The wave!!!!!!!!!!

Längtar! Jag och Linnea ska gå den 17 dec på the wave! Är så taggad :)

Livet har sina svåra tider!

Har haft några dagar där jag inte har mått så dåligt! Men sen så har jag bara samlat på mig för mycket. Vet inte hur jag ska bära mig åt!

Drar till Lilje nu :)


Är Anna snyggare i blont eller brunt?

Blont

Brunt


Studiedag

heej!
Vaknade för en stund sedan. Nu sitter vi och dunkar fest i hela huset, gammla minnen asså! Ska träffa lite folk idag och så ;) Ska hoppa in i duschen nu och äta frukost :)
Puss ♥

Gammal bild! (DRIV BILD)

Idag har jag jävlas med alla.

Tror dom flesta i min klass har sprungit efter mig bara för att jag har iriterrat dom! Mohahaha har varit seriöst helt hyper. Hahahahah jag dööörrr, jag tror alla hatar mig nu! hahaha...SKOJA! Så bråka inte med mig när jag är på mitt bussiga humör ;)
random bild

Anna och Andrea slaggish här

Heeeeeeeej!
Jag har varit och köpab biljetter till the wave idag. Sen träffade jag och Anna sophie, celine och maya :)
Vi ska åka och möta upp andrea i Liljeholmen och sen ska andrea och anna slagga här :D Vi har studiedag i morgon!
driv!

http://thamirrors.blogg.se/

KLICKA
KLICKA
KLICKA
KLICKA
KLICKA
KLICKA!
Ny blogg med pelda! Men jag kommer blogga här oxså :)

Hmm vad kan detta vara?


Säg på gud han la den?!


Dansat hela dagen

Tjooooo!
Har dansat hela dagen så jag ska nog ta och duscha nu! Har inte så mycket att säga...
Puss ♥



:

Tisdag:
  • Köpa biljetter till the wave
  • Träffa Sophie!
  • Sova hos Andrea eller mig

Onsdag:
Träffa Pelda

Torsdag:
Ta en promenad med Josefin!

Fredag:
Träffa mormor :)

Lördag:
Träffa Vanessa och Sindra!

Söndag:
JAG FYLLER ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

School time

HejHej!
Ännu en vecka som vi har framför oss ;) Har ganska fullt upp den här veckan. Aja, nu drar jag i väg till skolan.
Puss ♥

ÖL smakar kladdkaka i lappland!

hahahahhahahahhahha kommer ni ihåg!!!!!

en vecka tills jag blir 14 år!!!!!!

Om exakt en vecka blir jag fjortis!!!!!!!!!!!!! hahaha yey, längtar till min födelsedag :D Då får ni gratta mig ;)
Så här såg man då ut förut! HAHAHAHAHAHAHAHHAHHAAH

Duschat och så nu

Tjenare!
Har duschat och så nu. Linn (min granne) och min syster ligger i min säg och linn håller på med förlänga hennes ögonfransar. Man kanske skulle fixa det med, så slipper jag sminka mig varje dag ;) Aja ska väl inte göra något nu :S
Puss ♥

Ny proffe!

Tele med Linnea <3


Nu åker jag och firar mormor!


Vaken :)

HejHej!
Ligger här i min säng och har precis vaknat. Idag fyller min mormor år så vi ska fira henne lite och så. Funderar på om jag ska typ rensa och möblera om i mitt rum :P Pappa tjatar på att jag ska äta frukost nu, så jag får väl ta och göra det :P
Puss 
Ser ut som en korv, jag vet!

Du är så fin.

Ser ni den här männsikan!!!!! Du har alltid vart i mitt hjärta och kommer alltid vara.
Jag dööööööööööörrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr av snygghetttttttttttttttttttttttttttt

Snart kommer våra gäster hitt


3 saker ni kanske inte visst

1. Jag har aldrig haft en bästa vän. Jag har många vänner och jag har aldrig haft riktigt någon som jag har kunnat kallat min bästavän. Jag har alltid haft många vänner som jag har kunnat lita på och så!

2. Dansa och sjunga är mitt liv. När jag sjunger och dansar tänker jag inte på något. Då är alla mina bekymer borta!

3. Jag har bott på samma ställe i hela mitt liv.



Till min familj (om ni läser)

Jag kommer ta navelpiercing efter jag blir 15 bara så ni vet! Jag bry mig inte ett skit om vad ni tycker och om ni blir sura för jag vill ha det som fan och jag tänker intet vänta i 4 år på att få ta så efter jag blir 15 så tar jag. Vill bara förbereda er lite.

