Kan någon logga in på Msn!!!!!!!!!!

Hej! Nu har jag ätit, duschat och har inget att göra. Kan inte någon logga in på msn!!! Alså helt rast löss. Har ni några för slag på vad man kan göra på internät? jag har inget mer att säga! Puss, hörs i morgon!
< NÅGON!!!!!

Happy Halooween!

Hej! Nu har vi köpt mat för kvällen och det blir potatisgrateng och oxfile, mumms!!!!!!!!!
Låter gott va? Jag hade glömmt att det är halooween idag så happy halooween på er! (eller vad man säger) 
För ni som har någon släkting död eller så så egnar jag till alla er som är döda. Jag har två släktingar som tyvär har döt.  :( Min morfar och min farfar finns tyvär inte längre :( 
m4en nu ska vi inte tänka mer på det :)
HappyHalloweenAnimatedPumpkins.gif Happy Halloween image by awinkler1963< hihi! Happy Halooween!


< Titta nog på bilen och ha ljud på!
< Ni har säkert sätt den förut på min blog!

Har tråkigt!

Hej! Nu har jag skit tråkigt så jag gör lite hissar och dissar!

 
Musik!
Alså varje gå jag hör musik blir jag liksom glad och i bland kan jag bli lessen, men mest glad. Alla i värden (inte eksakt alla) älskar ju typ någon slags musik så det har alla gemenskap att man gillar musik.
< Så här gör man musik på roligt sätt!

Disney.
Jag älskar disney! alla dom hära lejon kungen, sjöjungfrun och askugen!!!!!!!!! Det passar liksom alla åldrar. Dom här typ nya filmerna på disney är ju också bra men inte dom som är otäknade. Men dom gammla är bäst, eller hur???

 

Sjuk!
Jag hatar att ha ont någon stanse eller vara sjuk, som nu jag hostar skit mycket det är så j*vla jobbigt. 
Har ni någon gång tänkt att ni vill vara sjuka men när man väl är det så är det jätte jobbigt och man längtar tillbaka till skolan!?


Äklig mat!
När man är i skolan t.ex så är det typ jätte äklig mat också är man super hungrig. Sen så orkar man inte med hela dagen för man inte har ätit något :(




Mary Poppins

Hej! Vi kom till min farbror Anders för typ en timme sen. Mamma, pappa och Anders kan åkt och plockat svamp och jag är ensam i huset. Jag sitter och tittar på Mary Poppins. Det var så himla länge sen jag såg den. På måndag är det skola igen :( alså det ska bli kul att träffa alla mina kompisar igen, men inte att börja jobba :((:
Jag hostar jättemycket och det är skit jobbigt men jag får väl ta medicin sen!

Sova hos Olivia!

Hej! Nu sitter jag här med Olivia och Jossan vi har precis kommit från UPP! Filmen var jättebra och rolig, jag rekomendera att se den. Jag och Jossan ska sova över hos Olivia. Tidigt på morgonen så ska jag till min farbror som bor i Lidköping. Men nu ska jag umgås med mina vänner men vi kanske hörs!
< Hihih Olivia, jag och Josefin!
 
 
 

Hem till dig eller mig!

Hej! I dag vaknade jag kl 10. Det är typ en timme och en halv timme kvart tills jag ska träffa Jossan och Olivia! Just nu sms:ar jag med med Jossan och hon kanske ska komma hitt eller jag kommer till henne innan bion! Nu har jag gjort i årdnig mig och så nu ska jag ska jag bara borsta tänderna!
 
< I dag har jag toffs!
< Fick den tröja av Maria i går!



Komentera<33333

Hej! Jag ska inte gå ocg lägga mig än men jag kommer inte skriva något mer på bloggen. Om ni inte ha något att göra så kometera på min blogg , till och med ni som är mina syskons kompisar kometera vad som helst fråga något, ska jag göra något ha en tävligen eller något!? aja måste väl säga god natt nu, puss på er alla snorungar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 


Mammas pojkar och Inlåst!

Hej! Nu har sätt klart mammas pojkar och Izza och Anna åkte ut. Wille ska har precis åkt hem. I morgon ska jag, Jossan och Olivia se filmen upp. Jag tycker filmen värkar bra och rolig. Men nu ska jag se inlåst så jag måste skynda mig till tven!
 

                                                  Och

Grattis Jossan!

Hej! I dag är det en speciel dag försår ni. Kan ni gissa vad det är??? nee det kan ni inte. Jossan fyller år så klart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag vill hälsa alla mina gratulationer till dig! Grattis, grattis, grattis!!!!!!!!! I <3 you!
 
 
  


Naturhistoriska, Liljeholmstoget, mcdonlas, wille...

Hej! Nu är vi hemma och det vara super kul på naturhistoriska. Vi vara nästan på alla utställnigarna. Den jag tyckte vara roligst var människokroppen, den är alltid bäst. Jag tog inga kort jag orkade inte. Efter vi hade varit där så åkte vi till Liljeholmstorget. Maria köpte typ ny färg till sitt hår eller vad man säger och så en kappa. Jag köpte ett skärp. Sedan så köpte vi hem mat på mcdonalds. Vi har precis ett klart shrek 2 och Wille har precis kommit hitt.
< Jag lovade ju att vissa min nya jaka, här den! < När vi tittade på filmen!
 
