NY BLOGG

Tar en pause från majut.blogg.se och bloggar i stället på http://vibara.blogg.se
KLICKA HÄR
KLICKA HÄR
KLICKA HÄR
KLICKA HÄR
KLICKA HÄR
KLICKA HÄR
FÖR ATT KOMMA TILL MIN NYA BLOGG

WWW.VIBARA.BLOGG.SE
WWW.VIBARA.BLOGG.SE
WWW.VIBARA.BLOGG.SE



Älskar er ♥

Älskar er mina älskingar!
Ni gör mig lycklig varje dag. Älskar er så mycket!

Hemligt

Hej!
Förlåt att jag inte har bloggat men jag håller på med en hemlig sak som jag snart kommer att berätta. Titta in igen sen för då kommer det stå vad den hemliga grejen är ;)
Puss ♥

Sodär på provet

Tjena hallå hej! (haha driver)
Fick precis mitt SO prov och jag kännde att det gick sodär. Fick typ D och C, haha inte för att ni bry er om vad jag få i betyg ;) Sitter i alla fall i skolan med Minou, Nike, Julia T, Alva, Julia D och några till! Aja min lektion börjar nu <3
Puss ♥


Jag bröt mitt löfte!

Jag är så vann vid att gå in på facebook varje dag så jag glömde bort att jag inte skulle göra det, men jag orkar inte ha en facebook free vecka. Jag får ta någon annan vecka ;)

Dans idag som vanligt

Tjena hallå!
Sitter här med Anna och Minou som jag gör varje måndag efter skolan för att sedan åka till våran dans. Nu vill Minou jättegärna se på MTV så vi ska göra det.
Puss ♥



Lockigt hår


Så tycker jag om never say never

Jag fick en ny bild av Justin Biber han verkar snäll och rolig och en jättebra person. Men jag är inget bieber fann! Han är fortfarande ganskamycket gay för mig och jag gillar inte hans låtar. Men han förkänner sin karriär.

Facebook fri vecka

Från och med imorgon ska jag inte gå in på facebook på en vecka. Jag kan sitta vid facebook och känns mig jättedeprimerad så då ska jag testa en vecka utan att gå in på facebook. Jag får ha ett undan tag en dag då jag får gå in på facebook! Vi får se om det ger resultat ;)

Bild bomb från helgen del 2


Gud vad hemskt! Vad fan tänker dom med?

Är dom helt jävla rubbade eller? Det här är helt sjukt ju!!!!!!! Jag är glad att jag bor i Sverige där folk bry sig för fan!

Bild bomb från helgen del 1


lite frågor

Svar:
1. Jag är 97:a. Jag fyller 14, 4 Dec  ;)
2. Japp det gör jag!
3. Det ligger i Hammarbysjöstad.
4. Jag går Sång, Dans och Teater!
Tack så mycket <3333
PS. Vad sägs som en frågestund snart?

DAGENS LÅT!


Haft bäst med mina älskingar

Hej!
Hemma från Anna. Jag Andrea och Anna hade det bäst i går! Jag kommer lägg upp jättemycket bilder sen :D Först dansade vi sen åkte vi hem till Anna och hyrde film, åt godis och flumma! Jag såg även never say never och jag skriver vad jag tycket om den sen ;)
Puss ♥

Jag idag

Två kommentarer

Svar:
Jag köpte den i storlek XS :)
Svar:
Ja det har hon. Hon skaffade än igår. Men hon har inte börjat blogga än för bloggen är inte klar :P
http://annasganz.blogg.se

DANSA

HejHej!
Nu ska jag och Anna drar och dans i skolan. Vi har en julshow varje år i min skola och nu ska jag och några i min klass hjälpa vår danslärare att koreografera en street dans, dans till julshown. Det ska bli väldigt skoj. Vi är lite försenade så vi måste åka NU!!! Men aja, efter att vi har dansat sover jag hos Anna :D
Puss ♥

Anna och jag <333

älskar dig!
kommentera inte mitt fula face! / anna!

Smoke Weed Everyday


Tagit hål i örat

Idag har jag tagit hål där upp vid örat. Det gjorde ont! Men inte lika ont som alla beskrev det som :P

Fjällräven

2.499 :-

Tjena hallå!

