School tomorrow

Tja!
Imorgon blir det skolan :D Jag är så himla rastlös så det ska bli skönt att träffa alla igen. Mår ganska bra förutom att jag hostar som en ko. Nu ska jag välja kläder tills imorgon.
Puss ♥


Korv dator

Orkar inte med den här jävla cp datorn så nu ska jag se på tv, bara så nu vet!
Puss ♥

Längtar tillbaka!!!!

MITT HÅR

Jag får oftas frågor om mitt hår, så nu blir det ett inlägg om mitt hår :)
Det ända jag har gjort med mitt hår är att jag har tonat det tre gånget. Jag plattar det typ aldrig! Jag har alltid velat att ha lång hår och jag har alltid haft långt hår sen jag typ gick i 2:an (fast jag har klippt det typ kort några gånger). Maj 2010 så klippte jag mitt hår och det blev alldelse för kort så jag bestämde mig för att inte klippa mig på ett tag. Det ganska låter typ äckligt eller nåt men jag har inte klippt mig på ett år men snart ska jag klippa mig :( Jag vill ha lite längre än vad jag har nu. Så mitt tips är att spara ett långt tag.

Maj 2010

Augusti 2011



Fail!

Hahah hittade en gammal video på när jag och Minou skulle lägga mentos i cola och sen skulle det sprutta jättemycket, men det blev lite fail!!!

Har tråkigt så jag tog lite driv bilder :D


Fråga mig!

Om du klickar på fråga mig, Så svara jag på allt ni kommer fråga :D Men vissa saker kommer jag ta upp i svar på tal. Så nu kommer alla få svara på sin frågor :D

Host, Host...

Godmorgon!
Mår lite bättre men jag har börjat hosata och när jag börjar hosta kan jag inte sluta :( Nu ska jag sätta mig och spela the sims.
Puss ♥

Turiket 2009

Hemma imorgon oxså

Heeej!
Imorgon ska jag inte heller gå till skolan, fast jag mår helt okej, men mina föräldrar vill att jag ska vara helt frisk innan jag går till skolan :P Det är så tråkigt hemma, jag vill vara med mina kompisar i skolan!!! Men sånt e livet. Nu ska jag i allafall sova.
Puss ♥


5 saker ni inte visste om mig

* Jag dricker alltid mjölk med ett sugrör!

*Jag HATAR att bråka, har varit med om några stora bråk och vill inte vara med om det igen. Har förlorat vänner som man inte vill förlora. Älskar att ha många vänner och inte bara några. Gillar umgås med alla :D Många av mina kompisar tycker jag har svårt för att säga nej och det kanske jag har, men det e bara för att jag vill inte göra någon ledsen!

* Just nu e jag typ kär i en kille, eller asså jag gillar honom <3

*Ibland kan jag var helt GALEN och sen nästa dag kan jag vara hur lugn som helst :P

*När jag var liten typ 4-7 år, var jag väldigt självisk och jag bestämde väldigt mycket bland mina kompisar.

Va med i Tävligen!!!!

Men vad är det med er! Ni brukar ju tjata om att jag ska ha tävligar helatiden och nu har jag en och då är ni inte med :P Nu har jag flytttat fram tävligen en vecka. Så var med nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KLICKA HÄR
KLICKA HÄR
KLICKA HÄR
KLICKA HÄR
FÖR ATT VARA MED I TÄVLIGEN

Grattis Alva!!!!

Nu e du äntligen en tonåring :D Hoppas du har haft en toppen dag, GRATTIS!!!!!!!!!!! <33333333333333333333333333

Ett till videoklipp från i sommras

För er som såg videoklippet från i sommras när jag, Ida och Freja var på sigridslandställe och vi skulle gå in i en övergivinen ladda, här kommer fortsättningen....
Hehe vi skrämmer upp varandra ganska mycket :P

Inte jag på bilden

Svar:
Nej jag är inte med på bilden men alla som är på bilden känner jag! Dom går i min klass :P
Elin, Elza, Filippa, Ida B och Unni <333

Ny blogg eller inte?

Hmm...vad är detta? en ny blogg kanske...vem vet :P

Design till Andrea

Andreas design!

Mår bättre :)

Hej på er!
Mår mycket bättre idag men känner mig ändå lite förkyld. Jag har inte så mycket att skriva om, men nu ska jag äta frukost!
Puss

Haha random bild!

SJUK!!!!!

Jaha du var man sjuk :( Har ont i halsen, har feber, har ont i nacken, har huvudvärk...Men jag hoppas jag bli bättre snart för jag hatar att vara sjuk!!!!!!! Det känns som om man missar så mycket!
Puss och god natt ♥


Jag en gång i tiden

Asså herrugud! Jag hitta den här bilden på min dator, hahahahahahahahaha!!!!!!!!