Ingen bedövning!

Svar:
Man får ingen bedövning man får fick det själv. Linnea hade köpt embla plåster som hon satta på sin navel typ 2 timmar hon skulle ta. Men för er som ska ta, det gör inte ont säger Linnea! Hon var så narvös att hon hållde på att spy och sen när hon tog gjorde det inte alls ont sa hon :D

Linneas navelpiercing!

Tjena hallå hej...


Alla dricker glögg nu!

HejHej!
Nu har vi vaknat! Vi ska göra i ordning oss sen ska Linnea dra och spela bowling och ska hem och städa mitt rum ;) Ikväll kommer jag får gäster hem till oss :) Men bloggar när jag är hemma sen!
Puss ♥


Lite trötta nu...


Heeej!
Jag och Linnea har varit ute och hade inget liv hahaha, vi sprang runt och buss plingade på fok och sen sprang! Hahah inget liv!!! Nu är vi jättetrötta och ska sova, så...
God Natt ♥


Linnea tar sin navelpiercing!!!!


Nu ska vi bli tjocka

 
 
 
 




JUL HOS MANGE!!!!!!


Här är jag, jag är här (och linnea)

Hej på er!


@ Linneas placeeeeee

HEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!
Jag är så avensjuk att jag dör just nu!!!!!!! Linnea har ju då taggit navelpiercing och jag det gick jättebra :D Är hemma hos Linnea och sover som sagt här ikväll. Vi ska bli tjocka och flumma :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Puss ♥
 
 
 
JAG DÖR, SERIÖST!
 
 



Sova hos Linnea idag!

Heeeej!
Idag blir det navelpercing på Linnea och sova hos henne. Bloggar sen i kväll! Har bråtom nu.
Puss ♥

Så ser jag ur idag!

LOOK AT THIS PICTURE

Ojoj vad anorlunda vi ser ut!
Anna, Sofia, Fanny och jag

Sover hos Linnea imorgon :)

Shooooo breeeeeee snorr ungeeeeeee!!!!!!!!
Hej på er;)
Har duschat och målat naglarna nu och ska om en stund jump in to the bead. Imorgon ska jag följa med Linnea och ta navelpercing! Så avensjuk att jag dörrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Efter det sover jag hos henne :D Det är väl det som händer imorgon ;)
Puss ♥


Driveru...


Smink video?

Svar:
Känner mig så töntig när jag göra mina sminkvideos och det känns som om ingen kollar på dom så jag tänkte göra ett inlägg där jag skriver om vad jag andvänder för smink dagligen! Fast om det är fler som vill att jag ska göra en video kanske det blir det ;)

hmmm......

Det kommer nog ta sin tid ;)

secret stuff...

HejHej!
Håller på med lite hemliga saker just nu som kommer upp på bloggen senare ;) hihi ni får se. Asså det där inget hemligt precis men ni får se. Just nu är det väldigt mycket för mig, asså jag känner mig inte så jättestressad men jag hinner inte vara med alla mina vänner! Men ni vet jag älskar er ändå fast vi inte hinner ses. Idag ska jag ha sång lektioner med min syster, vi får se hur det går ;)
Puss ♥


Plugget

Hej på er!
Idag blir det skola som alltid och sen gå hem och plugga ;)
Puss ♥

Hjälp till med att sluta!

Jag måste säga en till sak om det här med skit snacket. Om ni har någon som kompis som snackar skit hjälp henne/honom med att sluta med det istället för att inte bry sig eller börjar bråka med den. Försök hjälp den personen att sluta och bli en bättre vän. Det är mitt tips till er

Skitsnack....

...är det värsta jag vet! Alla mina vänner vet att med mig ska man inte snacka skitsnack med för det hatar jag. Om man vill säg något till någon säg det till den i såfall. Har sett mina vänner haft stora bråk om just skitsnack och själv har jag snackat så mycket skitsnack och att se mina vänner såras är det värsta som finns. Om man är dum och snacka skit bakom någons rygg så kommer det tillbaka på dig själv. Så tänk på vad ni säger om dom som står er närmast!
haha random bild!

ANNA OCH ANDREA IS IN THE HOUSEEEEE

tjooooo!
Skulle träffa Pelda idag men det gick inte så vi ska ses i helgen istället :) Sitter hemma med Anna och Andrea!!!! YEEEEEEEYYYYYY VI HAR DET FLUMMMMMMMMMMMMMM!!!   nu ska vi ätaaaaaa lite!