Tjena hallå!
Jag och Anna kom hem för en stund sendan :) Vi har varit i sickla köpcenter och handlat en fjällräven till mig och tagit håll i öronen. Nu måste vi äta!
Puss ♥


Spanska lektion

Heeeej!
Sitter på spanska lektion nu och bloggar från julias dator. Jag ska snart oxså få en dator av skolan och då kommer jag kunna blogga mycket mer ;) Sitter här med Filippa, Ida H och Julia D <3 Vi ska planera en ``fest´´ som vi ska ha på våran spanska lektion :P Efter skolan drar jag och Anna till sickla och sen till Lilijeholm och sen hem till mig!
Puss



Det här ska jag göra i helgen

Ska vara med min bebes!

Gammal men bra


Pluggar på just nu!

Right now!

Hittar ingen vinter jacka!

Heeeej!
Försöker hitta en vinter jacka till mig men jag vet liksom inte vad jag ska köpa för någon :P Idag i plugger har det inte hänt något spc precis. Ska dricka något nu för jag är tröstig.
Puss ♥


Hej hopp


Jag har fått en ide!

HejHej!
Jag har kommit på en jättebra ide. Ni kanske får reda på var iden var sen men först måste jag prata med några om den :P Åhhh hoppas dom vill göra det med mig dom jag ska fråga asså!!!! hihihihi. Men i allafall, nu ska jag sova och i morgon efter skolan drar jag till stan med Anna och Andrea och jag ska köpa en sak där ;)
Puss ♥


Kommer inte kunna gå på the wave :(

Jag är så sur!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag kommer inte kunna gå på the wave för att jag ska på en teater som jag inte får missa säger mina föräldrar!!!!!!! ÅHHHHHHHH jag vill så gärna gå, liksom new kid kommer uppträffad och massa skitbra DJ:s...men,men  jag får väl försöka stå ut!

Hemma från skolan nu

Heeej på er!
Har ätit lite mellis snackat lite i tele med Anna. Imorgon kommer Anna kommer komma som en nya männsika imorgon...haha skoja nee men asså hon ska göra en sak som är lite hemligt, eller asså inte hemligt men det ska bli en överaskning. Men ajaj...ska slappa framför tv nu!
Puss ♥

Jag idag innan skolan

Drar till skolan nu

Tjena!
Idag händer det inget spc, typ drar till skolan nu och sen hem och plugga. Så ser min dag ut ;)
Puss ♥

Får dator av skolan

Tja!
Imorgon i skolan ska jag kanske få en dator av skolan. Jag har ju som sagt dyslexi och då får man en dator av skolan som man får ha hemma och allt (det blir typ som ens egna dator) fast i 9:an måste man lämna tbx den :P Men jag är lite lacka på min saker och sånt men det behöver ju vi inte ta upp på bloggen. Men nu ska jag slagga.
Puss ♥


Visste du att jag har träffat...


Läskig bild

Så skit läskig bild!!!!!!!!!
(GAMMAL)

Idag mobbade julia mig iskolan!


Till min familj!

LÄMMNA MIN BLOGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Träffat lite folk i lilje

Hej!
Har vart med lite folk i Liljeholmen efter skolan idag. Just nu är jag jävligt sur men jag skrattar sammtidigt. Min storasyster i mitt rum och pratar om hur trevlig jag är jag var liten. Aja åhhhhhhhhhhhhhh har dampppppppppppp!!!!!!!!!!!!
Puss ♥
Så såg man ut idag då

SO prov

HejHej!
Har precis gjort ett skitsvårt SO prov om antika grekland. Jag hoppas jag hade hyfsat många rätt. Men nu ska jag gå och äta lunch.
Puss ♥
 
Jag och anna <33


@ irmas place

Jag tar upp en kommentar om annas gästblogginlägg


Anna gästbloggar ;)

Heej babes. nu är jag och minou hos majaaa. vi har ätit feett med mackor..haha! men vi sk iaf ha dans om en timma. men aja.. men iaf den som kommenterar onödigt skit kan fan ta sig bakifrån. ni känner inte maja och hon e helt fucking underbar. NI e små äcklinga snorungar som inte har något liiiiv. Men haha hon bryr sig inte, hon tar inte åt sig den skiten. så passa eeeerr!
puss alla fina!