Vill inte bli sjuk :(

Tja!
Har jätteont i nacken och känner mig lite förkyld :( Så jag har inte orkat blogg när jag kom hem. Ska snart lägga mig framför tv och se på Robinson och Svenska Hollywood fruar! Idag har jag börjat min jazzfunk på danscenter och det var roligt att börja dans igen :D
Puss ♥

Jag idag

Ont i halsen :(

SHUUUU!
Har jätteont i halsen och jag hoppas inte jag blir sjuk :P Imorgon efter skolan ska jag gå och fika med Anna och Minou och sedan ska vi möta upp Nike och gå och dansa på dancecenter :D
Puss ♥

En bild på mig och Nike från i fredags <33

En video från Sigridslandställe

Haha jag är lite konstig jag vet!!!!!!!!

Skön video från Ung08

KLICKA → http://www.youtube.com/watch?v=iF17HgxiOoo

Passar jag i bruna ögon?

Eller passar jag bättre i blåa?

Ny profilbild (igen)


Dagens shopping

Ginatricot 149:-
Ginatricot 149 :- (tack pappi)
JC 499 :- (tack pappi)

Ni har väl inte glömt bort min tävling

Kom igen nu! Va med!!!!!!!!!
TÄVLING
TÄVLING
TÄVLING
TÄVLING
TÄVLING
TÄVLING
TÄVLING

Next: Stan


Stan med pappa

Hej!
Ska snart göra mig i ordning för att åka in till stan med pappsen. Det känns som om hösten är på väg så jag får se om jag kommer hem med lite höstkläder :P
Puss ♥

Ebn bild på mig från i fredags

@Nikes places

Tja!
Blogga inte så mycket jag vet. Har i allafall sovit hos Nike med Alva och Minou och vi hade typ filmkväll i går :D Idag ska jag åka till mitt j*vla landställe och jag har ingen dator där så jag bloggar inte förren i morgon :( Så ja vi ses väl imorgon!
Puss ♥

Gammal bild

School time

Tja!
Sitter i skolan med Alva, Nike, Minou och Julia D! Vi ska snart ha lektion :P Så...
Puss ♥


School now


Korv och godnatt

Nu blir det sägen! Har en ass tråkig bok att läsa så jag ska läga mig i sängen och spela spel på mobilen i stället :D imorgon ska jag sova hos Nike med Minou och Alva :) Det ska bli KUL.
Puss ♥

En bild från idag!

Vill spola tbx

Det är så sorligt för jag har glidit ifrån vissa vänner, som man har bråkat med för mycket så man inte kan bli lika nära som förr och HATAR att bråka. Jag har jättesvårt att säga nej till folk :P Vill att det ska vara som förr men det går inte spola tbx :(
En bild på mig från förr

BLI MIN!!!

Asså om du bara skulle bli min skulle mitt liv inte kunna bli bättre!!!!!!!!!!!!! Men det kommer aldrig bli så :( Men livit är aldrig perfekt! Förutom ditt <3333333
X_18984c8b_large

Vit chocklad ansiktsmask


Skäms över dig!

På facebook har en person i min klass skrivit det här ↑
Anledningen till vrf hon skrev så för att hon typ tyckte vi var tröga och att ibland inte förstod vad lärarna sa. Som ni ser så är det 79 kommentarer och många i min klass blev väldigt upprörda och tog åt sig. Jag ska säga att jag skäms över att du ens skriv så ens på facebook och bara inte håller det innom dig! Jag t.ex har dyslexi och fatta hur det känns när någon inte har riktigt lika lätt som alla andra i skolan och så sitter någon och skriver att man är typ inte fattar något. Inte för att det går just mot mig men hon skriver om sin klass och jag går i henne klass. Jag blir rikgt sur!!!!!!!!!!!

Kom igen nu!!!!

Tävling
Tävling
Tävling
Tävling
Tävling
Tävling
Tävling
Tävling
Tävling
Tävling
Tävling
Tävling
Tävling

Inget speciellt

HejHej!
Hemma nu! Har inte hänt något specielt typ, har varit lite i Lilje efter skolan med Fanny, Sofia och Andrea :P Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på tv.
Puss ♥


Tog av sig kläderna på tvärbanan

Godmorgon!
Har gjort i ordning mig nu och ska alldeles strax dra till skolan. Jag glömmde berätta att i går när jag och mina kompisar satt på tvärbannan så pratade vi lite om min blogg och då var det en kille bakom oss typ 20+ och bah har ni sett min blogg. Vi bah vi vill inte prata med sig. Sen så ställde hans kompis sig upp och tog av sin byxorna och jag känner mig så jävla bögig och då sa jag det är inget fel på bögar!!!! Han tog av sig sina byxor och byte till några andra och var skit konstig. Så vi sa till en gubbe som jobbade på tävrbannan och sen skulle vi typ göra en anmälen men då skulle vi precis gå av :P Hehe nu måste jag gå!
Puss ♥

God natt sov gott!