RTRET

Shoo!
Mår dåligt idag :( Fast fysikts :P Hosat, ont i magen och snorrig! Vill inte bli sjukt förfan. Har dans som första lektion så jag tar nog lite lugnt på den. Blogggar sen i kväll.
Puss ♥


Tjooosan!

Tjoooo!
Ska gå och lägga mig och sova nu :) Imorgon efter skolan drar jag och Anna till Aspudden och träffar en söt tjej som heter Pelda och någon mer tror jag! Det ska bli kul, får se när jag kommer hem och så. Men nu ska jag i alla fall sova.
God natt ♥


Var inte rädda kom fram bara :)

Svar;
Haha naww gumman...Såklart jag inte är farlig. Jag kom liksom med en haltande fot och såg några jag inte vill träffa på så jag sprang lite lätt. Men gå jättegärna fram och hälsa, blir bara glad och smickrad om någon gör det ;) Så var inte rädd alla att säg något till mig om ni ser mig, jag tycker inte det är konstigt på något sätt :D

A♥A

Vart ska jag börja? jag knappt ord som berskriver hur mycket jag älskar er. Idag fick ni mig att gråta för att jag älskar er så mycket!!! Jag vill ert bästa och jag kan vara ärlig mot er som äkta vänner är. Blir tårög av bara att skriva det här.  Vill att ni ska vara med mig i varje sekund. Inget kommer förre er, ni är min familj! Finns alltid där för er! Dörren står alltid öppen! ÄLSKAR SÅ SJUKT FUCKING JÄVLA MYCKET!

Lite ego pic på mig



Who you are

Lyssna på texten

Grattis Linnea!

Grattis gumman på 13 årsdagen!!! <3333

Haltat igenom hela dagen

HejHej!
Är på sång humör just nu så jag spelar in mig själv när jag sjunger och lite sånt just nu :P Idag har jag haltat hela dagen och det har varit väldigt jobbigt. Jag har skit ont i min tå!!!! Så nu ska jag villa min fot hela kvällen så jag kan dansa i morgon ;)
Puss ♥



Grattis Minou!

Nu har du engtligen blivit tonåring :DDDD Grattis på 13 årsdag en gumman <33333333333

 


Är inte på topp just nu.

Heej!
Mår inte så bra just nu, vet inte riktigt varför men jag går med en stor klump i magen hela tiden. Förlåt mina vänner om jag inte verkar så skrattig och glad hela tiden men det är för att jag känner mig väldigt ledsen och sur typ. Nu ska jag ge mig iväg till skolan!
Puss ♥


Sång lektioner hemma

Jag känner att jag inte får ut något från sång lektionerna i skolan så mina stora syster ska typ undervisa mig i sång en gång i veckan :D Tack för att du hjälper mig kära syster.
Min syster!

Känner mig så ensam.

Kolla det är killar som skriver massa saker om att jag är snygg och att dom vill träffas och massa saker. Visst dom är snälla men det känns så fel. Det känns så oseriöst, asså jag vill ha en kille som är bara min och som jag älskar och inte en massa killar som addar en på facebook och skriver en massa komplimanger. Förstår ni? Jag känner mig så ensam fast jag inte är det!

Andas!

Måste andas!

Länkbyte

Gå in på den här bloggen NU! http://keytape.blogg.se/. En sjukt fin tjej som jag ska träffa på onsdag. Super snäll och värsta katten asså!!!!!
Pelda Drottning!

GE MIG PJOKVÄN

Asså jag blir deprimerad när jag ser på den här video! GE MIG EN POJKVÄN NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Har inte borstat håret idag

Heeeeej!
Idag har jag inte äns borstat håret för att det var så fetigt och trasligt :P Hahhaha, så nu ska jag bara ringa Linnea och sen ska jag BADA!!!!!!

Skriver inte om privat saker på bloggen

Svar:
Jag förstår dig! jag skulle oxså vilja veta vad det var som personen var arg om jag läste dens blogg. Men om jag är sur och arg för något så är det kanske för att jag har bråkat med mina föräldrar eller något och då vill jag inte skriva vad det handlar om :P

Dansat och sjungit hela dagen

Tjena!
Idag har jag bara dansat hela dagen och sjungit! Under lunchen åkte jag och Linnea hem til henne och åt sen åkte vi tillbaka!!!! Men jag bloggar mer sen <3333
Puss ♥

http://melovesit!