Just nu: Teater lektion

HejHej!
Jag har just nu teater lektion. Det är ganska tråkigt. Vi ska typ läsa upp en text med känsla, själv! Asså jag är jättedålig på det, men nu sitter jag i datasalen. Aja den är säkert slut snart så då sticker jag hem med Minou och Anna och efter det drar vi till dansen!
Puss ♥

 
Jättegammal bild!


Måndag

Tröja: Hollister
Jeans: JC

har varit helt slut i två dagar nu.

Hej på dig som läser just nu!
Asså jag vet inte vad som hände i fredags men jag har allafal varit skittrött hela dagen i går och hela dagen idag. Imorgon är det skolan och då är det dans. Hoppas jag vaknar till i morgon. Nu ska jag sova som jag har velat göra hela dagen.
Puss ♥

Cooling!

Dissar!

Airmax!
Vad är grejen med att alla ska airmax? dom är skit fula! Dom kanske är jättesköna men dom är safula. Jag förstår inte vrf alla vill ha dom. Aja det är min åsikt.

Min favorit låt!

JAG ÄLSKAR LÅTEN!

Ska jag köpa?

ÅHHHHHHH! jag har beslut ångest. Jag vet inte om jag vill köpa en tunn fjälräven. Jättemånga i min klass har en och jag vill liksom inte se ut som alla andra men jag vill oxså ha en. Vad ska jag göra???!!!

JAG VILL HA!!!!!!!!!!

Ni ska bara vet hur mycket jag vill ha navelpiercing!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mitt problem är bara mina föräldrar!!!!!! Vet någon något tips som man kan övertala sina föräldrar med?

Svennebanna

HUR SVENSK ÄR DU?
[x] Ditt efternamn slutar på -son
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[x] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[x] din familj är ni 3 barn
[x] Du har en mamma
[x] Du har en pappa
[] Du bor i hus
[x] Dina föräldrar är mellan 35-70 år gamla
[] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[] Din pappa heter Lars
[] Din mamma heter Anna
[] Din familj har en ford
[vi har en blå] Din familj har en silverblå eller rödbil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger.
[] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[x] Du har varit i Grekland
[bara 1 gång] Du har varit på Öland minst 2 gånger.
[] Din familj har en husvagn
[ibland] Någon av dina föräldrar röker ibland/eller jämt
[hade] Du har husdjur/hade
[x] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter McDonalds/pizza/tacos
[x] Du följer Allsång på skansen
Tog från fannys blogg

Morsning, morsning !

Tjena, Tjena!
Idag blir det nog en slapp dag för mig. Eller asså inte slapp dag men jag ska liksom göra grejer som städa rummet, gå till biloteket, läxor... . Jag längtar till mina mamma och min storasyter kommer för då ska jag förhandla lite saker med mamma. Ni får kanske se om jag lyckas få min vilja genom. Nu ska i allafal äta frulle.
Puss ♥

Jag i fredags!

Fan vad bra!


...

Den ända gången du är nöjd är när jag går ner, så ber du alltid om mer

Det här skrattar jag åt när jag är övertrött!

hahahahahah!!!!!!

Just nu:

Hahaha har dansat för mig själv! Jag vet, jag har inget liv! Är i allafal helt svetig och ska ta och duscha.

När jag går ner


Lite shopping från idag

Knee-high socks från American Apparel 99:-
foundation från H&M 149 :-

Hade det grymt igår

HejHej!
Hemma nu!!!!!! Jag är så sjukt trött just nu att jag håller på att somna, det finns en engerige dryck i kylskåpet som jag ska hämta snart. Igår hade jag en grym kväll med Anna, Andrea, Minou, Nike, Julia D, Felicia, Ida H, Linnea, Unni, Elin, Filippa, Ida B, Julia W, Sosso och Ella (hoppas jag inte glömde någon). Vi dans järnet och hade super kul. Festen var ganska liten men det var kul ändå. Idag har jag, anna och andrea slappat och varit inne i stan en kortis. Men ikväll ska jag vara hemma med pappa :)
Puss ♥

Anna och jag i går!

så häär ska jag dansa idag ;)

hahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!