HejHej!
Har varit ute ett tagg nu och är hemma. Är ganska trött så jag ska nog sova nu :P
Puss ♥


Dags för utgång

ChaCha!
Snart ska jag gå ut och träffa Josefin och kanske Isolde :D
Puss ♥



Jacka från Gina

Ginaticot 199 :-

Har vart i Lilje

Hej!
Kom hem från Lilje precis. Jag, Fanny, Anna och Sofia skulle ju träffa några personer men dom kunnde visst inte :P Men vi åkte ditt ändå :) Och träffade vi ändå lite folk! Nu ska jag träna på min sång läxa.
Puss ♥


Slaggisch nu

Tja!
Imorgon har jag sova morgon, skönt :D Efter skolan ska jag, Fanny, Anna och Sofia drar till Lilje typ och kanske, kanske ska vi träffa några, men ni får inte veta vilka! Mohaha ;) Känns som om jag inte har några kläder alls så jag hoppas jag hittar något snyggt :) Men nu ska jag slagga!
Puss ♥

Saknar sommaren så häääääääääääääääär mycket!!!!!!!!!!!!!!!!!

True Talent

Heeej!
Har badat nu och jag känner vi ren och fräsch! Nu ska jag se det nya porgramet true talent :D Ska bli spännade att se vad det är ;) Det verkar ganska likt Idol.
Puss ♥

Har valt min tre låtar!

Varje vår i år 7 i vår skola ska alla i klassen (förutom dom som spelar instrumment) sjunga en sång för hela skolan! Och vi har fått som sång läxa att välja tre låtar, två engelska och en svensk. Vi ska jobba med dom här tre låtarna som vi väljer själv ända tills våren och sen när det är dags att uppträdda måste man välja en av låtarna. Dom här låtarna har jag valt och under hösten kommer jag lägga upp tre videos när jag sjunger dom :P

Breakeven med The script

 



Because of you med Kelly Clarkson





Jag kommer med Veronica Maggio (är osäker på den om jag ska ta den)

2 cool 4 school

HeejHeej!
Hemma från plugget nu och jag är rätt så trött :P Har bara haft vandliga lektioner! Jag har liksom inget att skriva om just nu, men som alltid så bloggar jag senare.
Puss ♥
Så här har jag sett ut idag :)

Nu börjar...


DAMP? eller va?

Det här är damp på hög nivå! Jag tror han har sjukdomen damp på riktigt!
Haha han har nog ärvt det av sin farmor/mormor!
Herregud!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Har du roligt lr?

Bjuder på dessa bilder ;)

Tävling!!!!!!! Till den 31 Aug!

Tänkte det var dags för en liten tävling! Du vinner en Design och en fett länking på min blogg :D Skriv på din blogg att du är med och tävlar (skicka en länk till ditt inlägg) och kommentera varför just nu ska bli länkad på min blogg och ha en desgin :D
Lycka till ♥
Så här ser Designen nu!

Klicka på bilden!

Skriv tre låtar som jag ska ha som läxa!

Hej!
Idag fick vi en sång läxa som var att vi skulle välja tre sånger vi ska kunna till nästa vecka!!! Så jag känner att jag måste hitta tre låtar nu :P
Puss ♥

Måndag

HEEEEJ!
Idag är det skola och vi har sång och dans som lektioner idag! Skönt :D Men jag ska nog gå nu!

Puss ♥




Skjorta: H&M
Svat linne: H&M
Jeans: Ginatricot

Slagga nu

Shuuu!
Nu är det dags för lägdags :P Ses imorgn!
Puss ♥

Bild från dagen! Min älsklingar <3333333333333
från fannys blogg!

Ny header :)


Vad tycker ni?

Svar på tal igen!

Svar:
1. Det kan jag tyvärr inte säga!
2. Nej dom går inte i samma skola
3. Dom är 98:or <333
4. Det du ;)

Ny proffe


Svar på två kommentarer

Svar:
Nopp! Mitt hår ät så långt. Jag plattar typ aldrig mitt hår lr något jag kammar det bara :P Det ända som jag har gjort är tonat det.
Svar:
1. Ung08 är en festival för alla ungdomar i stockholm som är i 5 dagar :D
2. 36 ½ :P
Tack så jättemycket! Det är ni som är bäst <3333

Louis vuitton väska :D

Fått en Louis Vuitton av mammsen <333

Till Liljeholmen

Tja!
Nu ska jag, Anna, Sofia och Fanny drar till Liljeholm :D Sofia och Fanny tar massa bilder just nu så vi får se när vi åker :P Haha bloggar när jag är hemma sen.
Puss ♥

 


Lite mer om igår :P

Heeej!
Nu har vi vaknat. Som sagt igår dansade vi med några killar som vi gillar jättemycket som vi aldrig typ skulle kunna säga hej till och sen så bara drar dom in oss i en ring typ och börja dansa med oss. Aja nu ska jag berätta lite mer om kvällen. Jag, Elin, Ida, Filppa och Sofia stod i början av the voice längst fram och blev typ mossade :P Haha det var värsta kaoset. Sen kom vi till slut ut och hade tappat bort Fanny och Anna och massa andra.  Nu ska vi äta frukost.
Puss ♥

Yeah!