< Mitt skärp!
< Här får ni se det lite närmre
< Hihi, Wille!


Mot Nationalmusset!

Hej! Snart ska jag, mamma och Maria åka till Naturhistoriska och se på cosnmonova.  Vi ska se någon vatten-film eller något. Det ska bli ganska kul. Vad tycker ni om mina hissar och dissar? Aja men nu ska vi åka så vi hörs, puss!!!!!!!!!
 
< Har gjort en flätta av luggen!
< Dagnes kläder!

Maja hissar och dissar

 
Vänner!
Jag vill hissa vänner. Om man inte har vänner så är man olyklig. Vänner är någon som oftas finns där.  Vänner är inte alls som en pojkvän eller flickvän. En pojkvän eller flickvän kan ju gör slut, det kan inte en vän göra. Så hissar vänner.

Godis!
Jag älskar godis när det är lov och helger då nästan propar jag i mig godis på kvällarna. Godis är ju inte så nytigt men det är gott.

 

Vakna tidigt!
Jag hatar att vakna tidigt på vardagarna. Liksom jag måste vakna kl kvart i 7 och det är så jobbigt. Men man måste ju gå till skolan och i det in går det att vakna tidigt!

Retas!
Jag hatar när folk retas om ens utsende. Det är något man inte kan roför kanske. Jag kan självretas i bland men inte om någons ögn, näsa, händer eller örn.


Har badat precis

Hej! Nu har jag badat och gjort mig ren. Det måste ha hänt något med er, ni komenterar ju inte länger är alla min blogg läsare sjuka så dom inte orkar!? Aja i morgon ska jag, mamma och Maria kanske till titanic musset. Men nu ska jag nog se lite på tv.
< Har inte jag också ett mystiskt lende!

Har köpt en vinter jaka!

Hej! Nu är jag hemma. Jag och mamma har köp vinter jaka till mig. Den är ganska stor och röd. Ni får tyvär inte se den nu men sen får ni se den. Det var ganska kul i dag på skolmässan, det var mycket pysel och sånt. Efter det åkte jag hem till Isolde. Vi köpte glass och såg ett program som hon och Olivia hade gjort. Det var faktisk väldig bra. På tal om pogram jag ska se på tv nu!

Lite bilder från Aguaria

Här kommer bilder i från aguaria när jag och Elin var där!
< Tof lite bilder på mig själv när jag var vid bussen (råkade gå för tidigt ditt så jag hade inget att göra)
< Lite kloter!
< Peace <3
< Skit det ser ut som om jag ahr brunt hår!
< Djungen var det en fet stor fisk dom fanns!
< Maja piraja din...
 
< Fy f*n jag hatar spidlar!
< Det fanns någon typ av ankor också!
< Hjälp hajar!!!

< En liten video bland hajarna!
< Jag som sitter i vattnet blad alla fiskar! Skoja jag sitter i mella vattnet och bland alla fiskar.
< Ganska dålig bild!
< Kolla vad fin!
< Och den också!
< Kolla en sjöhäst!
< Vilken blå fisk!
< Kolla viken grön fisk!
< Elin!!!!!!!!!!
< Vilket snyggt vattenfall
< Elin står på vatten!
< Elin stog bland gädor!
< Det gjorde jag med!
 
< Jag och Elin, Elin och jag!
< Fin musik 
 
< Hej då, aquaria!


Ska till skolamässan med mamma!

Hej! Nu ska jag i väg till något som heter skolmässan. Mamma ska ditt en lite stund och då följer jag med. Efter det vet jag inte vad vi ska gör, men vi ska nog göra nåt. Nu måste jag i allafal åka i väg men vi får höras sen! Juste i föra i lägget så skrv jag om ni tyckte jag skule ha hiss och diss. Komentera om vad ni tycker!
< Dagens kläder!


Ska jag börja med hiss och diss???

Hej! Min mobil dampar fortfrande men nu måste jag gå och lägga mig! Jag ska upp tidigt i morgon, typ åta. Just det, tycker ni jag ska börjar med hiss och diss? jag tror nästan jag ska göra det!? Jag får sova på skaen och gå och lägga mig. PUSS på er alla små sötnosar vi ses i morgon!

Dampar på min mobil!

Hej! Juste nu sitter jag och dampar på min dator. Den vill liksom ha dom bilderna jag tog idag. Aja, ni får väl se på dom i morgon. Vi har inte på skansens akvrium vi var i stället på aquaria. Vi såg jättemycket vattendjur och det var kul. Nu lyssnar jag i allafal på musik
 


Nu sticker jag till Gulmars!

Hej! Nu ska jag snart sticka till Gulmars för att träffa Elin. Vi ska åka sedan till djurgån och sen till skansen. Hahaha, vi ska till skansens akvarium. Det är ganska gul där tycker jag. Vi ska ditt själva och om jag får tid så tar jag så klart kort och lägger upp på bloggen! Måste nog rusa nu!
 

< Dagens kläder!
< Som ni ser så har jag en hallsduk på mig, eller vad man säger!

Godnatt sötnosar!

Hej! Nu måste jag gå och lägga mig men ville bara säga god natt! Sov gott och ses i morgon!