Till filadelfiakyrkan

Tja!
Idag är mitt hår så fettigt så jag inte äns orka borsta det, så jag satte bara upp det i en knut. Har bara mascara på mig oxså :P Idag ska till Filiadelfia kyrkan med nästa hela min klass. I filadelfia kyrkan har vi vår julshow varje år så vi ska ditt och träna inför vårat nummer som är en månad. Är lite nere idag plus att jag är förkyld, hoppas jag inte blir sjukt!
Puss ♥


Jag :D


Chattar med världens snällaste

Heeeeej!
Sitter och chattar med värdens snällaste kille, han är as snäll! Han hjälper mig med mina problem :DDDDD Ville bara säga det!

Orkar seriöst inte mer

Hej!
Är så sjukt arg och förbanad att jag inte äns orkar blogga. Måste vara i fred ett tag!
Puss ♥

Danza, Danza!!!


BLOGGISH!!

PRATAR MED LINNEA!!!! WOWOWOWOWOOW EOHOOHOHOHOH!

Drar och träffar några nu...

Shoooooo!!!!! Drar till Lijeholmen nu och träffar Linnea och Andrea :D Träffa några boys och sen hem och plugga :( Här kommer en bra och gammal låt :DDDDDDD

Jätteduktig 9årig tjej


Hej hopp

HejHej!
Vaknade nyss och ska äta frukost direkt. Idag ska jag vara med Linnea och Andrea å vi ska träffa några killar i Liljeholmen, jag ser väldigt mycket i fram emot det :D I går kväll hade jag det jättemysigt med tjejerna, vi såg på filmm, åt en massa chips å godis och skypade med några killar :) Som sagt skulle äta frukost.
Puss ♥

Min nya profilbild på facebook

Hitta fem fel

Klicka här ↓ Se om ni hittar dom fem felen. Den som vinner får en fett länking på min blogg!
http://www.stureplansgruppen.se/finnfemfel/finnfemfel.php?user=boudal

Bloggrape ↓


Min dröm

När jag blir stor vill jag bli en fågelskådare! Jag har alltid velat bli det!
Tänk att få gå till alla exotiska platser och kolla i sin kikare efter vackra fåglar med olika läten och färger! <3
flugsnappare
Maja

Är med dom finaste!

Fjortis lips!
Sigrid Freja Ida <3

:)


Störig människa! Men roligt att titta på


Hemma hos Sigrid nu <3

Heej!
Jag och Linnea skulle åka till Farsta och träffa en kille men han kom aldrig så då skulle vi iställe träffa en tjej men hon kommer heller aldrig. Nu är jag hemma med Ida, Freja och Sigrid och vi ska sova här hemma hos Sigrid :) Nu ska jag vara lite social!
Puss ♥
 
jag nu


God morgon på alla!

Godmorgon!
Vaknade typ för en timme sen och är helt slut från gårdagen. Jag och Linnea somnade typ 4 på morgonen/natten. Jag är Linnea är som sagt helt slut och bara ligger och är helt död i min säng ;) Ska träffa någon kille i farsta typ...hahaha! Sen dra jag och träffa Freja, Sigrid och Ida :) Nu orkar jag inte blogga mer!
Puss ♥
Haha det här skrev vi på facebook i natt!

Asså vi är då lite övertrötta!!!!

ASSSSSSÅ LIKSOM....jag och Linnea är inte alls trötta!!!!!!!!!! AAAAHHHHHHHHHHHHH de ä 3 på natten och bi liksom bahhhh är lite över tröttaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Chattar med världens konstigaste kille, han är helt flum!
GOD NATT! <3

Detta hände idag och imorgon!

Tjennnaaa på errr!
För er som inte såg mitt videoinlägg så sover Linnea här :) Vi har vart med Unni och Elin idag och vi var i vårby och träffade några killar och seng gick bi till en fritidsgård :) Det var väldigt skoj! Sedan var vi i Liljeholmen och där hände ett och annat, hehe kan inte berätta men det jag ska säga att kille jag gilla var där ;) Jag ocH Linnea gjode tacos och sen har vi bara flummatttttttttttttttttttttttttttt! Mina föräldrar är inte hemma men min storasyster är på väg hem just nu! Imorgon ska jag och Linnea träffa en kille eller ja typ killar och sedan träffar jag Sigrid, Freja och Ida och sover med dom :D
Puss ♥

HEHE

Bjuder på oss själva :)


SHOOO ALLA!!!!!!!

f

FLUM MED LINEAAAA

yeyyyyyyyy


UNNI OCH ELIN HÄRAA

holaa alla majas läsare unni häraa! Maja och Linnea håller på att laga mat och Elin typ springer runt haha.. Vi kom nyss hem, vi har vart lite överallt lilje,vårby och träffat lite folk!
Men nu ska vi hjälåa till med maten! Maja skriver senare pusspuss ♥

HAHAHA skön kille!


