Hemma från Marias uppspel

Hej! Nu är jag hemma och är jättetrött. Maria (min syster) var jätteduktig! Imorogen är det den sista dagen vi har vandliga lektioner sen så har jag bara två dagar kvar i skolan :D Men nu ska jag gå och sminka av mig. Puss ♥
En bild på mig från veckan! tog från Andreas blogg <3

Stress

Hej!
Tog en snabb duscha nu när jag kom hem och snart ska jag i väg till Lilje för att möta upp Minou och Nike. Dom ska ge mig en sak jag glömde i skolan :P Sedan ska jag ge mig av till Marias uppspel. Har lite streesigt just nu :( Ska försöka äta något i mellan också :P <3 Ska sminka mig nu :D
Puss ♥

i skolan!

Shuuuuu!
Nu är jag i skolan så ni bara vet ;)
(hehe jag vet onödigt inlägg)
Puss ♥


Hej hopp!

Heeej!
Idag och imorgon så är det dom sista dagarna vi har vandliga lektioner! Det kommer känns så skönt efter i morgon för då behöver man inte tänka någoting på plugget :D Idag ska Maria ha uppspel på sin skola och vi ska ditt i kväll.
Puss ♥




'
Linne: London
Shorts: H&M


Kan duscha hemma igen!

Heeeeeeeej!
Äntligen kan man duscha i mitt badrum! Vi har reoverat i flera månader nu!!!!!!!!!!!!!!! Snart ska jag gå ut och träffa Jossan :D Jag skoja bara jag kommer inte lägga ner bloggen specielt inte om Andrea tar självmord ;) Men så ni vet så blir det inte mycket blogging dom här två veckorna som kommer :( Nu ska jag ut!
Puss ♥


Minne shopping!


Dags för orientering!


Planer för veckan!

Skrev jätteslarvigt!!!!!!!!!!!!!!!!

Har inte så mycket tid för att blogga, ska jag sluta?

I morgon ska vi ha orientering men klassen! Det verkar fett tråkigt. Den här veckan har jag typ ingen tid för att blogg! Asså jag känner liksom att jag har så mycket att göra att jag nästan skulle kunna lägga ner bloggen! Om ni övertalar mig att inte lägga ner bloggen så göra jag det inte! Nu ska jag sova.
God Natt ♥

Tårta!

Just nu!!!!!!!!!!

Smycken!

Ear cuff från Glitter 45 :-
Ear cuff från Glitter 45 :-

Ring från Glitter 89 :-

Fixa Julias fest!

Heeeej!
Snart ska jag till Julia T hon ska ha fest/tjejmiddag och jag ska hjälpa henne att fixa festen :D Sedan sover jag hos Julia! Jag har lite bråtom men jag bloggar i morgon.
Puss ♥




Linne/top: Top shop
Tajts: Vet inte

To do:


Lite bilder från våran musikal!

Julia (spöke) och Andrea <3
Spökena!
Andrea och Anna <333333333333333
Min älskade dans lärare <3333

Dålig dag :(

Hej! Idag har det varit ganska dålig :( Hänta massa dålig saker och jag vill inte ta det på bloggen. Aja efter skolan så gick jag med Tosca och shoppa! Vi fick massa parfym prover :D Ska snart städa rummet det ser ut som en svinstia :P Ikvälll ska jag lägga upp lite bilder på bloggen :) Nu måste jag städa mitt rum andras får jag inge mat säger mamma! Puss ♥


Foto av Maja Jonsson!

Så ser jag ut idag :D

Islands tröja: Båtmässan/vildmarksmässan
Jeans: JC

Jag sjunger Just the way you are!

FÖRLÅT för mitt utal! hahaha jag utalar vissa ord lite slarvigt!!!!!!!!!!

Andrea is in the house!

Nu är Andrea in the house...haha skoja! Det var asroligt idag efter skolan för det var några små killar som muckade mot oss och då började Julia D jaga dom och dom blev skiträdd. HAHAHAHAH jag garva på mig :D Nu ska jag och Andrea korva oss! Hahahah skoja!
Puss ♥

Passar jag i glassögon!?

c

Hemma och har duschat!