Har ficksat Livs blogg!

Hej! Nu har jag och Elin bestämt att vi ska till skansen i morgon! Det känns skönt att gör något i morgon. Jag har bara sutit inne hella söndagen och måndagen. Jag vill gör något och det är tur att Elin räddade mig då. Förut hjälpte jag Liv med hennes blogg: www.liwan.blogg.se . Nu ska jag nog spela lite spel på datorn eller se på tv!
 


Så här kan man också se mig som!

< Alså jag visste inte att jag var moddel! hahahahaha!!!!!!!!!!!!

< Alså jag älskar ju rosa så det är passar ju mig!



< Oj! jag har visst föds om igen.


< Alså jag måste kommit fel. Jag är ju ingen man som dansar balet!



< Så, ja nu har jag kommit rätt. Jag är ju en prinssesa! (ta bort djuren bara) hahahahahaha!


< Aja, Hej då!!!!!

Ensam i lägenheten!

Hej! Elvira har precis gått och pappa hämtar mamma hos mormor. Så jag är ensam i lägenheten!!!!!! Jag fick en liten kaksig komentar som jag är sugen på att svar på.


HAMMARBYYYY!
om Passa er alla Anonyma:
Asso det är nt sant att du kan kolla upp folk från din blogg. Hallå, min pappa är poliiis!!!


Okej. För det första så kan jag inte göra det på min blogg men jag kan polisamläa er. Jag har gjort det förut och dom som hade skrivit sånt fick betala jätte mycket penngar. Så ett tip skriv inget dummt! (din pappa blir nog inte så glad när han hör att hans lilla flicka/pojke har varit dum)



PUSS & KRAM ♥

Sitter och väntar på Elvira!

Hej! I dag vaknade jag 11 och hade huvudvärk. Jag har det fortfarnade, fast jag har tagit en huvudvärks tablet. Jag sitter här nu och väntar på en kompis, Elivira heter hon. Vi vet fortfrande inte vad vi ska göra men det årdnar sig säkert. Ja, om ni har något förslag man skulle kunna göra, komentera då!!!!!!!!!

 


PUSS & KRAM ♥


Lite känna bloggar!

Hej! Nu sitter jag vi den stora datan som står i hallen. Orkar inte sitta vid min. Jag har inget att göra och är jätte ut tråkad! Här är lite tips på könda bloggar som ni säkert redan vet om men endå för ni som inte vet!
< Mi!!!!!!
www.majut.blogg.se

< Foki!!!!!!!!!!
www.fokis.se  


< Kissie
www.kissies.se


< Dessie
www.dessies.se



< Amir!
http://gaybloggen.com/ 


< Paow! 
http://paulinadanielsson.blogg.se/ 


PUSS & KRAM ♥
  

Har ni något förslag!

Hej! I dag har Minou och Alva varit hos mig hela Vi har set på film, latat oss och försökte göra en liten mini film, men det gick inte så bra. i morgon ska jag och Elvira (L) hitta på något men vi vet inte vad. Har ni något förslag?
Jag har väl ingen mer att skriva då!
 

PUSS & KRAM ♥

Lite bilder från festen i går!

Hej! Nu kommer lite bilder från festen i går!
< Lova och Ysen!
< Agnes, Lova och Minou!
< hihihi jag!!!!!!!! 
< Hahaha Ysen och alva!
 
< Alva, jag och Elivra!
 
< Salmah och Elvira! 

PUSS & KRAM ♥

Ser ut så här idag!

Hej! Snart ska Alva och Minou komma hitt så ska vi ficksa lite med festen då! Har faktis löss naglar på mig idag! Hitter inte skriva mer har laggit lite bilder på hur jag ser ut i dag och så.
 
< Mina nagalar!
 
 
< Har försökt städat!

PUSS & KRAM ♥


Bilder från Halloweenfesten!

Det här video inlägget gjorde jag i går!


 
< Elin och jag var katter! <3333333
< Jag, Elin, Julia t och Minou!
< Julia D!<333333333333
< Julia T<33333333333333333
< Mjau!!!!!
< Så såg jag ut på halloweenfesten!
< Ser man mina löss ögonfransar!
 
 
PUSS  & KRAM ♥

En väldigt konstig men rolig lektion!

Hej! Äntligen höstlov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag har nog haft den sjukaste lektionen i dag någonsin. Vi skulle ha NO och vår lärare Ingrid hade på dig en blå peruk. När hon skulle ropa upp vår namn så sjöng hon och sa dom typ baklänges! Det var en tjej i min klass, när Ingrid ropade upp hennes namn så gjorde hon en ska så alla i hella klassen skratde och Ingrid skrattade så mycket så, jag vet inte vad. Sen gjorde vi värsta prässen när alla skulle sjunga olika stämor och sen ställa sig på stolarna och dans!!! Det var några 4:or som såg oss och dom skratta också jättemycket!!!!!!! hahahahahha!!!!!!!
Men nu ska jag ta en skönt bad!!!!!
 

PUSS & KRAM ♥

Måste gå tidigare i dag!