OMG!!!!!!!!

Heeeeej!
Asså ojoj vad et har hätn saker!!!! Vi är typ helt döda. Det är svårt att förklara men det är några killar som vi gillar och helts plötsligt börja dansa med oss. Och vi trodde vi skulle dö...aja nu ligger vi och gravar och flummar :P Ska sova hos Fanny med Anna och Sofia <33333333
Puss ♥


Give Me Everything to night!!!!


Gå fram och hälsa!!!

 
 
Svar:
 Jaha vad kul :D Men om ni ser mig gå typ fram och hälsa och säg att ni läser min blogg, jag blir jätteglad när ni gör det <333

Nu drar jag till Fanny


Detta händer idag

Heeeej!
Nu ska jag drar hem till Fanny och typ fixa mig lite mer och sånt :P Sen kommer Anna och Sofia och då drar vi till ung08. Sedan kl.19.00 är det the vocie och då drar vi hem...haha skoj såklart vi ska på the voice!!! Aja Ikväll så slaggar vi hos fanny :D
Puss ♥


huA23(0#HDa6A36%6/#q&33

Godmorgon!
Asså en viss person spamar mig med att skicka massa sms kl.08.00 på morgon och väcker mig!!!!!!!! Jag har inte somna om!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Åhhhh jag behövde sova för jag ska vara i gång hela dagen! hsufaiufh&/4756753724763¤#%&#547UYT!
Puss ♥


THE VOICE!!!!!!!!!!!!!

Imorgon är det THE VOCIE!!!!!!!!!!!!! yeah!!! Är så sjukt taggad :D

två bilder från igår :P

Ida och jag <333
sitter på tuben <3333 Jag, Ida och Fanny <33333

Jag babblar på om lite saker :P


Hos Fannys place :)

Shuuu bre!!!!!!!!
Hemma hos Fansan nu ;) Vi ska typ äta snart för det var jätteäklig i skolan idag, jag spotta ut allt på min talrik och jag är den som inte är kräsen (stavning). Sen ska vi till Ung och möta upp Anna, Sofia och Andrea :)
Puss ♥
 
 




Grattis SIGRID!

Grattis gmn på din födesedag!!!!!!!!!!! <3333333333333333333333333333333333333333333

Imorgon är det...

Tja!
Idag kändeste ganska öde på ung. Träffade inte så många :P Aja, imorgon ska jag ta SKOLFOTO!!!!! fatta vad tidigt vi har det. Måste välja kläder nu.
Puss ♥


Drar till UNG!

Hejdå!
Nu drar jag till ung med Fanny och Ida <333
Puss ♥


Är typ helt borta

Heeej på er!
Kom hem precis från skolan. Har typ varit helt borta idag :P Ska ta en dusch nu och sen drar jag till ung08 med Fanny och Ida :D
Puss ♥


Andra dagen i skolan

Mupp?
Hej!
Drar till skolan nu. Kommer nog dra hem sen och senare drar jag kanske till ung :P Vi får se.
Puss ♥


Trött som ett ass!!!

Är typ helt död, så jag ska sova nu! Imorgon blir det nog ung på kvällen men inte efter skolan, eller jag får se ;) Men jag ska i allafall slagga nu.,
Puss


Ung hela dagen :)

Heej!
Har kommit hem från Ung nu och jag har vart där hela dagen från 13.00 till 20.30! Jag är helt slut!!!!!!!! Det har hänt mycket idag och jag har vart med en massa folk, aa det går inte att skriva på bloggen :P Nu ska jag ta något att äta ;)
Puss  ♥

Jag idag :)

Då var sommarlovet slut!

HEEJ!
Nu drar jag till skolan och efter det drar jag till Ung08 :)
Puss ♥



SOVA, skola imorgon

Shoo!
Imorgon blir det skolan, fast bara i en timme och efter det blir det UNG!!!! Fast det är roligare på kvällen när det är musik, men på dagen e ju typ alla där :P
Puss och God natt ♥

Mange Makers på Ung :D

Jag och Sigrid för föjer Mangemakers <3333
hAHAH!
Ha tog kort på oss och typ 20 personer till :P
Bilder från Sigrids blogg!

Svar på tal om rökning!