HYPER

Tjoooo!
Godmorgon, godmorgon! Idag är jag GLAD!!! ska var i skolan till typ 15.30 :( sen åker andrea till sin dans och medans hon dansar drar jag och anna och träffar Celine i TC :D När Andrea har dansat klart åker vi hem till henne äter mat och fixsar oss sen drar vi till danderyds house party och har det jävligt nice och sedan drar jag och anna hem till andrea och sover :D Åhhh det här kommer vara en toppen dag om ingen förstör den!
Puss ♥


Peppad in för i morgon!

HejHej!
Imorgon kommer jag ha så jävla kul!!!!! Men jag berättar allt på lördagen. Jag kommer i allafall spendera hela dagen och natten men mina älskingar Andrea och Anna!!!!! Aja nu ska jag sova.
Puss ♥


Pallar inte rubrik

TJA!
Kom precis utanför min dörr och kom på att jag hade glömt mina hem nyklar och jag fick typ sitta och vänta i en tre kvart tills mamma kom :P Vill bara upplysa om att det kommer förmodligen inte bli så mycket blogging imorgon, typ nästan ingen alls. Nu orkar jag inte blogga mer!
Puss ♥

Morgon startar bra

HejHej!
Just nu är jag så sur och arg att jag snart spriker. Så nu tänker jag gå till skolan!
Puss ♥


ÅHHH LÄNGTAR TILL FREDAG!

Kommer ha så jävla kul på fredag!!! Då är det DHP!!!! Först  kommer jag drick engerige dricka och bli helt hyper, sen fixar jag, anna och andrea oss och sticker till dhp sen så sover jag, anna, och kanske celine hemma hos andrea!!!!!!

Flum i TC

Heeeej!
Idag har jag flummat med Unni, Anna och Andrea i tc. Jag har typ varit helt hyper för att en sak hände!!! För er som inte ser att min blogg har renoveras så kommer ni se det snart för på google crome kan man inte se det än :P Nu ska jag dampa lite.
Puss ♥


Prov idag!!!

Nu ska jag om en liten stund dra till skolan med dans som första lektion. Vi ska dansa disco dans i dag och det ska bli skitkul för jag har aldrig dansat det förut.  Idag har jag ett stor NO prov som jag hoppas att jag klara av. Ni får önska mig lycka till ;)

Hon är så grym!


Fotboll så tråkigt!!!!!!!!!

Är jag den ända som HATAR fotbol!!!! Det är så jävla tråkigt. Typ alla i min familj älskar fotboll och alla skriver på facebook om nåogon match :P Asså det är skit tråkigt.

Mohombi - Maraca


Renoverat om hela bloggen :D

Nu har jag reonoverat om hela bloggen!!! Det behövdes efter ungerfär 3 års blogging på den här bloggen ;) Vad tycker ni?????

Svar på tal


Svar:
Ja jag har två syskon. Den ena är 19 år och den andra är 23 år. Visst bråkar jag med dom men det är en stor skilnda att bråka med kompisar än med sina syskon. För mig iallafall är det en stor skillnda att bråka med en familjemedlem än att bråka med sina vänner, men vi alla tycker olika.

Hallå i stugan!

HejHej!
Är snuvig och trött. Ska ta och äta något nu. Bara så ni vet så är jag hemma från skolan :D
Puss ♥


In the scholl jao!!!

TJEEEEEEENNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
vad händer jao!!!!!!!!!!!!!???? Sitter in the school and relaxar. Ska snart ha lektion. Så hejdå!
Puss ♥


Orkar inte se på längre när alla bråkar

åhhhh kan alla bara sluta bråka helatiden! Det är så jobbigt att se mina kompisar sårade. Allt handlar bara om skit snack hela tiden!!! För ungefär ett år sen så hade jag och några kompisar ett jättestort bråk som just handlade om skit snack. Den här person var väldigt sårade av det vi hade sagt och vi hade ett alvarligt snack om det med lärare och alla som var inblandade. Sen dess har inte jag snackat skit om någon och jag har nästan inte hört något skit snack om mig. Visst har man hört lite små saker men sån bryr jag mig inte om. Jag har inte bråkat med någon på länge och det är så skönt att inte gör det heller. Så mitt tips är att sluta bry er om vad alla andra gör. Om den klär sig på ett visst sett, eller valde att gör just den saken så låt den gör det förfan!!!!!!!! SLUTA BRÅKA BARA!!!!!!!!!!
någon random bild!