Hej! Nu har jag kommit hem fast jag duscha precis när jag kom hem så jag hann inte blogg förren nu :D
Här kommer en video från när jag var hemma hos Andrea! tog från annas och andreas blogg.

@Andrea's Please

Heeeeeej!
Har varit hemma hos Andrea ett tag nu med Anna <3 Vi har mest bara flummat och pratat typ ;) Vi ska nog äta middag snart och sen måste jag tyvärr gå hem :( Bloggar mer hemma!
Puss♥


Drar till skolan nu!!!


Varit med Irma och Jossan!

Tjoooo!
Nu är jag hemma. Jag gick till Jossans och Irmas skola och möte dom där sen så gick vi till Lilje och shoppa lite. Sedan åkte vi hem till Jossan och grilla och gjorde lite andra saker ;) Men nu ska mamma ha datorn!
Puss ♥
Hehe en fin blid på mig när jag var liten!

Små shopping!

Hud färgade strumbyxor 2 pack från H&M 49 :-
Ögonbrynspenna från H&M 29 :-

Tjenare!!!!

Heeeej!
Idag ska jag köra till andra laget! Det är ganska tråkigt eller asså jag vill ju heller vara på scenen än bakom den ;) Efter skolan idag ska jag möta upp Irma och Jossan på dom skola och sen ska vi göra något :D Vi kanske sticker in till stan eller nåt!
Puss ♥
Vit tub linne: H&M
Midje shorts: Ginatrciot
Svart strumbyxor: H&M

``Idag blev jag kåt i Majas säng´´

Hahah det här skrev nike på sin blogg idag:
Hahaha jag öppnade mitt rum och då typ slängde sig Julia, Minou, Anna och Nike sig över min säng och bara åhhhhh jag är kär i din säng! ahahah!

Hoppa av musikalen!

Kommer ni ihåg att jag är med i en musikal som heter skönheten och odjuret? I allafall jag ska hoppa av den. Är svårt att förklara varför men jag har skickat ett mail och sagt att jag ska sluta, vi får se vad dom svara tillbaka!

Slut på Fairground :(

HEEEEJ!
Idag hade vi våra sista föreställingar och det var sorligt! Det har varit så roligt men det här är bara en början. Sen i 7:an, 8:an och 9:an kommer vi oxså göra musikaler :D Efter skolan gick Julia D, Anna, Minou och Nike hem till mig. Vi hann bara vara här en kortis för sen skulle jag och Minou på våran dans. Nu är jag helt slut och ska villa hela kvällen!!!!!!!!!!!!!
Puss ♥

Sista föreställningarna!!!

Heeej!
Idag har vi några föreställingar med vår musikal fairground och det här är dom sista föreställingarna vi gör!!!!!!!!!!!!!!!!! Ska försöka ta massa bilder i dag! Men nu måste jag gå.
Puss ♥




Folk som är dum har pyskiska problem!

Svar:
Okej då vet vi vad du tycker! Vi alla har olika åsitker och utrycker oss på olika sätt. Det verkar som om du behöver lite hjälp! Du verkar ha psykiska problem och du ta ut det över mig. Jag förstår mig inte på folk som gillar att göra illa folk och ALLA människor som gillar att göra folk illa har pyskiska problem!
Här är nummret till bris om du behöver prata ut: 116 111

Sigrid är med igen!

Såg ni Sigrid på Big Brother i fredags? Aja Sigrid och en annan tjej som heter Nicole ``skärmde´´ deltagarna igen lite grann :D
Några video klipp!
Klipp 1 Klipp 2

Nu ska jag börja blogg mycket!

Nu är jag hemma från landet! Det har varit en ganska tråkig helg men jag behövde villa :D jag har haft lite små blogg pauser lite då och då men nu ska jag börjar blogg mycket igen :D I veckan någon gång lägger jag upp en video när jag sjunger och lite bilder från våran musikal fairground :D
Puss ♥

JAG VILL HA SOMMARLOV!

