hejsan

Hej! I morgon ska jag på kollo. Jag ska på ett kollo som heter strand hem. Det ska bli jättekul att åka ditt. Jag ska försöka blogga från mobilen. Jag kommer säkert inte kunna sova i kväll.

Puss & kram

I går midsommar!

Hej! I går var det midsommar. Sven-olofs familj var här och några grana här på ladet var här. Det var super kul. Först så gick vi ner till dansbanan, för där är det lotter, chokladhjul ovh dra trollet i svansen. Jag dansde lite runt midsommar stången, men sedan hoppade jag av.  När vi hade tagit litte lotter så gick vi hem, det vra typ dags för lunch-middag. När vi hade ätit klart så satt alla och såg på fotboll. Det tog typ 3 timmar innan det var lotter och dans där nere igen. Efter 3 timmar så äntligen gick vi ner. Jag hade med mig 100 kr ner ditt. Jag vann en vit ljus lyckta och en röd lampa. När kl var typ 11 så åt vi grillspät och potatis sald.


PUSS & KRAM ♥

I LOVE YOU <3

jag saknar er alla!!!!!!!

      
 

I LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <33333333333333333333333


PUSS & KRAM ♥

Den är sikt bra, lyssan på den!!!!!!!!

Hej igen! nu är jag ute på landet. Så ni bara vet så kommer jag inte skriva så mycket för jag är helt upptagen i sommar. I morgon kommer Elivra (L) hitt och hon ska sova över här! vi ska sälja små plantor, vi har 25 plandtor och ska sälja domför 10 kr st, lista ut hur mycket det blir (skriv en komentar vad ni tror vad det blir). Jag vill att alla som ser de här inläggat ska gå inpå den här hem sidan http://www.myspace.com/johanochmaria det är min stora syters myspace och där har hon låt med en killkompis! PS: låten säts igång när ni kommer in på hem sidan!

PUSS & KRAM ♥

Dramatisk skolavslutnig och roligt fest

♥♥Hejsan! I går hade jag skolavslutnig!!!!!!!!!!!!! Alla grät hella tiden för att vi skulle skilas åt! det var inte min bästa skolavlutnig! Senare på kvällen gick jag till Alwas fest, den var super kul. Vi gick och bus ringde på typ alla dörrar. Vi bus ringde på Jonatans dörr as mycket. Sedan kom han mamma ut och ville prat med hos! (hihi)
PUSS & KRAM ♥


Galen fullis!

Hej! I dag var jag hemma hos min lärare lotte. Det var jätte kul! vi bade i hennes poll, sjöng singstar, fikade och deta jag tycket vad läskigaste var hennes stora chefer hund. Sen kom jag hem till minou ( elvira földe också med) när vi va på elviras gård kom en fullis. Minou log på honom och finkade. Han log jätte stort tillbaka och vikade. Sedan gick ha till soptunnan och tog en ölburk, sen tog ha hella papperkorgs påsen och hellde ut allt som låg i den sen gick han. Vi satta där och bara kollade. Han var helt galen!!!!!!! 

Twilight!

Hej! i går såg jag Twilight. Jag räkomenderar att se den den är jätte bra. Det handlar om en tjej som heter Bella och hon bor hos sin mamma. Hennnas mammas kille har ett som som man reser väldigt mycket i så Bella är tvungen att bo hos sin pappa. Bella och hennes pappa har inte en så bra relation. Hennes pappa jobbar som polis. När Bella börjar i den nya skolan får hon massor av kompisar.När hon sitter i matsalen förförsta gången så ser några i skolan som var väldigt väldigt vita i ansiktet och hon undra vilka det är. Hennes kompisar säger att det är stadens läkares bara. Edward som är en av huvudrollerna är skolans snyggast kille och ingen tjej är tillräklig för att han ska gilla henne. Edward betersig jätte kostigt och Bella försöker ta reda på varför. Tillslut läser hon en bok och fattar vad han är han är en vampyr!
mer berättar jag inte!
PUSS & KRAM ♥

RSS 2.0