Svar:
Jag förstår vad du menar! Men det är inte ens eget val efter som att man måste vara 18 år! Och det finns inte något bra med att röka. Om man mår dåligt finns det faktiskt tableter som gör så man blir typ lung. Det finns saker som man kan göra för att må bättre än att röka. Men visst jag håller med dig till en del att det är dom egna val, men vissa gör det ju för att få högre staus och det stör mig :P

Skolan börjar imorgon :(

Heeej!
Efter middagen stacka jag till Ung igen och träffade Isolde, Josefin, Leylee och Marie :) Se stack Marie och Leylee och jag, Jossan och Isolde stod och lyssna på musiken som dunkade :D Imorgon blir det skolan :(
Puss ♥


Det här äcklar mig!

Asså idag på Ung så såg jag liksom några 99:or röka och gå vad äklad jag blev. Asså ni som röker har ni tänkt på att det kommer drabbar er när ni är äldre? Asså det är bara så dummt att röka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag såg oxså killar som rökte ciggarer, snälla växs upp!

UNG = träffar mycket folk ;D

HEEEEEEEEEEEEEJ!
Hemma från ung08 nu. Skit vad myckt folk ma såg i dag som man känner!!!!!! Vart man än gick så typ där e han, där e hon. Drar kanske ditt ikväll oxså :D Kolla vilka vi såg på ung!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MANGEMAKERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Newkid - Turbulens


Alla som kommer uppträda på Vocie'11



Ung08 here i come!

Heeeej!
Idag ska jag på ung med Sigrid och Ida :D Freja är en korv och är sjuk :P Det ska bli kul och se alla som är där! Och desutom finns det snygga boys där ;) Hahahahaha! Men måste gå snart, ses kanske där.
Puss ♥

Så ser jag ut idag :)

Ung08 imorgon!

God natt min babes!
Imorgon blir det UNG!!!!!!!!!
Puss ♥

Blev ändå ganska nöjd med håret :D

Kanin?

hahaha!

Jag vill till New York!

Mitt drömrese mål är New York och det känns som om alla åker ditt typ! JAG VILL DIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mysig dag

Tja!
Nu har Isolde och Josefin gått :( Vi har haft en myig dag. Första var jag och jossan i Liljeholmen och köpte lite pressenter och sen möte vi upp Isolde och hyrde film å gick hem till mig :D Imorgon är det ung och jag får se lite hur det blir med det :P
Puss  ♥

Lösnaglar



Isolde och Josefin is here!

Vi ska se på två filmer!


Josefin & Isolde :D

Heej på er!
Har precis satt på löss naglar, så det är lite svårt att skriva men jag hoppas jag vänjer mig ;) Idag ska jag träffa Josefin och Isolde, och det ska bli vädigt skoj! Måste gå!
Puss ♥


Dags för lägg dags

God natt!
Imorgon ska jag träffa Jossan och typ var lite i Lilje och bara typ umgås :D Nu ska jag i allfall sova.
Puss ♥


Töntigt vb! haha


Mörkbrunt hår, vad tycks?


Har jag blivit svart hårig, det är frågan?

Nu håller mitt hår på att torka. Köpte alldeles för för färg och det ser nästan svart ut :S Ni får se resultatet i morgon!

Håller på och färgar håret!

Ser ni jag håller nästan på och bli svarthårig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kvällens sysslor


driv bilder

Har ganska tråkigt så jag tog lite driv bilder med webcam :) Hahah alla bilder är driv!
Man ska bjuda lite på sig själv :D

1000 :- !!!!!!!!!!!

Ojoj! Just nu är min pappa lite sur på mig för min mobilräkning gick nästan på 1000 kr. Det är en hel del pengar för att vara en mobilräkning :P

hemma från landet, så skönt!

Heeeej!
Är äntligen hemma från landet och nu ska jag inte vara där på två veckor! Ser helt förjävlig ut men ikväll ska det bli ändring på ;) Nu ska jag packa upp lite saker.
Puss ♥

Sa ju att jag så förjävlig ut!!

Grattis Isolde!

Grattis bardoms vän! ÄLSKAR DIG och hoppas vi ses snart :) Nu är du en fjortis! ;)

Loppis :)

Heeej!
Nu ska jag i väg på loppis med mamma :) Efter vi har varit på loppisen drar vi hem till stockholm :D Saknar stockholm jättemycket och det ska bli skönt att komma hem och liksom inte behöva åka ut på två veckor! När jag kommer hem ska jag fixa lite saker ;P Bloggar senare!
Puss ♥


Längtar till skolan! WTF?

Känns jätteskumt att jag börjar i skolan om 4 dagar! På något längtar jag lite till skolan och vardagen :P Längtar verkligen att plugga men liksom själva vardagen, jag blir så lätt rastlöss så det ska bli skönt att ha något att göra på dagarna ;) Haha det låter helt sjukt att man längtar till skolan, liksom för två månader sen så längtade man så mycket till sommarlovet att jag höll på att dö, haha kanske dö men jag längtade mycket ;)
DET HÄR LÄNGTAR JAG INTE TILL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ingeting

Heeej sötisar!
Har verkligen inte gjort någoting idag. Börjar sakna några personer som jag har saknat väldigt länge! Aja Nu ska jag hjälpa mamma och pappa med maten.
Puss ♥


Två filmer jag gråter till

Dear John!