Dom här sissta veckorna är jag helt galen. JAG VILL HA SOMMARLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lyssnar på sommar låtar och längtar till sommaren!!!!!!!!!!!!!!!

Köra till andra laget :)

Tjenare!
Sticker snart till skolan. Jag ska ju som sagt köra och jag blir kvar i skolan från 13.00 och sen kommer mina föräldrar och hämtar mig 21.00 för då ska vi ut till landet direkt :D I morgon kanske jag ska vara med Julia T och på söndag kanske jag ska vara med Freja, Sigrid och Ida :D
Puss ♥

FAIRGROUND!!!!!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
I går hade vi våra första förestälingar och det var jätteroligt!!!!!!! Idag ska jag kör till det andra laget, men på måndag kör vi igen. Hehe ni förstår nog säkert ingeting om vad jag skriver :P I allfall idag börjar jag kl 1 så jag passar på att duscha nu på morgonen :D Nu ska jag äta lite frulle.
Puss ♥



Blogg paus igen!

Från onsdag till Fredag!

Ear cuff?


Snygga skor!

Klicka för att stänga fönstret
Åhhhh dom här skorna tycker jag är så snygga! Vill ha dem men dom är lite för dyra!!!!

Sista chansen!

KLICKA HÄR!
KLICKA HÄR!
KLICKA HÄR!
KLICKA HÄR!
KLICKA HÄR!
KLICKA HÄR!
KLICKA HÄR!
KLICKA HÄR!

Ser på BB!

Hej på er!
Kom hem för kanske en halv timme! Ser just nu på BB, jag vet att jag har sagt att jag inte ha Big Brother 24-7 men jag kånar min systers 24-7 i bland :D Kanske, kanske ska kah springa ut och jogga! Men nu ska jag fortsätta se på BB.
Puss ♥


Hej hopp gummi snopp!

Heeeej!
Nu ska jag till skolan och i dag börjar jag 9 pch slutar 12 :D Efter som att jag inte kommer blogg någoting nästan så kommer jag slänga in en bild bomb! :D
Puss ♥




Linne: Topshop
Jeans: Kappahl


Nu ska jag nog sova

Jag hade ont i huvudet och la mig i min säng och somna driekt. Ska nog sova snart är jättetrött! Haha jag vet men annars kommer jag somna i morgon i skolan :P Så det här får bli ett god natt inlägg!
Jag i höstast!

Till dansen!

Nu ska jag sminka mig lite sen ska jag sticka till dansen :D Det blir inte så mycket blogging den här veckan för jag kommer inte vara hemma förren 7-9 på kvällen :P Har ju massa rep och förestälingar den här veckan!
Puss ♥

Ny desgin!

Asså jag vet inte vad jag ska tycka om den här desigen! Vad tycker ni?

Snart ska jag sussa :D

Kollar på BB just nu men ska snart gå och lägga mig! Från och med imorgon kommer jag inte ha några lektioner på en och en halv vecka för att vi ska repa till vår musikal som heter Fairground :D Det kommer bli en jätterolig vecka! Puss ♥


Bäddat sängen med siden lakan :D

Nu har jag bäddat min säg med siden lakan! Åhh det ska bli så mysigt att sova sen :D

12 st läppstift!

Jag räknade mina läppstift och jag hade 12 st!!! Är det mycke eller lite?

Två frågor från Emma!

Svar:
1.  Jag är 97:a! Just nu är jag 13 men jag fyller 14 i december :D
2. Nej det har jag inte :(
Svar:
Jag dansar på dans center som ligger på medborgarplatsen. Där dansar jag jag Jazzfunk med Minou :)

Sluta låsas vara Freja!

Asså den som låsas vara Freja, jag fattar ju att det inte är hon som skriver typ att jag är mobbad! Hahah bra försök men sånt går jag faktiskt inte på :P
PS. om det är någon av mina kompisar som låsas vara Freja så fan växs upp!

Blogg paus över!

HEEEEEJ!
Idag är min blogg paus över :D I torsdags var jag med Jossan och shoppa. I fredags åkte vi ut till landet och här har jag varit hela helgen och nu sitter jag här nyvaken. Idag händer det typ inget :P Nu ska jag äta frukost!
Puss ♥

En bild från i onsdags!