Hej! Jag glömmde och fråga i går om ni tyvkte om min nya design? I dag måste jag vaknat tidigt för att i dag har jag ingen metorstid efter skolan så jag och alla andra i min grupp får dela upp os i dom andra metors grupperna. Jag hoppas att ni uppskata min lilla god natt saga som ni fick av mig i går?! Jag mår forfarnde sodär. Har ont i hallsen, lite snuvig och så :(  Juste det i dag är det haloween fest i dag i skolan!!!!!!!!!!!!!
< Dagens kläder!
< i dag har jag tofsar! det var länge sen!

PUSS & KRAM ♥

En liten god natt saga!

Jag vill bara säga god natt till er fast jag inte ska gå och lägga mig än. Jag sitter och lyssnar på musik! Hoppas jag kan gå gå på halloween-festen i morgon efter som att jag länner mig lite sjuk!
< En liten god natt saga! Alfons Åberg!

PUSS & KRAM ♥

Köpte en tröja från Ginatricot!

Hej! Nu är jag hemma igen. Jag och pappa har varit i lijeholmstroget. Jag känned igen jätte många där. Jag träffade Liv och Elivra k.v . Pappa sa att jag fick välja något typ en törja i vilken affär jag ville. Jag valde en tröja från ginatricot.
< Vad tycks. Lite rokig va?

PUSS & KRAM ♥


Ska med pappa till Liljehomstroget i dag!

Hej! I dag har det öppnat ett nytt shopping-center i liljeholmen och om ni känner mig rätt så ska jag så klart gå ditt i dag med pappa efter maten. Jag var inne där  morse när jag skulle till skolan och det var skit stort och jättefint!!!!!!!!!! Jag har fortfarnade ont i halsen och lite huvudet. I dag på matten fick vi lite hem läxa till på lovet. Alla fick olika många papper att öva på. Vissa fick sex, andra fick 3. Fast jag vara den enda som bara fick ett (fast en fick två)
 
 

PUSS & KRAM ♥



Känner mig lite sjuk!

Hej! Jag hinner tyvär inte blogga nu. Hoppas ni mår bra. Känner mig lite sjuk men jag får väl göra mitt bästa i skolan!
 
< Dagens kläder!

PUSS & KRAM ♥

Har precis ringt Minou!

Tjena! Nu ha jag precis pratat med Minou i telefon och kollat upp lite saker! Just nu sitter  och chattar, Sjunger och typ ritar lite på paint!  Juste Maria (min syrra) har färgat håret brunt!!!!!Jag längtar värkligen till fredag.
1. För att det blir höstlov!!!!
2. Det är haloowfest på skolan.
3. För att det bara är fredag.

 

PUSS & KRAM ♥

Passa er alla Anonyma

Ett video inlägg! Vad det längesen eller vad det inte!

< (jag talar värkligen saning)

PUSS & KRAM ♥

Det är skönt att bada!

Hej alla mina uderdara, guliga, dom bästa bloggläsare man kan ha. Just nu har jag badart. Det var jätteskönt at få av mig allt smink. Snart ska jag se på den stora resan, på kanal 1.
Jag  har inget att gör nu så jag får engna lite tid åt er. Jag kommer bland i hott några or och ni ska gissa vad det är för ord! (det är ord som är med mitt blogg inlägg)
1. ästba
2. nuerdbraa
3. esnar
4. nsikm

Lika till!
 

PUSS & KRAM ♥

Vilken snäll komentar jag fick i dag!

Jag fick precis en jätte fin komentar av någon. Jag vet inte vem för den skrev inte sitt namn. Undrar varför den inte skrev sitt ``namn´´.

Anonym
om
Snälla jag bryr mig inte om era/dina dumma....:
Vrf ska man sluta om komentera dumt om du inte bryr dig?!!! Desutom var det en väldigt ful katt du var!!


Maja om Snälla jag bryr mig inte om era/dina dumma....:
Vad kul att du tycker om min blogg. Du är den ända som skiver så fina saker om den. Vad tråkigt att du tyckte det inte vara så jättebra sminkat men som tur är så ska jag inte sminka mig så. Jag skulle jättegäran vilja få ditt e-post andsses och ditt namn så skulle vi kunna bli vänner och prata lite mer eller hur!?

Du borde få så j*vla mycket...

PUSS OCH HEJ DÅ!

Snälla jag bryr mig inte om era/dina dumma....

Hej! Nu har jag test sminkat mig tills på fredag. Ni får se lite gran som jag hade tänkt sminka mig! Skriv vad ni tycker eller något jag ska ändra! (och ni som skriver dumma komentarer. Snälla sluta det är jobbigt och jag bryr mig ändå inte om vad ni tycker)
 

PUSS & KRAM ♥

Sistta dagen!

Hej! I dag känner jag mig lite halv sjuk. Men det ska nog gå bra i skolan. I dag är det sistta dagen man ska anmäla sig till Halwoon-festen!!!!!! Jag fick precis pengar till inträde+spökrunda! Jag har samma kläder som jag hade i går så jag gör ingen dagens kläder! Just det idag kommer Elins lilla syster!!!!!!!!!!!!!!!
< I dag har jag flätor!

PUSS & KRAM ♥


Lite danssteg till Fame!

Just nu lyssnar jag på Fame. Den låte är så himla bra! Jag gjorde lite danssteg också

 

``By look at me´´
 
``Fame!´´

< Lite danssteg!




PUSS & KRAM ♥


Löss ögonfransar!