Längtar till julshowen

Varje år har vi något som kallas julshow i min skola. Jag går ju i en sång, musik, dans och teater skola och går i linje dans, sång och teater. Som jag sa har vi en julshow varje år där varje årskås får göra ett eget dans, sång, teater och musik nummer. Nu så tittar jag på gammla minne från julshown och jag längtar så sjukt mycket tills julshown som är den 21 december! Här kommer några klipp!
älskar låten!


Jag kommer in 4:43! Det är Minou som sjunger i början :) Minou var jättebra men vi sögggggggggggg!

SVAR!

Svar:
1. Asså jag shoppar när jag har pengar och det är något jag vill ha ;)
2. Där har vi lite olika åsikter du jag!
3. jag får 500 kr.
4. jag är 97:a och jag fyller 14 om två veckor.
5. Visst kan jag det :D
Svar:
1. Omtänksam, flummig och snäll (hehe det var en svår fråga)
2. Haha i går på bion.
3. Ojoj det går inte säga, jag har så många nära vänner men typ alla mina vänner är jag väldigt nära.
4. Asså jag kan berätta allt för alla mina vänner, jag har inget att dölja!
Svar:
1. Inger spc ;)
2. Ja det har jag :(
3. Nej det göra jag inte.
4. Har inget :P
Svar:
1. Haha jag har inte kvar dom :(
2. Du är otroligt söt!!!!
3. Jepp det gör jag. Jag sover med typ 4 flätor och sprayar med hår spray!
Svar:
HAHAHAHA! Det du ;)
Svar:
Jo jag ska faktiskt träffa dom i helgen :)
Svar:
1. jag sover med 4-5 flätor och sprayar med hår spray :)
2.  hmm går inte välja!
3. ROSA!!!!!
4. Alla mina vänner :)
Svar:
1. Har dom inte kvar :(
2. Ojoj...det kommer aldrig hända men om det skulle hända så skulle jag ta med mig någon kompis, mobil och en båt så jag kunde flyga där ifrån :)
3. Sång, Dans och teater. Men om man måste välja bland frundämnen så svenska.
Svar:
1. Asså såklart jag har smakat men inte druckigt så.
2. vet inte typ mellan 158-160 :P
3. 36.
4. DANS!!!
5. Taylor Lautner <3
Svar:
Om jag ska vara helt ärlig så tror jag den här kommentaren är på driv men jag svara på den ändå.
1. En frågestund är när man får fråga vad man vill om personen som har bloggen!
2. Jag har två syskon som heter Maria och Wille!
3. hahahahahah
Svar:
1. Japp det gör jag :)
2. Nej tyvärr.
Svar:
1. Jag tänkte söka sång linje eller så tänker jag sök musikal linje :)
2. aa!
3. Kanske ;)
Svar:
1. Punkshop i TC!
2. Vet inte, typ uppe i norrland :P
Svar:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA asså sofia...

Tack för alla gulliga kommentarer, uppskattar det väldigt mycket!

Känner mig förkyld :(

TJOOOOO BREEEE!
Idag har jag känt mig hängig och förkyld hela dagen och jag hoppas, hoppas att jag inte håller på att bli sjuk! Imorgon ska Linnea sova hos mig och det kommer bli väldigt kul :D  Nu ska jag jag mig en varm kopp chocklad :)
Puss ♥



Tjena!

Så ser man ut idag!

Fått återfall!

Taylor är min!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÄLSKAR DIGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bästa filmen!

HEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!!
Asså breaking dawn är den bästa filmen förfan!!!!!!!!!! Nu väntar filmman då bara på nästa film då! Åhhhhh jaaaag kan inte väntaaaaa!!!!!!!! Har haft i alla fall jättemysig dag med Andrea, Anna, Sofia och Fanny <333333 aja måste fixa några saker nu!
Puss ♥


Frågestund sista chansen!

Frågestund!
Frågestund!
Frågestund!
Frågestund!
Frågestund!
Frågestund!
Frågestund!
Frågestund!
Frågestund!
Frågestund!
Frågestund!
Frågestund!
Frågestund!
Frågestund!
Frågestund!
Sista chansen! Kom igen!