Week plans

Jag orkar inte ha blogg pause!

Blogg pause till onsdag! eller tills jag är på bättre humör!

Förlåt att jag gör er besviken men jag behöver just nu plugg och sen så är det är annan sak som är personligt!

Just nu vill jag bara skrika!!!!!!!!!!

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Har vart på restaurang

Tjena, tjena!
Har ätit god mat på resturang med mamma, pappa, Maria och Jocke (min syrras pojkvän). Min dator har varit helt cp idag så det är därför blogging har varit så dåligt. Just nu behöver jag verkligen pulgga!!!! Så det ska jag göra nu :)
Puss ♥

En bild på mig från i sommras! Hahahaha jag ser ut som värsta snobben!!!

Fika!

Heeeej!
Sticker in till stan nu för att fika med Josefin och kanske Isolde! Ikväll ska jag på resturang med familjen :) Min pappa fyller år imorgon och vi ska fira honom imorgon.
Puss ♥


God Morgon på er

God morgon!
Idag blir det fika med Josefin och kanske Isolde. Ska se lite på tv, sen ska jag göra i ordning mig :)
Puss ♥

Kanske ska ha som nu profilbild. vad tycker ni?

Sova nu!

Är sjukt trött och funderar på att sova fast det är ganska tidigt ;) Imorgon blir det ta det lugnt typ. Aja nu ska jag sova.¨
Puss ♥
image description

Jag helt osminkad i bilen för några timmar sen!

Vart på Marias jobb

HejHej!
Drev bara med er förut när jag sa att det var hemligt att jag skulle till hökarängen ;) Hämtade bara syrran på jobbot med mamma. Nu ska Maria och jag se på en film nu!
Puss ♥

Köpte lite saker! (eller jag fick)
Shampoo, Balsam och hårspary Bobby´s typ 50 :-
Enerige dryk typ 20 :-
två packet tuggumi 25 :-
Rackhyvel 200 :-

Drar till hökarängen

Nu ska jag dra till hökarängen och ni får inte veta vrf! MOHAHAHA!

Dagens shopping


Hollister 420 :-

Hollister 320 :-

Hollister 179 :- REA (orginal pris 460 :-)

Hollister 380 :-

Jeans BikBok  299 :-


Body splash, Hollister två för 168 :-

mina drömars jacka!

Hej!
Hemma från en shopping runda med mamma och papap. Nu finns det lite nytt i garderoben. Idag har jag hitta mina drömars jacka!!! Det var en canada goose och den var så sjukt jävla snygg att jag dog!!!!!!!!! Den kosta 6000 tusen och jag kommer aldrig att äga en sån. Asså den var så jäklans snygg!!!!!!!!!!
Puss ♥
image description
Me today!

Japp,den jobbiga tjejen igen !

OK! det blev fel det ska stå i texten nedanför att man alltid blir så mobbad när man säger att man ska på KALAS!
haha onödigt inlägg jag vet men rätt ska va rätt huh ? :D Adjö....
Jaa här är en bild på maja när hon är model för hm aa, jag tycker att man ser hur glad och lycklig hon är, right ? ;)

Julia skriver för att maja är upptagen ...( Just nu )...

Hej,hej på er bloggen! Nu sitter jag här och skriver om att jag skriver (mycket interssant jag vet det det ;D)
Eeeh jaa idag ska maja ut på stan med sina föräldrar trevligt,trevligt hon kan inte sluta prata om det hon är helt uppe i varv ! Asså tagga ner va bruden ???! Och själv ska man på Kalas/fest/party jag vet inte vad ni säger man blir ju alltid så mobbad om man säger fest såå här fick ni ju iallafall tre exempel.VARSÅGODA! Ja så ser vår dag ut än så länge men maja kommer ju såklart att uppdatera mer om vad hon ska göra och vad hon gjort mm. Men Bion var BRA ! hahah dör XD ni fattar kanskee inte men det är för jag är skum Hejsvejs/adjö/Puss / hejdå/ kram//Julia
SNYGGA MAJA IDAG !

Hej, hallå!