Hej! Nu är jag hemma och jag har varit och köpt löss ögonfransar. Ni kanske tycker det är konstigt liksom löss ögonfransar är inte det lite töntigt. Men jag ska ha dom till halloweenfesten på Fredag. Jag och Elin ska vara katter. 
< Löss ögonfransar!
 

PUSS & KRAM ♥

Jag vill inte att ni ska se mig som värsta shoppingnörden...

Hej! Nu är jag snart redo i för skolan. Jagär förkyld men det ska npg då bra. Det är många som tror att jag shoppar typ en gång i veckan. Och i bland kanske jag shoppar två gånger i veckan men inte varje vecka. Jag kanske shoppar 5-8 gånger i månaden. Så jag vill inte att ni ska se mig som värsta shoppgalnigen. Altås i dag efter skolan ska jag och Elin (igen) åka till ringen och shoppa lite tills på fredag. På fredag är det fest i skolan!
 
< Dagens kläder!
< tunika och en kortärmad tröja under!

PUSS & KRAM ♥

Jättetrött

Hej! Nu är jag hemma och vi ska äta kantarelsås med pasta, mums!!! Jag är jättetrött Det har varit en lång natt! (hoppas jag kan somna i kväll) I dag har jag och Jossan haft spa hemma hos henne. Det blev sodär (Det blev lite stökgt!)
< Jag ser inte alls trött ut!

PUSS & KRAM ♥


Jag kommer inte somna i kväll!

Hej! Förlåt att jag bloggar så sent. I dag vaknade jag och Jossan kl halv 11. Först så var det någon så slikade mig i ansiktet. Jag trorde det var josefin, så jag låg och sa: Men sluta Josefin, Sluta! men det var hennes hund Blixten!!!!! I går somnade vi kl halv 3 på natten! (jag kommer inte somna i kväll fören 12). Jag vet inte men jag känner mig lite förkyld!

 < Josefin!!!!!

PUSS & KRAM ♥


Ska väk snart gå och lägga oss!

Hej! Nu sitter jag här med jossan och vi ska väl kanske snart gå och lägga oss. Fame var jättebra. För er som kanske gillar dans och sång kan jag värkligen rekomedera den. Men nu orkar jag inte skriva mer.

PUSS & KRAM ♥

Nu drar jag till Jossan!

Hej! Jag fick en komentar från Julia t. Tyvär jag ska inte till sergel. Jag ska till Söder. Nu ska jag stika till jossan. Jag kanske skriver i kväll!
< Dagens kläder!
< Dangens frisyr!
< Är jag för mycket sminkad.

PUSS & KRAM ♥

Har precis vaknat!

God morgon! Jag har årecis vaknat och sitter i min säng. I dag kommer jag inte blogga så mycket eller jag kanske gör tre inlägg om man räknar med det här. I går så åkte Camila ut i idol och det tyckte jag var ganska bra. Jag gillade inte henne så mycket.
< Tycker ni att jag ser mrgons pigg ut?

PUSS & KRAM ♥

Good night (för till fälet)

Hej! jag vet inte riktigt om ni tycker det är jobbigt att jag har gjort så mycket inlägg idag. Nu sitter vi och kollar på något tråkigt program. Jag chattar med Olga nu och det är det ända som är kul i min omgivning. I morgon ska jag och Josefin gå på Fame. Fast det har jag väl redan sagt. Nu vill jag bara säga god natt för till fäligt!

 < Bilden rör sig!
PUSS & KRAM ♥

Nu Idol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej! Nu sitter jag och ser på Idol med familjen! Nu är det Mariet!
< Har badat!
< Idol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PUSS & KRAM ♥

Har precis ringt Jossan!

Har precis pratat med Jossan i telefon och vi ska se på Fame i morgon på söder! I dag hade mamma köpt ett puder. Fast det var lite krånligt att andväda det och då visade jag mamma. Nu ser jag ut som en fjortis eller som om jag har bara solat ansiktet!
< Hahah!!!!!!!

PUSS & KRAM ♥

Det är väl en vadlig fredag!

Hej! Nu är jag hemma. Har varit och shoppat med Alva och Elin. Nu ska jag berätta en rolig sak (eller den kanske är inte är så rolig för er) Jag har ficksat min webbkamra så nu kommer jag ta mer foton till bloggen! :) I dag har det varit en vanlig fredag inte så speciel!
< Hahah Elin!
< Elin köpte Varm Choklad!
 
< Jippi! Nu kommer vår buss!
< Jag blåser lite bublor!
< Oj! Vad dålig bild
< hihih JAG!
< Nej. Nu ska alva prova en tröja!!! Vi får inte se :(
< Medans alva byter om!
< Mina kläder idag!
< Hahah! tog kort på Elins och mina skor. (hon märkte inte det :)
< HIHIHIHI! Visst är min ögon vakra. Skojade bara lite gran!
< Min mumn med =)
< Provade en vinterjacka. Vad tycker ni!
 
< Altså det är måste vara dom högklade skorna jag någonsin sett!!!!!!!!!!!

 
< Märkte inte att Alva tog kort när jag sms:a

PUSS & KRAM ♥

Fullbokad helg!