Längtar tills imorgon :)

Tjena!
Kan knappt vänta tills imorgon då det är premiär på breaking dawn!!!!!!!!!! Det kommer bli så kul! Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig i sängen och läsa :D

God natt ♥

Bilden taggen av mig för många år sen i Turkiet!

Inget kan förstöra idag!

Godmorgon!
Idag efter skolan ska jag åka och äta middag på taco-bar med Fanny, Sofia, Anna och Andrea! Och efter det ska vi gå och se breaking dawn!!!! Asså vi kommer ha den så jävla mysigt dag!!!!!!
Puss ♥




Så snygg!!!!


Breaking dawn är från 11 år!

Tjoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!
Är fett gladdddddddddddddddddddddd, breaking dawn är från 11 år!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÅH jag ska på premiären imorgon!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÄR JUST  BARA GLADDDDDDDDDDDDDDD :DDDDDDDDDDDDDDD
Puss ♥


Julia Törning

Hej,hej! Ja just nu sitter namnet ovan(jag) och skriver ett gäst inlägg här på majas blogg bara för att jag känner för det. Och gissa vad jag ska göra nu när läget är sådär lite små perfekt... Jo lägga in en massa underbara bilder på världens bästa maja! Här har ni varsågoda, titta och njut på "eran" maja....


Musik prov idag :(

HejHej!
Du var det skola då. Ser inte fram emot den här dagen eftersom att jag har musik prov :P Men jag måste dra som sagt nu då.
Puss ♥

TJOO

Tjooo breeeeeee!
Har inte mycket för mig just nu :P Ska gå och lägga mig, känner mig lite narvös inför provet för jag fattar ingeting!!!!!!!!!!!!!! Aja...nu ska jag sova!
Puss ♥

Ny proffe på fb

Anna sjunger i luren!


Hemma från dansen.

HejHej på er!
Har kommit hem från dansen och sitter forever alone och äter middag framför datorn! Mina föräldrar kommer inte hem förren i kväll :P Imorgon har jag musik prov så jag måste plugga järnet! Men nu måste jag äta upp min mat i lugn och ro ;)
Puss ♥


Dannnnnnsaaarrrrr till den låt

Den här låten dansar vi till på min dans, vi dansar vi lite dancehall just nu ;)

Should've Kissed You

Gud vad ful han e!!!

School time

Så er man ut idag!

Godnatt

Tjena Tjena!
Vaknade halv 1 idag så jag är inte så trött nu. Imorgon blir det ännu 5 dagar i skolan och massa plugg och sånt :P
Nu ska jag försöka sova i alla fall :P
Puss ♥


Nu blir det rennsing

Bland underläder!

Kom igen nu!!!!!!!!!

FRÅGESTUND!
FRÅGESTUND!
FRÅGESTUND!
FRÅGSETUND!
FRÅGESTUND!
FRÅGESTUND!
FRÅGESTUND!
FRÅGESTUND!
avlslutas på trosdag!

Den här tjejen har ett problem!

HON FATTAR INTE HUR SNYGG HON ÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Linnea!

Seg dag!

Hej på er!
Idag har det vart en seg dag! Vi vaknade 12.30 sen åt vi frukost och flummt typ. Vi sommande inte förren 03.30 så jag är ganska trött nu ;) Sofia och Fanny ska snart gå :( Och jag ska plugga!!!!!!!!!! BUUUHHHHHH
Puss ♥

Jag, fanny och sofia i sommras

God morgon på er


Ny blogg! KLICKA!

KLICKA HÄÄÄÄÄRRRR
nuuuuuuUU!

Myskväll med dom bästa

Hejhej!
har haft en toppen dag med linnea på stan,vi såg en naken man på donken..haha! Och då menar jag alltså helt naken! Efter det mötte jag Fanny och sofia i liljeholmen och vi handlade massa med goottigott! Vi flummat ihjäl oss så vi har väck grannarna haha, som ni kanske förstår så sover tjejerna här! Men nu ska vi göra en hemlig grej!
Puss puss!
vi i  sommras

//sofia

maja som liten

Bilder från noow♥

Mina nya naglar!
IGGA MIG!