The notebook!


Två fina kärleks filmer som man gråter till eller i allafal jag gråter till ;)

Vad tycker ni om min...

...uppdataering? ska jag bli bättre lr är det bra som det är?!
Kommentera vad ni tycker :)

Räcker det om jag älskar dig?

Nu ska jag läsa min bok som jag inte har gjort på typ hundra år! Den heter Räcker det om jag älskar dig? Den är ganska bra, lite för deprimerande för mig :P Författaren heter katarina von bredow och hon har skrivit många böcker som jag gillar :D

Det börjar bli höst!!!

Hej!
Har precis vaknat. Så ni vet så är jag på landet just nu men ska åka hem imorgon :) Fast det är 20 grader och sol tycker jag det är kallt :S I går kännde jag mig jätteförkyld och är det fortfarande men idag känns det bättre :D
Puss ♥



Facebook :):

Facebook kan vara sjukt uppigande i bland och ibland kan man bli hur deprimerad som helst! Håller ni med? Någon vecka ska jag inte gå in på facebook på en hel vecka! Under hur många händelser jag kommer ha då :S aja vill bara säga det!
Puss ♥


3 saker ni inte visste om mig

  • Mitt hår är ju ganska långt och i bland så när det nudar min hud så tror jag oftas det är ett kryp och då brukar jag slå till mig själv! hahahahah!
  • Jag hatar att bråka! Okej det gör väl alla men när jag bråkar med en kompis så brukar jag till slut säg okej nu blir vi vänner igen fast den kompis kanske har varit skit dum :P
  • På söndag ska jag färga håret! Men ni vet inte vilken färg...

Jag på ung för 1 år sen!

Det här e den enda bliden på mig från Ung08 förra året. Herrgud vad jag ser ut, hahahhaha! Aja på tisdag är det ung och jag ska ju såklart gå alla dagar om jag kan ;)
<

Älskar er ♥

Jag vill tacka alla mina vänner för ni finns!!! Älskar er så sjukt mycket och ni betyder allt för mig. Ja det var väl det :D

Shopping med Fanny & Sofia

DRIV!
Hahah sofia <33 :D
Haha!
Sweden :)
Fanny den snygga! haha ;)
Kolla vilka snygga jaker vi hittade!
Snobbar?
Min outfit :D



Min shopping :D

Lösnaglar H&M 89 :-
Ring från Ur & Penn 25 :-
Shampoo från In & Finn 12 :-
hmm.......

På bussen!

Heeej på er!
Nu sitter jag på bussen på väg ut till landet :P ska vara där tills söndag! Men imorgon ska jag shoppa med Ida och det ska bli kul att träffas :D Men aja har haft en toppen dag på stan med Sofia och fanny :D
PUSS ♥

Nu åker jag till stan!

Nu ska jag vara i stan med Sofia och Fanny <33333

3 designer!


Fannys design! Klicka på bilden för att komma till bloggen <3


Klicka på bilden!


Klicka på bilden!


4 koppen för i dag ;)

Har drukit 4 koppar te idag :P

Saknar dig!

SAKNAR DIG ÄLSK!!!! <333333

damp?

Åhhhhhh! JAG ÄR SUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jshfiaji#irf+45´934€Äfeäf'e'f`S^wäe CÄFIEWKSD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÅHHHHHHHH!!!!!! VAD ÄR ER PROBLEM!!!!

Angående beställningar på header...

Så alla vet så göra jag bara Header och inget mer :P sen så måste ni bli bättre på att förklara för jag förstår oftas vad det står :P <3333

Dags för att:

BADA!

Det var ingen kackerlacka!

Det var en skalbagge :D

RÄDD för att gå in i mitt rum!

HEEEJ!
Sitter och typ skakar för den där kackelakan! Asså jag är så äklad och jag tänker inte gå in där förren min pappa är hemma. I allfal här kommer lite random bilder som jag inte har lagt upp på bloggen :P
Puss ♥



Jag och elin!




<33333



Det är en KACKERLACKA i mitt rum!!!!

Det är så sjukt äkligt! det är en kakelacka på mi soffa och den är STOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! asså jag hatar alla småkrypp och jag vågar inte gå in där! asså det är så sjukt äkligt att jag dör!!!!!!!!!!!!!!

Rensa bland sminket nu

Allt mitt smink :S

Morgon vb


Gör designerna i morgon :P

Har ont i huvudet så jag gör allas designer imorng :)

Herrgud!!! vilket smile!!!

Hjälp!!!!!!!!!!!!!