Blogg paus

Har blogg paus tills söndag! Orkar inte blogg har så mycket :( sorry om jag gör er besvikna. På söndag har jag svar på tal på alla frågor ni har ställt ;) <333

Rösta på det fyra låtanr!

Nu har jag valt ut fyra låtar som några av er som förslog. Nu får ni bara rösta på en låt som jag ska sjunga i ett videoinlägg! Ni har en vecka på er :D

 

1.Impossible, Shontelle!




2. Just the way you are - Bruno Mars

3.James Blunt - Goodbye my lover


4.Firework - Katy Perry

Grattis Julia!!!!!!!

Grattis älskade julia!!!!! Hoppas du får världens bästa dag och nu är du 13 år och tonåring!!!!!!! ÄLSKAR DIG ♥

Vad ska man skriva om!???

Vad fan jag ska skriva om! Mitt liv är så tråkigt just nu det finns liksom inte precis något att skriva om :P

Har varit med Andrea & Anna <3

Shuuuu!
Sitter hemma och ser på MTV! Efter skolan i dag följde jag med Anna och Andrea en snabbis till stan. Har lite ont i huvudet och är ganska trött :P Aa det var de jag hade att säga ;)
Puss ♥

Anna och Andrea <333333333

Shorts dags!

Linne: Primark (london)
Shorts: H&M
Skor: H&M

Hemma från dansen!

Hej!
Blogg.se var helt cp i går, men nu funkar det :P Håller på med en ny design men den blir bara ful :( Nu orkar jag inte skriva mer!
Hej då!
Orkar inte bild heller!

Klicka på länken för att läsa mer!!!

Ska göra en till video när jag sjunger och nu får ni välja låt!!!!
KLICKA HÄR
KLICKA HÄR
KLICKA HÄR
KLICKA HÄR
KLICKA HÄR
KLICKA HÄR
KLICKA HÄR
KLICKA HÄR
KLICKA HÄR
KLICKA HÄR
KLICKA HÄR
KLICKA HÄR

Till alla JB-fans!

Dom flesta Justin Bieber fansen blir skit sura så fort man säger att man inte gillar honom. Asså snäll alla har olika smak och i det här fallet så tycker jag inte att han är super duper ful men han är inte det sortens av killar jag gillar. Jag tycker han verkar väldigt utsenddeficserad (vet inte hur det stavs) , lite player och sen så har jag alltid tycket att dom där kepsarna han har är lite töntig, wb hipp hoppare! Men det är de jag tycker sen kanske några tycker om sånt hos killar. Aja jag får tycka precis vad jag vill för jag bor i Sverige och här har vi demokrati!!!!
Hahahahaha!!! FUL!

Kort VB - lite om dagen!


Grilla korv med Jossan!

Nu ska jag till Jossan och vi ska grilla korv i en park :D Egntiligen skulle jag på musikal rep men jag skipade det. jag har funderat på att sluta men det känns så himla taskigt mot dom som har musikalen! vad ska jag göra????????
Aja jag måste gå nu!
Puss ♥


Dansföreställning

Nu ska vi gå ut och äta och sedan ska jag ge mig av till maximteatern för rep och sen föreställning:P
Puss ♥


Skolavslutnings kläder!

Beige linne från Indiska 79 :-
Beige kjol från Indiska 399 :-

Det ska jag göra idag:

Heeeeej!
Nu ska jag och pappsen in till stan och köpa skolavslutingsklänning! Ikväll ska jag mamma och pappa ut på resturang sen så ska jag dans uppvising med base på maximteatern!
Puss ♥





Vit tröja: Vet inte!
Svart skärp: Ginatricot
Jeans: Kapphal!

Puss och God natt!

Nu ska jag sova :P i morgon ska jag ha dansuppvising men det är på kvällen. Pappa och jag ska kanske köpa skolavsutlings klänning till mig :D Förlåt för blogg pausen men jag orkade verkligen inte idag!

Blogg paus i kväll!