Tenixen!
Sitter här och sjunger rolling in the deep högt för mig själv och Julia spelar på sin mobil. Idag blir shoppa med mammsen och pappsen. Ska väl snart stiga upp från sägen och äta frukost och göra oss i ordning ;)
Puss ♥

Jag och julia i sommras

Bion var bra...

ChaCha!
Bio var super bra och det var mycker skratt och trevliga stunder. Hemma med Julia nu och hon ska sova här :) Nu ska vi ta något att dricka!
Puss ♥

Jag och julia i sommras

Movie time

Heeeej!
Drar på bio med Julia nu :) Vi ska se stupid crazy love. Kommer typ inte hem förren 23.00!
Puss ♥




Blandade känslor

HejHej!
Idag har det varit väldigt mycket blandade känslor. Det har hänt en hel del :P Som jag kan tyvärr inte ta på bloggen ;) Aja, har kommit hem preics från att han varit med Anna i tc och Liljeholmen. Ska sedan tillbaka ditt ikväll för att gå på bio med Julia T :D Nu måste jag hjälpa pappa med maten!

  • Puss ♥

Jag idag

Ingen förstår

HejHej!
Har just nu lite damp och är lite deprimerad för en sak! Det kommer liksom upp varje kväll att jag börjar tänka på det och jag blir bara sur och ledsen. Ingen förstår mig, det är så jobbigt!!!!!! Men aja....har pluggat och som sagt och jag hoppas jag får alla rätt på spanska provet imorgon, vi får se om något har fasnat där uppe i hjärnan. Nu ska jag iallafall gå och lägga mig.
Puss ♥


:/

Har en massa att plugga just nu! Asså det är typ kaos i mitt huvud för jag har en massa prov nästa vecka och jag är lite osäker på vilka dagar :P Men, men jag vet iallafall att jag har spanska prov i morgon som jag måste plugga på NU!

Bio imorgon kväll

Nu har jag bokt bio biljetter till mig och Julia T! Vi ska på bio imorgon kväll och sen sova hon hos mig :D

R.I.P Steve Jobs

Heeej!
Idag fick jag sluta tidigare för jag skulle ha en lektion med den blev instäld. Aja...titta in på fb nyss och det ända som stod var R.I.P Steve Jobs! (asså han som stardae mac). Så just nu sitter jag vid pappas mac dator och har en tyst minut för honom ;) hihi!
Puss ♥


HejHej!




Test (läs om ni orkar)

1. Har du ett par rosa string? - nopp :(
2. Vem var den senaste du pussade? - Kommer inte ihåg
3. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - Ingen anning!
4. Gillar du någon nu? - I do!
5. Vad gjorde du inatt? - sov :P
6. Och i förrgår natt? - Sov då oxså
7. Vad gör du innan du ska sova? - tabort mitt smink, borstar tänder och spelar spel på min mobil :)
8. Kan du prata med din mamma om allt? - nja...nee
9. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - Ja det skulle jag!
10. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - Lite ung men, men
11. Choklad eller glass? - CHOKLAD!!!!
12. Push-up eller T-shirtbh? - Olika (haha vad är det för fråga)
13. String eller hipsters? - string 
14. Klackskor eller gymnastikskor? - Båda :)
15. Kjol/klänning eller jeans? - Jeans!

TIO SAKER OM DITT LIV
1. Har du någonsin varit kär? - Japp
2. Tror du på kärlek? - nja, vet inte...haha skoja!
3. Har du gjort något verkligen ångrar? - Ja såklart.
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - nja...
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Inte vad jag vet
6. Har du någonsin blivit kär i din bästa vän? - Haha nej
7. Har du någonsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Nej inte precis
8. Har du någonsin gått på bio ensam? - Haha nej såklart, fan vad tråkigt
9. Har du nångonin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - va?
10. Har du någonsin tyckt att världen suger? - Yes box
KÄNSLOR
1. Saknar du någon just nu? - aa :)
3. Är du fundersam? - haha va?
4. Är du uttråkad? - jaaaaaaaaa
5. Är du tysk? - hahahahahahahahaaha

 