Hej! Vad bra att ni alla tyckte om den. Jag vet inte, jag har typ bara för tillfälet. Hela min helg är upp bokad! Jag hade lite ont i huvudet i dag när jag vaknade, men sen tog jag en tablet. I dag ska jag åka och shoppa  med alva och elin!
 

< Dagens kläder!
< Min nya frisyr. Gör en fläta av lugen!

PUSS & KRAM ♥


Vad tycker ni!

Hej! Har en ny design! Vad tycker ni. Komentera vad 1-10 och var ärliga!!!!!!!!!!!
 

PUSS & KRAM ♥


dfdfdf



Jag vet inte om jag vill gå?

Hej! Nu är jag hemma. Fast jag stanna i skolan ett tag och när jag kom hem så såg jag lite på tv. I dag har jag haft dans i skolan och det var ovanligt kul. Jag vet i varför. Nästa Fredag är det halloween fest i skolan.  Jag tror jag ska gå, vet inte om jag vill gå får se?
 

PUSS & KRAM ♥

Onödig komentar. Man ska stå för det man skriver!

Anonym om Hahaha rolig komentar!:

Fjortisar har såna frysyrer. Inte precis hårdrockare! Stilar har olika frisyrer, kläder och smink! Fösöker nån vara wanabe här eller?

Svar: Du är bara för rolig. hahah!!!!!!! Så onödig komentar. Och varför skriver du inte ditt namn. Man ska stå för det man skriver. Det bevisrar att du är räd för mig!

 

PUSS & KRAM ♥


Hinner inte. Måste rusa!!!!!!!!!!!

Hej! Lite snabbt inlägg. Hitter bara skriva lite. Eller nej det hinner jag inte. Måste rusa!!!!!!!!!
< Står och platar håret!
< Ser man eller ser man inte.
 

PUSS & KRAM ♥

Hahaha rolig komentar!

Nu har jag målat naglarna. Jag fick juste en lite rolig kometar tycker jag!

Anonym om Dåligt tycker jag!:
Fjortis frisyr! Passade inte på dig! Annars har du en gullig liten blogg.
Svar: HAHAHAH! Det finns inget som är specielt för fjortisar och inte. Man kan ha så där frisyr om man är hårdrokare. Ajaj du får tycka vad du vill jag ska inte lyda någon annan.
 

PUSS & KRAM ♥

Dåligt tycker jag!

Tyvär så han jag inte läga upp dagens kläder så jag gör det nu. I dag kom jag jätte sent till kören för att Ingrid drog över tiden på matten. Jag tycker det är jätte oretvist för att i dag när några i min klass hade varit och dansat så sa dom att Vi skulle få dans till all i want och sjunga till sant Claus med Michael Jackson. Problemet med det är att att alla vi andra får inte prova in till solot! :( Dåligt tycker jag!!!
< Vad tycker ni om min nya frisyr.
 

< Santa Claus!

PUSS & KRAM ♥

Oj! :)

Smyg tok den sista biten av tårtan! :) hihihih
< hihih

PUSS & KRAM ♥


LITE KANSIGA BILDER!

Hej! Tog lite knäppa bilder!
 
 
 
 


PUSS & KRAM ♥



Svar på frågestunden!?

olivia om Frågestund!?:

1. Är du kär i nån?
2. Om du är det (se fråga 1) vem?
3. Är det nån tjej i din klass som är elak?
4. Lovar du att jag alltid kommer vara tvåa på din bästlista!!!

Svar:
1. Nej jag är inte kär i någon.
3. Alla är super snälla. Men jag känner ju inte rikitgt ``alla´´ i min klass!
4. Jag kan aldrig lova. Men den som vill var med är med.

Liv om Frågestund!?:

Vad är din största önskan?
Vem är snällast på Klutis?
Vem är sötast (jag vet att det inte finns nån) i klassen? Säg vad den sötaste heter (om du vill)
Pussen♥

Svar:
1. Jag har faktisk ingen aning om vad min högsta önskan är. Kanske at bli kännd, rik eller något sånt.
2. Alla är jättesnälla!!!!!!!!!!
3. Det måste nog vara............JAG!!!!!!!!!!! Nä men kanske ******

Frida om Frågestunden?!:

I vilken skola gick du i förut?

Vart bor du?

Svar:
1. Jag gick i en skola som hette Pilgrimskolan!
2. Ja, jag vill tycär inte säga vart jag bor men jag bor i stockholm som du säkert vet.

Purpel om Frågestund:

Vad gjorde dig att börja blogga?
Är majut ditt smeknamn?
Kan du lova mig att ingen kommer imellan oss igen puss älskar dig

Svar:
1. Det var så att en tjej i min klass hade en blogg. Jag ville ha en men kunnde inte göra någon. Men tillslut så bönade jag och bad om att Maria (min syrra) skulle ficksa en åt mig.
2. På sätt och viss. Det var ett av mina smeknamn som min store bror kallde mig (han har typ 4o smeknamn till mig). Sen har det bara blivit så. 


PUSS & KRAM ♥


Dom var så himla duktiga!

Hejsan bloggen! Jag hinner inte skriva så mycket. I går va det ju öppenscen på skolan. Alla som upp träde var skit duktiga!!! Altså så hmla modiga. Liksom det var inte perfekt, men dom var endå jättebra. Det som jag tyckte var dålig var att det var kanske 5-7 uppträdande. Men det som var dåligt var att två av dom 5-7 gick ifyran och resten gick i min klass. Inga femor var med alls! men,men måste rusa.