Usch!


Någon har gått och blivit blond?


Idag har jag köpt...


Hemma från Bion!

Hej!
Känner mig lite dålig, hoppas jag inte håller på att bli sjuk :P För nästa vecka kommer det hända en del! Jag har vart på bio med Freja och vi såg Bad teacher. Den vara bra, inte jättebra, bara bra. Imorgon blir städing i rummet. Just nu lyssnar jag på min favo låt just nu ``Jag gråter bara i regnet´´ <33333
Puss ♥


Bio med freja <3

Nu ska jag på bio med Freja :D Vi ska se Bad Teacher!

Vaken nu!

Är vaken nu! Ska på bio med Freja idag :) Ja det är det som händer idag typ...imorgon blir det ingen shopping det blir i stället på lördag :) Men nu ska jag titta på tv och äta frukost!
Nyvaken! Herrgud, den här bilden bjuder jag på!

Imorgon blir det bio med min fru!


Mitt hår blivit långt! :D

Nästan ner till rumpan!

Mamma tagit bort min dator! :(

Men jag har ju pappas dator som tur :P

Ska ni på ung08?

Om en vecka öppnar ung08 festivalnen :) ska ni gå???

Göra designer!

Ikväll ska jag försöka göra alla designar som ni har bet om! :)

DÖD!

Heej!
Hemma i stocholm nu och jag känner mig helt död! Har typ dygnat i två dagar nu! Imorgon blir det chilla och på torsdag shopping med Ida :D Nu ska jag bada.
Puss ♥


Drogar låten!

Skitbra låt, bra sångröst och så snygg och söt! <33333

Vaken

Heeej!
Nu är vi vakna och typ helt döda :P vi har bara sovit 6 timmar!!! Kl.05.00 gick på på en liten promenad och kl.06.00 gick vi och la oss. Nu ska vi typ äta brunch :)
Puss ♥


DYGNA!!!

TJA!!!
Har druckit lite cola och engegie dricka så vi känner oss pigga nu ;) Oj rappa precis, haha ursäkta! hahah vi är lite flummiga så ja ni får ha en bra god natt somn :D
Puss ♥

haha jag idag! uteliggare! hahaha

We today ;) <3


Fanny, Sofia och Anna äger!

Ville bara säga det <3333333333333333333333333333

Dygna idag :D

Nu ska vi dra till typ Lidel och köpa läsk och engerige dryck ;) Vi ska dygna så vi måste hållas pigga :D

Nu ska vi sova

Nu ska vi sova :) är inte så trött men dom andra vill sova, hihi! <33  Imorgon ska vi typ på loppis på morgonen :P Har typ inget att skriva om men god natt!
Puss ♥

Jag i dag :P

kolla in blogg!

Hahahah min kill kompis har starat en blogg! Kolla in den :)
TEO
TEO
TEO
TEO

Hämta Anna och Fanny nu!

Heeej!
Nu åker jag och hämta Anna och Fanny :D Sofia kommer lite senare ;)
Puss ♥


Hur orkar alla bråka hela tiden!?

Är det bara jag eller asså jag tycker att många över driver så mycket på Facebook! Man ser oftas folk skriva typ jag trodde vi vara vänner men nu har du fallit så lågt att det du har gjort kan ingen ta tillbaka eller typ mitt hjärta bankade för dig men nu vet jag inte längre vem ska jag tro på! Om man har bråkat med någon måste inte alla veta det, eller hur?och hur orkar alla bråka med varandra!? hur orkar man slössa engergie på någon som bara gör livet surt för en? asså jag fattar inte!!! när någon säger dumma saker till mig eller gör dum saker mot mig så blir jag så klart arg men sen så orkar jag inte slössa min engerige på någon som inte vet hur man behandlar varandra som vänner! den personen Raderas för mig. tänk på hur du är mot dina vänner, jag ber! Jag orkar inte se mer statusar på fb om att någon har korsat ditt hjärta, haha bara skoja! Men tänk på saken :D

Hmm, vilka kommer hit i morgon?

Ska man ta och lägga sig snart eller? Imorgon vet ni vad som händer ;) då kommer ju Sofia, Fanny och Anna till mitt landställe i 4 dagar :D (har typ nämt det 5 gånger, jag vet) Det blir väl upp och ner med bloggingen men ni vet ju att ni älskar mig, eller hur? haha skoja!
Puss ♥

För ett år sedan!

augusti 05 2010!
aahhhh, jag för ett år sen asså! Gud vad liten jag ser ut som!!!

Augusti 05 2011! (just nu)

3 Blondiner 1 brunnet!

Imorgon kommer tre snygga blondiner :D och jag blir ensam brunet hur kommer det här sluta...

(haha vet inte vrf jag bland in blondiner och bruneter men jag är konstig som ni vet)

Hjärntvättar min vänner!