Shoppa med Linnea <3

Tja!
Nu åker jag in till stan för att shoppa med Linnea :) Anna sover tyvärr inte, så om någon annan vill göra något på kvällen så är det bara att messa!
Puss ♥


Godmorgon

God morgon!
Nu e jag vaken. Idag ska Anna sova hos mig :) Men först ska jag träffa Linnea och shoppa och jag får se om Anna följer med. Ska ta och äta frukost nu och sen duscha!
Puss ♥
Jag igår

Naken chock

Hej på er!
Nu är jag hemma från teater. Jag såg hair! Den var väldigt bra förutom att jag fattade ingeting...haha. Den var lite skum och snuskig. För er som inte vet så är dom nakna på scenen lite då och då...hahah jag tror jag skulle dö när alla kom nakna in på scen!!! Men dom sjöng skitbra och allt annat var bra :) Nu ska jag slappa!!!
Puss ♥


Så har jag sett ut idag :)

11-11-11

Heeej!
Sitter nu och har svenska lektion. Det är sjuk tråkigt. Vi ska skriva en berättelse om hur gjorde skapades! Ikväll så ska jag första gå på Vapiano med familjen och äta, sedan ska vi på teater. Teatern vi ska se heter hair. Så det ska bli väldigt kul :) Men nu ska jag vara lite mer engagerad (eller hur det stavas) i våran berättelse.
Puss ♥
 
me


Får en massa skumma sms

Fan vad läskigt! Någon ringer mig och sen lägger på. Sedan får jag en massa sms av samma nummer på englska från en mamma som säger att jag inte ska rör hennes son. Blir seriöst skit rädd. AHHH!!!!

Kork skruvar, passar det mig?

Jag har lockat mitt hår och jag tyckte det inte passa mig så jättebra men det vara mycket finare när man hade det uppsatt :)

varför jag?

hahahahahahah

hej

Heeej!
Hemma från skolan nu och har skit tråkigt.
Puss ♥


Måste köpa nya naglar

HejHej på er!
Idag är det kanske inte den bästa dag...men, men. Efter skolan hade jag tänkatt på med mig någon till Liljeholmen för att köpa nya naglar men vi får se om någon vill följa :) Men nu måste jag gå.
Puss ♥


Maja får damp utbrott!

asssssssssssåååååååååååååååå neeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Typ alla min vänner vill sluta i min skola och jag kommer bli ensam på jordennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn! Ni kommer svika mitt hjärta om ni slutarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!! Åhhhhh asssssssssssååååååååå jag har damp!

Kom igen nu!

Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
Frågestund
KLICKA!!!!!!!

Nu ska jag duscha!

k.bry

Andrea is in the house

Heeeej!
Hej då!

Jag vill ha sånt hår!


killar är som toaletter, antingen upptagna eller fulla med skit

Så sant!

Alla i min familj läser!

Nu får jag seriöst damp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kan ni vändligt lämna min blogggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg. Kan jag få ha ett liv utan att ni ska veta exakt vad jag görrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!! SLUTA LÄS BARA!!!!!!!
Jag vill inte! Kan ni bara aceptera det och sluta läs. Om jag inte vill då kan nu vä bara sluta eller läser ni bara för att retas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Varit i Liljeholmen och träffat några..

Heeeeej!
Har varit med Linnea och Anna idag efter skolan. Vi var i Lijeholmen och träffa några killar. Och det hända ett och annat :) Åhhhh jag är så glad för din skulle Linnea :))))))))))))) Har en massa att plugga, så första ska jag äta mat och sen plugga!!!!!!!!!!!
Puss ♥

en bild på mig för ett tagg sen

NU: skolan!!!!!!!!


palla!!!!!!!!!!!!!

K.BRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Sommar minne med Elin!

Haaaaaahhhhhhhhhaaaaaa saknar sommaren med dig!


Inget liv.

Hahaha asså seriöst igga när jag sjunger! hahaha har tråk och kännde för ett video inlägg!

Vad ska jag testa...

Ska göra en video som jag kallar ``maja testar´´ nu får ni chansen att bestäma vad jag testa! Ge förslag så väljer jag ett av dom :)

Våga stå för det ni skriver!

Men kan alla bara sluta skriva massa saker om folk! Man fattar ju vilka ni skriver om så då kan man ju lika gärna skriva namn. Så stå för vad ni säger och sluta skriva skit om folk förfan!!! Jag vet att ingen kommer bry sig om vad jag skriver men ändå....tänk på om ni skulle kunna säga det i verkligheten till personen det ni skriver. Vissa respekt!
k.bry bild

Lukas Ewerborg

Den här killen ville att jag skulle skriva om honom på min blogg. Chattar lite med han nu och han e gullig och snäll :D Så här har du ett kort inlägg!