Orkar inte blogga i kväll!!!

Video från min jazzfunk!


Tycker ni jag shoppar mycket?

Asså jag vet att jag shoppar mycket men tycker ni att jag shoppar mycket, medel eller lite? var ärliga nu. Måste vet om jag är en shopaholic???????????????????Tumblr_lk6kl1fgzb1qbwzdeo1_500_large

Fin röst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hon är bara nio år! Jag blir fångad av hennes röst. Önska man hade en sån röst ;)

fail!


Morgan!

Heeeej!
Nu ska vi på dans! På lördag ska vi har uppvisning :P Måste ta på mig dans kläder nu :D
Puss ♥

Kort inlägg!

Shoo! Hinner knappt blogg. Idag har jag dans efter skolan, det är typ det som händer idag :P
Puss ♥

koerwerd

Hej!
Har varit ute och nu är jag typ helt slut så jag ska slänga mig i sofan nu. Frågestuden kom tyvär inte på ett videoinlägg för det tog så lång tid att ladda upp :(
Puss ♥


Svar på frågestunden!!!!!!!!!!!!!!

(frågan är från Sigrid)
Svar: Japp du är en snäll skit!
Svar: Har ingen!
Svar: Haha! Asså jag brukar vara med familjen, men i år var jag ju med dig och Freja :D
Svar: Hm...det är nog maxfactor har bäst foundation, maybeline har bäst mascara och Isadora har bäst puder och läppglans!
Svar: nej jag ska inte på kollo i år! Men kanske nästa år :P
Svar: Älskar både Ginatricot och H&M men om jag måste välja så H&M!
Svar: Jag mår bara bra! Är bara lite trött ;)
Svar:
1. Nej, jag är singel!
2.Kött, kylft potatis och kantarell sås
Svar: Typ inte så mycket drama och att sommaren ska bli bäst och roligast!!!!!
Svar:
1. Kulturama hammarbysjöstad!
2. Har ingen bästa vän jag har många bästa vänner och det är alla mina kompisar <333
3. Ett par jeans eller tights och någon snygg top men något på blommor eller någon blus :D
Svar: OMG, svår fråga! Det nästa inte att svara på men jag ska försöka :) HMMMMMMMMMMMMM.........typ korv haha vet inte vrf jag tog korv. Jag gillar att säga korv och då tog jag korv :D
Svar: Asså jag har aldrig riktigt haft ett förhållande så asså jag har inte pussat någon på det sättet men förut när jag var mindre brukade vi kör saning eller konka och då så pussade man någon!
Svar:
1. 4
2. Har ingen!
3. Var dig själv och stå för den du är :D
Svar: Haha jag vet men asså jag har inte haft något förhållande eller liksom när jag var liten men det räknas inte :P
Svar: 70/75 A
Svar: Har ingen, jag tar på mig det som jag tycker är snyggt ;)
Svar: Kissie, foki, Kenza, paow! Fast bara i bland :)
Svar:
1. SOMMAR, såklart!
2. ROSA, såklart!
Svar: Mitt hår är helt natuligt! Jag har bara sparat det. Har bara tonat det två gånger. Jag plattar typ aldrig eller andvänder någon hårspray :D
Svar: HAHAHAHA nej jag är inte lesbisk. Bara för att man umgås med tjejer så måste man inte vara lesbisk :S Jag har kill kompisar men jag har glidit ifrån dem lite :(
Tack till alla som säger att ni älskar min blogg! Älskar er med :D <3333333

Vilken låt ska jag sjunga?

Hade tänkt gör en till video där jag sjunger och nu får

Ni bestämma vilken låt jag ska sjunga! Jag kommer välja ut

Några låtar som ni vill att jag ska sjunga sen får ni rösta på en

Låt som jag sedan sjunger.

Ni får en vecka på er att skirva låtar sen så skriver jag vilka låtar ni får rösta på!

Söka till tre filmer!