 
< man ser inte så bra!

PUSS & KRAM ♥

I dag öppenscen!

Hej! Nu sitter jag här och ska väl snart åka i väg. Maria vaknade precis! I dag är det öppensecn i skolan fast jag är inte med. Öppensecn är att man får göra ett nuimmer till öppenscen t.ex som att sjunga, dansa eller kanska en lite teater. Det ska bli kul och se dom andra i min klass när dom uppträder!
< Dagens kläder!
< Lite lockit hår idag.

< Lite morgon musik!

PUSS & KRAM ♥

Snart kommer...

Hej! Förlårt att jag inte skrev något i går jag orkade inte. Snart kommer Wille och mormor hitt. Vi ska äta kött och potatisgrateng, mums!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I kväll kommer jag svar på alla frågor på Frågestund!? Så fråga på bara!!! Jag har väl inget mer att skriva om men vi hörs i kväll!

< Hade inget att göra!

PUSS & KRAM ♥

Liv gästbloggar♥


Lilla jag
♥Det är jag, Liv. Den som Maja gillar mest av allt! Nä, jag skoja. Men nu sitter Maja och smyg filmar på mig. Som om jag inte ser det Maja! Nu ska jag smyg filma på henne! Pussen♥


Frågestund!?

Hade inget att göra så här får ni fråga på hur mycket som hellst!?


PUSS & KRAM ♥

kom ihåg att ni kan fråga eller kontakta mig på [email protected]


Grattis Pappa! ♥

Hej! I dag fyller pappa år. GRTTIS PAPPA!!!!!!!!!!!! I dag ska jag, pappa, mamma och Liv. Åka och se någon choklad utställnig på nationalmuseumet. Det ska bil kul efter som att jag älskar choklad!!!!!!! Har nog inte så mycket att skriva nu. Vi får höras senare.
.

lite reklam för alwas blogg www.alwissen.blogg.se

PUSS & KRAM ♥

TEST????

Hej! Nu ska jag testa en lite grej lite konsstigt test men kanske kul!
SKRIV DITT NAMN MED LILLFINGRET: elin

SKRIV DITT NAMN MED LILLFINGRET: maja

SKRIV DITT NAMN MED ARMBÅGEN: maja


SKRIV DITT NAMN MED PANNAN: maqwjuikas

SKRIV DITT NAMN MED FOTEN:
  nmasjhua

SKIRV DITT NAMN MED NÄSAN: majma

Eh lite konstigt. Testa själv och skriv ditt namn!

PUSS & KRAM ♥

KMG-ruset!

Hej! Jag ahr precis varit med mamma och Maria. Idag har vi haft KMG-ruset. Man ska bara jobba en bit. Alla i hella  skolan gör det här. I vår julshow i skolan som vi typ kommer ha i vinter så ska någon sjunga ett sola. Den låten någon ska få sjunga solo heter: All i want for christmas i you. Jag vill ha solot men jag känner mig inte så säker i låten. Det man ska junga solo i är det lungna i börjar!
 

PUSS & KRAM ♥

Alås vet inte vilken tid jag börjar?

Hej! Snart så ska till skolan jag är bara lite otolig för att jag börjar tidigare idag. Har försökt ringa kompisar men dom svara inte :( Så det är någon i min klass som ser det hära så ring mig NU!!!!!!!!!! aja nu blir det dagens kläder!
< Man ser inte tröjan så bra!
< Mamma köpte en kappa så jag snodde med mig ett läppgalns! hihiihhi!

PUSS PÅ ERRR ♥

Marias sjunger!!!

Hej! Nu har jag jag kommit hem från Marias uppspel. Dom hade temat: Svenska visor! Maria sjöng en  låt som hette Tro.


Vad tycker ni!?

PUSS & KRAM ♥

I morgon eller i kväll!

Hej! Nu sitter jag här i skolan med Elin. Egetligen så går jag inte här på friyis men mamma ska hämta mig vid skolan kvart i tre. Sen ska vi åka i väg till Rytmus och se på ett uppträdande Maria ska ha! Så jag hinner inte åka hem. I kväll eller i morgon kommer jag lägga upp när Maria sjunger (min syrra)

< i skolan!

PUSS & KRAM ♥

Är så mätt....

Hej! Vi har precis ätit lunch och jag är så mätt så jag tror jag ska spy. Om typ en kvart så ska  jag ha lektion. Så hej då!

PUSS & KRAM ♥


Fixat olivias blogg!

Nu har jag fixas olivias blogg http://tjejensomarcool.blogg.se/ . Jag är hemma själv och snart ska jag äta mat.
 
PUSS & KRAM ♥


Ett test som jag kopiera från livans blogg

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Längtar redan tills vi är i lilje!

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Skojar du? Det var ju typ mobbign! Hur f*n kan dom!

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Ja var där :( men vi ska till centralen istället<33

4.
Vilket sms blev du mest berörd av?
Vi tänkte att vi typ kunde äta innan bion den börjar 13:50!!!

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Du kan komma till mig på torsdag

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Men föreställningen börjar 11. Du kommer väl?