OM DIG
1. Hur mycket är klockan just nu? - 21:22

2. Namn? - Maja Jonsson
3. Vart bor du? Hemma :)

4 Hur många barn vill du ha? - 2 typ

5. Vill du gifta dig? - ja!

6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - Skär

7. Har du ätit sushi? - Fyfan!

8. Favoritglass? - Ben & Jerry´s, såklart!!!

9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - Inger annning :S

 

SKULLE
1. Skulle du vilja vara längre? - Jaaa! Det har jag viljar vara hela mitt liv
2. Skulle du vilja väga mer? - Nej!!!
3. Skulle du vilja ha sex nu? - haha nejnej
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? - Jadu vet sitter här hemma själv och krökar ;)

 

KAN
1. Kan du röra på öronen? - nej
2. Kan du slicka dig på näsan? - Japp, hehe jag har lite onormalt lång tunga
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - Nepp
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - Jag tror det...
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - Nej, gud vad tråkigt
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - självklart
7. Kan dina vänner lita på dig? - till 100 %
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? - JAAAAA!!!!! fan vad jag vill ha det!!!!!!

9. Kan du suga? - VA!?
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - Nja, jag har blivit bättre på det ;)

 

HAR
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - aa
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - självklart!
3. Har du syskon? - japp, två ;)
4. Har du ljugit på någon fråga? - nej verkligen inte
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - vet inte...det har dom säkert
6. Har du varit full inom dom närmsta 30 dagarna? - nej
7. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - Nee ;)
10. Har du haft sex med någon som är två år äldre? - Oskuld!
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - nopp!

VEM
1. Vem älskar du? - MÅNGA! 
2. Vem kan du berätta allt för? - Dom flesta av min kompisar :)

Tagget från Fannys blogg!

TÖNT

Är det bara jag som tycker att André zuniga är en TÖNT! han sjunger skitbra och är ganska söt men han är skit töntig tycker jag. Han pratar och ger skit konstiga blicka typ hela tiden! Hahaha jag tycker om honom men som liksom artist men inte som person.

Vrf läser ni min blogg?

Vad fick ert er att stanna på min blogg? Tycker ni jag värkar rolig, kostig, dum, snäll.... skriv vrf ni läser mig blogg! Skulle vara så kul att veta  :D

Tjo bre snor unge!

TJO!
Andrea har precis åkt hem och det blev inte så mycket plugg mer flumm :P Istället pluggar jag lite nu och sen ska jag äta ny bakta bullar som min storasyter och hennes kompis precis har gjort. Jag vet att kanelbullens dag var i går men jag firar den i dag!
Puss ♥

En bild på Andrea idag!

Flum med Andrea

Hahah vi är lite konstiga jag vet


Sitter och lyssnar på gamla låtar

Tjenis penis!
Nu ska jag drar till skolan, men först blogga :) Sitter och lyssnar på gamla låtar på min spotify. Just nu lyssnar jag på Bumpy ride ;) Har dans som första lektion och vi håller på och göra massa lyft och sånt och det e jätteruligt.
Aja nu drar jag.
Puss ♥


Facebook får mig att må dåligt och bra!

HejHej på er!
Mår sådär faktiskt, orkar inte gå in på det. Snart kommer jag ha en vecka då jag inte gå in på min facebook på en hel vecka. Jag ska se om det får mig att på bättre eller sämre. Aja, nu är det dags för mig att gå och lägga mig!
Puss ♥


Just ska jag se på:

Top model 16


Ny proffe på fb

Ful eller inte?

Without You


Hungrig

Tja!
Kom hem precis och är sjukt hungrig, så jag ska ta något att äta nu!
Puss ♥


Så ser jag ut idag


Tröja: H&M
Jeans: JC

Plugga lite innan jag går och lägger mig

Tjenare!
Just nu messar jag till med Anna och chattar med Andrea om lite stuff. Måste egentligen lägga mig i sängen och plugga lite men jag orkar inte, men nu ska jag faktiskt vara duktig och göra det.
Puss ♥

Mina älskade två vänner!

Video från min jazzfunk

Lössenordet är: danscenter


Jag är den som står längs fram i vit linne och svarta byxor.


Nu har jag en biljet till DHP!

yeey! Tack Julia för att du fixa biljett till mig till DHP! (asså dhp e en fest)

Dance

HejHej!
Sitter hemma hos Minou med Anna och Nike och vi ska om en liten stund åka till dansen. Men jag hinner tyvärr inte blogg nu!
Puss ♥

Mupp!