Godmorgon!
Idag ska jag söka till tre filmer :D Hoppas jag får någon roll, jag hoppas verkligen det! Jag ska söka i skolan och det är under min lunch tid så jag kommer kommer försent till min nästa lektion för att jag måste äta lunch och då så kommer dom säkert ringa hem till mig för att jag kom försent :P Hahaha, jag vet vi har jättekonstiga regler i vår klass. Om man stör på lektioen, kommer försent eller har med säg fel böcker får man en prick och då ringer dom hem när man har fått tre prickar :S
Puss ♥


Lite bilder från för!

Olivia och jag <33333
Ojoj! Gammla tider. Alla tjejer i min gamla klass när vi var på ett ställe som hete skatboet!
(några sitter gömda)
Hahaa
Hahahahah!

Dags för att...

...För att duscha!
75831777_large
Från we♥it

Chris Brown - Yeah 3x


om 319 min så kommer svaren!

Ni får tyvär vänta ett tag till!

Min nyttighets vecka har börjat!

Heeeeej!
Hatar verkligen det här vädret! Önskade jag att jag just nu kunnde ta en varm kopp chocklad men jag ska ju vara nyttig i en månada! Kom ni ihåg att jag skrev ett inlägg om att jag inte ska äta godis, läsk eller fika! I går började det och jag vill redan ha godis!!!! Nu ska jag äta någon nyttig mellis.
Puss ♥




HATAR SNÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tja!
Asså det värsta som finns är snö!!!!! Jag hatar snö! Det är liksom maj nu och det snöar. När jag blir äldre ska jag ska flytta till typ L.A för där är det alltid varmt typ!!!!!!!!! Idag har jag spanska prov och jag har inte övat någoting. Först så har jag inte orkat sen så fattar jag ingenting för min lärare har inte förklarat något för mig! Nu måste jag sticka.
Puss ♥

Jag vill ha solen tbx!!!!!!!!!!!!!

Lite små shopping!

Fick en Prada väska av mamma! Har ingen aning om vart hon fick den i från :P
Concealer från In & Finn 15 :-
Trosor från H&M 39 :-

Så dålig låt!

Asså jag tycker lite synd om henne men asså låten är förfälig och hon sjunger inte så bra heller! Hon är mest hatad på youtube!

Sho bre! Vad händer jao? peace bre ;)

Heeeej!
Som ni såg i förra inlägget så ja är med på en liten del i KP! Kolla på sida 21 så ser ni mig :D Nu ska ta undan lite saker i mitt rum och städ typ :P Sen ska jag ligga i softan resten av kvällen :P
Imorgon kommer svaren på frågstuden! FÖRLÅT, FÖRLÅT för att jag inte har svart på dem, men jag har sjukt mycket just nu!!!!!!!!!!!!!!
Puss ♥
En bild på mig för några veckor sen då jag var på skansen!

Är med i KP!

Japp du har rätt, för typ en månad sen frågar några från KP mig, Julia och Alva om vår skolgård när vi var på stan. Så alla ni som har KP kolla på sida 21 så ser ni mig :D
Tack så mycket för du gillar min blogg! <33333333
Bilden är tagen av Sigrid!

En vanlig måndag

heeej på er!
Sov knappt något i natt och när jag nästan i har sovit något blir jag super hypper eller trött och sur :P Nu ska jag gå till skolan och dagen ser ut som den brukar göra på måndagar, skolan och sen dans :D
Puss ♥

Vem åker i kvällens pogram?

Idag är alla nominerade, vem tror ni åker ut?
Alla är nominerade. Foto: Daniel Ohlsson/TV11

PLUGGA ATT GÖRA :(

Heeeeej! Hinner inte blogg nu i kväll för jag har massa plugga :(

Om gårdagen!

HEEEEJ!
Nu är vi vakna och vi har ätit frukost och sett på en film! I går kväll gick vi till vasaparken och det var jättemycket folk. Vi träffade tre tjejer som gick i Sigrids och Frejas klass coh några killar men sen så gick dom. Vi tycket det var ganska tråkigt så vi gick hem och såg på två filmer och åt jättemcyket snacks :D I dag ska vi nog bara ha det chill ;)
Puss ♥
 
En bild jag tog i går med Sigrids mobil <3


RSS 2.0