0