Flum på hög nivå

Tjenare på er!
Har haft skitroligt (som vandligt) med Josefin, Irma, Oliva och Liv. Har har verklig varit flummiga på hög nivå. Det regnade ute så jag se ganska blöt och ska byta kläder nu!
Puss ♥

PS. Anna och Andrea har inga bloggar!

En bildjag tog i går!

Sitter i bilen

Hej! Nu sitter jag i bilen på väg hem. Ska fixa mig lite och sen drar jag till Irma. Puss <3


Till brorsan!

Tja!
Nu ska åka i väg med familjen till Wille och fika. Är inte på toppen humör men jag får väl bita ihop och försöka vara lite social. Efter det åker jag till Irma och träffa Oliva, Liv, Jossan och Isolde :D Det ska bli super kul!
Puss ♥




Tröja: H&M (ny, fick den idag)
Jeans: JC

Be strong girl!

HejHej!
Jag har vaknat nu! Maria och Jag sov i mammas och pappas säng i natt :) Idag ska jag och mina familj åka till min storebror och fika å vara där en stund typ. Sedan ikväll ska jag träffa Oliva, Isolde, Irma, Josefin och Liv och vi ska umgås och äta lite mat :D Så det ska bli jättekul att få träffa alla :D
Puss ♥

14 inlägg idag!

Yeah!!! Har gjort 14 inlägg idag (gjorde ju massa i natt oxså). Har varit ensam och haft tråkigt hela kvällen men nu är iallafall Maria på väg hem och då är jag inte ensam längre. Men det här får bli sissta inlägget för idag!
Puss ♥





Älskar den här bilden!



Andrea SÅ SNYGG!

Sötis!






Nu ska jag se på:


Alone forever

Tja!
Nu sitter jag hemma i min ensamhet och har tråkigt :P
Puss ♥

Brown eyes

Jag skulle vilja ha bruna ögon men jag vet inte om det skulle passa mig :P

Utrycka känslor på fb

Något som jag har väldigt mycket emot det är när folk skriver på facebook t.ex förut var vi bästa vänner men nu är du ingetting för mig, hatar dig! Om du e sur på någon ta det med den personen och inte med hela facebook. Jag vet att många av mina kompisar gör det så ett tips till er gör inte det för det förvärar bara saken. Så tänk på vad ni skriver, det kan såra andra. Även om den har sårat dig så ska du vissa att du är starkare än den genom att vissa att du inte gör samma sak!

Alone i kväll!

Shuuu!
Jag, Anna och Andrea har varit i Liljeholmen och Aspuden och hängt. Kom precis hem! Ikväll kommer jag bli helt alone. Mina föräldrar e på landet och min storsyster kommer var ute och kommer inte hem förren typ 1-2 på natten. Men Fanny skulle kanske komma hitt och slagga :)
Puss ♥
Snygga brudar!


Nu drar vi till Lilje


I går

n
Haha jag och Andrea hitta ett roligt spel!

God morgon God morgon!

God morgon på er!
Jag och Maja vaknade vid halv tolv...vi gick och la oss vid typ kanske tre nån gång :P
Nu håller Maja på att klä på sig och jag bloggar åt henne :)
Här kommer en skön låt!
/Andrea <3

DEN SVENSKA BJÖRNSTAMMEN


MORGAN

Honom drömmer nog jag om just nu...eller kanske om **********
Jag tycker Morgan verkar som en riktigt trevllig typ.
Puss♥

Halli Hallå!

Andrea på besök!
Just nu bäddar Maja min säng och jag latar mig vid datan...snart ska vi gå och lägga oss och sussa och bort till drömarnasvärld, jag vet vem Maja kommer drömma om...mer säger jag inte!
Nu ska vi gå och lägga oss, men först ska vi lyssna på god natt visor på youtube och Maja ska läsa högt ur sin bok, haha! :)
Första gången jag var hos Maja! <3
God natt och Puss!
Maja hälsar.

lungt dagens låt!


Utgång!

TJOOOO!
Jag och Andrea fick just lust att gå ut halv 1 på natten, så nu ska vi gå ut :D <33333
Puss ♥


Andrea och Jag

RSS 2.0