HAHA! har Hjätntvättar mina kompisar med mina ord som jag uppretar några gånger om dagen :P hahahhahah!

Helt okej mat

Hemma från restaurangen nu! Maten var helt okej men inte värt pengarna :P imorgon kommer Anna, Sofia och Fanny ut hitt till mitt landställe! Längtar <3333

Ska på restaurang!

Heej!
Nu ska jag, mamma och pappa åka och äta på restaurang  :D här kommer min outfit!
Puss ♥

Vit top: Lager 157
shorts: Cubus

Just nu: Steker!


11 är mitt oturs nummer!

God Morgon!
Hade tänkt sova lite idag men då är det någon gubbe som ringer fel kl.11.00, och jag kunde inte somna om! Typiskt! Det ser ut att vara fint väder idag och om det fortsätter så här ska jag ligga och steka hela dagen :D
Puss ♥

Bjuder på bilden!

God natt bloggen <3

Hade väl tänkt och lägga mig snart, eller jag får se när jag går och lägger mig men jag säger i allfal god natt till er nu!
God Natt ♥
En bild på Ida och mig från i våras! haha driv asså <3

.......

Känner mig lite deprimerad så jag tar och spelar the sims nu!

Så trött!

Heeeej!
Är ganska trött just nu. Somnade 03.30 och blev väckt 11.00 idag!!! Ska snart ta en cykel tur med mamma och pappa. Orkar egntligen inte men jag säger oftas nej när dom frågar om vi ska göra något sånt. Bloggar senare ikväll :)
Puss


Lite brun har man blivit ;)


Nu har Julia åkt hem :(

Heeej!
Julia har precis åkt hem :( Vi har haft 4 toppen dagar :D På lördag kommer Fanny, Anna och Sofia hitt och det ska bli skit roligt! Här kommer lite bilder från dagen på bryggan.
Puss ♥








God natt!

Nu ska vi snart sova!

Lite bilder från dagen!

v
hahah!
Hahah!

Badat, solat och båt!

Hej!
Idag har vi bara solat, badat och åkt ring efter båt :D Om en stund ska vi äta Hamburgare! Mums <33 sen till efterrät ska vi äta pannacotta, så gott ;)  Ikväll kommer det lite bilder från dagen så glöm inte att titta in då!
Puss ♥




Sola, bada ute och grilla, Britney Spears har...

God morgon!
Idag ser det ut att bli fint väder och vi ska nog bara sola och bada :D Har inte så mycket att skriva om...eller just det kommentera mer!!!!!!!! vad händer med er har inte fått kommentarer på flera dagar ;) Måste gå nu!
Puss ♥

↑ Idag ska vi göra detta :D

Skön kille!

HAHAHA! Jag och Julia garvar på oss!!!!! hahahaah! kolla helst på hela men spola till 2:02!

ahahhahahahahhaha

Heeej :D
Vad gör du? jag du där, du som sitter framför dator och tittar på dena blogga just nu! Hahahahaha! drev, asså jag är lite konstig jag vet. Aja jag och Julia har titta på en film och cyklat runt typ lite. Nu ligger vi och lyssnar på musik och flummar ;)
Puss ♥

Julia steker!

Haha!



KORV

Tjooo!
Jag och Julia har stekt på bryggan idag, haha! Vi har åkt lite båt. Nu ska vi snart äta korv :D YEAH! Ikväll ska vi göra något hemligt, hahaha skoja! eller jag skojar inte, hahah vad e det med mig. Haha aja nu ska som sagt äta korv :D
hahahah!
Puss ♥


kolla vad blont mitt hår är!!!

HAHAHAH!

Gissa vad vi ska göra!?

(Hahah skämta, vi ska inte göra något spc ;) )
Heeeeej!
Jag och Julia somna typ 3 halv 4 :P Idag ska vi åka ring efter båt och föra gången Julia skulle åka det så skrek hon som en galning! Haha! aja nu ska jag vi fixa oss och äta frukost.
Puss ♥

Morgon trötta :P

Mina och Julias favo efekt! hahahah
Korv




God natt på er!

God natt på er!
Nu ska jag och Julia snart sova ;) Hörs i morgon!
Puss ♥

Hahaha!

Yes She`s In The House

SHU!
Julia is in the house!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (bara så ni vet) Nu ska Julia gästblogga :D
¡Hola amigos!
Somsagt Julia is in the house vilket innebär att jag kommer aa..... Nånting men "Hej" och "hejdå" vi ses och hööööörsss i promise och bilder kommer under dessa dagar mm... adiós <333

Nu åker jag och möter Julia :D


Solig dag :D

Heeej!
Idag verkar det bli en solig dag så idag ska jag sola ;) Ikväll kommer Julia hitt och det ska bli jättekul :D Nu ska jag ta och äta frukost!
Puss ♥

Detta e min snygga vän!


RSS 2.0