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
25 (:

8.
Vad vill du höra mest av allt?
Ok ses

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Men jag har öppen tid

10.
Din romantiska replik?
Jag såg Maria på tv. På idol! Gjorde du också det?

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Inget

 Vissa är kul och vissa inte!


En låt förstår ni!

Hej! Här är en låt med Eddie Murphy ocy Michael Jackson!

Minous blogg!

hejsan jag vill bara säga att ni måste gå in på minous blogg www.nassebloggen.blogg.se och kometera hennes nya design för det e nämligen JAG som har gjort den!!!!!!!


I skolan som vanligt

Hej! Nu sitter jag här skolan som jag brukar göra vid den hära tiden! Jag hoppas att ni tycker om min nya design?
Ja jag har väl inte så mycket att skriva om men jag kommer skriva senare på eftermiddagen!

I dag blir det i allafal dagens kläder!

Hej! I dag hinner jag i allafal med dagens kläder. Fast jag måste gå om några minuter!
 
<haha vilken rolig bild! (men den bjuder jag på)


Den är så fin låt!

Hej! En jätte fin låt som vi har dansat på dansen förut. Den är så fin!

Videoinlägg med Maria!


Vi var vi NK!

Hej! Nu är jag hemma och ätit mat. I går somnade vi typ kl halv 2 på natten. I dag var jag med Jossan och vi var vid NK och gjorde ingen ting typ. I morgon är det skola :( jag pallar inte det. Ni får skriva vad ni tycker om min nya design!?
< Lite bilder
< hihih

PUSS & KRAM ♥

Josssan och Iram

Hej! Nu sitter jag här med irma och Jossan dom ska sova över hos mig. I dag var vi på bio och såg the ugly truth. Den var jätte bra. Om jag måste sätta en ålders grän så tror jag den skulle passa till 13 åringar och uppåt. I kväll är det körslaget och det ska vi se på. Ni kanske tycker det en tråkigt men jag är lite trött.

Om en tre kvart!

Hej! Nu har jag ätit frukost, klät på mig och sminkat mig! Om typ en tre kvart ska jag gå till Josefin. Ja, jag har väl inte så mycket att skrv om då. Men jag lägger upp bilder sen.
 
< Tunikan som jag köpte i går på Gina!

PUSS & KRAM ♥


Har precis vaknat!

Hej blogggen eller ska man säga god morgon. I allafal jag har precis vaknat! Och nu sittter jag och chattar med några kompisar. I dag ska jag, Jossan och Iram åka till sergels och se på bio. Jag tror att vi ska se den här filmen The ugly truth. Den värkar var bra. Men jag ska inte träffa dom fören tolv!
 

PUSS & KRAM ♥


Om ni är lätt skrämda se inte på det här klippet på kvällen!

Jag såg på det här klippet och jag blev så j*vla räd. Men nu sitter jag bara och skrattar!

< Kolla noga!

PUSS & KRAM ♥

Snart idol!

Hej! Nu ska jag se på idol. Det ska bil spänade att se vilka juryn ska välja.  Men jag skirver imorgon eller så kanske i kväll.

Glitter Text

PUSS & KRAM ♥


Kanske eller inte!?

Alså ni får röst ska jag ha musik på min blogg eller inte. Jag vet inte om jag ska ha det.
En gammal låt men den är bra!

 
PUSS & KRAM ♥

Stor shoppa!

Hej! Har precis kommi hem. Jag är jättetrött, jag har varit och stor shopat med mamma. Jag köpte allt möjligt. Lite bilder på vad jag köpte.
< Jag åt tacos!
< Alla kassar.
< Ett par vinter skor (skit snygga)
< En mössa från H&M
< Stikat tröja från H&M
< En tröja från Ginatricot!
< En tunika från Gina!
< Em vir blus från Kaphall.
< Och ett par jumpa skor.
< Chattar med Alwa nu.

PUSS & KRAM ♥




Så skönt med fredag!

Hej! I dag är det fredag och jag ska kanske åka och shoppa idag med mamma. Det är så skönt med fredagar för då har jag sovmorgon. Jag börjar inte för om en timme. Men jag skriver mer sen och kommer nog lägga ut bilder på vad jag har köpt.
< Dagens kläder
 
PUSS & KRAM ♥

Blont eller brunt!

Hej! Jag har precis kommit hem från Josefin. Vi var ut med hennes hunf blixten och såg på film. Det var jätte kul att var där och träffa josefin. Det var någon som frågade om jag kunned göra ett til video inlägg. Visst kan jag göra det. Men jag får se när jag gör det. Jag kommer nog göra ett i veckan. Den 5:e dec så ska jag tonna hår ett. Nu undrar jag vad ni tycker jag ska färga det til.
1. Ljusare.
2. Ljus brunt!

PUSS & KRAM ♥

Lässkiga trekanten!

Hej! I dag ska jag träffa jossan vid hennes skola, blommens! Det ska bli lite läskigt för att jag ska gå längst trekanten för att komma ditt. Alså vid trekanten finns det jättemånga fullisar och blottare men jag får väl små joga eller något!
< Vad tycker ni? jag vet inte riktigt vad jag tycker!?

PUSS & KRAM ♥

RSS 2.0