J. Cole - Work Out


Drar till dansen

SHUUU!
Måste gå nu till dansen. Men jag ville bara uppdatera lite. Dagen har varit bra i skola. Har bara haft sång, dans och teater som ämnen.
Puss ♥

Första skolan dagen efter lovet

HejHej!
Min sytemkamera är helt CP, den går inte att ända skärpan på! Åhhh det är säkert pappas fel, men, men. Idag är det första dagen efter höstlovet och det känns väl sodär, skulle gärna ha lite längre lov :) Så nu ska jag bege mig till skolan.
Puss ♥

Oj där ser man

Här går det upp :D

Skola i morgon :(

Tja!
Nu har jag badat, haft anisktsmask och målat naglarna. Nästa är bara att sova och imorgon skolan igen :( Orkar verkligen inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Snopp på skolan! Aja Ska väl gå till sängs snart då.
Puss ♥


Bild från i sommras
(bild brist)

Dom 10 första som gilla...

1.Anastasia Katten Såklart
Känner inte dig men du verkar snäll och du är snygg å söt! <3

2.Dennis Berntsson
Vi har messat lite och du är snäll. Men börjar vi bråka men jag vet inte vrf :P

3.Naomi Gab
Vi har träffas några gånger och du har en stört skön humor och du är väldigt söt, och såklart snygg!

4.Elin Hedelius
Älskar dig gumman! Kännas bra att vi har börjat umgås igen :)

5.Bella Chilenaren Rohiln
Känner dig inte så bra men du verkar super snäll och du är söt som socker :) <33

7.Febe Sandin
Vi gick på samma dans i ett halv år och du var och är jättesnäll och rolig!

8.Julia Valentina
Har gått på samma dagis som dig och allt och nu går vi i samma klass :) Du har en skön humor och är väldigt omtänksamm och jättesöt!

9.Filippa Åberg
Du är en tjej i min klass som är stört skön och katt som fan ;)

10. Ida king
Vi har gått i samma klass i 3 år och har inte lärt känna dig förren i sommar på ung08! Vi hade skit kul, saknar! Du är i alla fall snygg som fan!



Hemma i Stockholm!

HejHej!
Har kommit hem till stockhom nu :D Yey!!! Nu ska jag försöka plugga lite och...typ inget mer ;)
Puss ♥
Gammal bild!

I ♥ Adele

 
 


Så här såg min stora syster ut på halloween

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha jag dör hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah


Hej då Trollhättan!

HejHej!
Nu ska vi om en liten stund åka hem till stockholm. Jag är ganska trött och ska nog passa på och sova i bilen ;) Ska packa väskan och lite saker nu. Bloggar när jag e hemma!
Puss ♥
Bild från i sommras. Saknar mitt långa hår!!!

100 frågor om mig!

1.namn? - Maja
2. År?- 97
3. Vart bor du? - Hägersten
4. Färg på ditt hus? - Vit
5. Hus eller lägenhet? - Lägenhet
6. Klass? - 7b
7. Vilket år tar du studenten? - 2016...venne
8. När gick du upp i morse? - Mina föräldrar väckte mig, men typ 10:45
9. När ska du sova? - Snart!
10. Vad har du ätit idag? - Kladkaka, en macka, skaggenrörs macka, past och oxfile sås...mumms <33
11. Dagens klädsel? - Jeans, svart linne och en hollister tjocktröja!
12. Dagens smink? - Inget sminkt i dag :)
13. Dagens roligaste? - Kommer inte ihåg

Socialt:
14. Har du många vänner? - Yes i have!
15. Har du ovänner? - nej, inga...inte vad jag vet!
16. Vem chattade du med senast? - Mustafa
17. Har du pojk-/flickvän? - tyvärr :(((((((
18. Vem pratade du med sist? - Pappa
19. Vem fick du senast sms ifrån? - Mahmut...

Favorit:
20. Film? - Så många!!!
21. Lååt? Kan inte välja
22. Mat? - Potatis, kött och god sås :D
23. Dryck? - Coca cola
24. Färg? - ROSA!
25. Stad? -STOCKHOLM!!
26. Land? - hmm....något varmt ;)
27. Ämne i skolan? Svenska, dans och sång
28. Människa? - Jag såklart!

Senaste:
29. Gången du shoppade? - Igår
30. Gången du bakade? - I tisdags
31. Gången du stulit något? - hmm...brukar inte själa!
32. Gången du rökte?
33. Gången du drack? - Haha jag dricker inte
34. Personen du kramade? - kommer inte ihåg...hahaha
35. Gången d?- va?
36. Personen du dampade på? - Mamma
37. Personen du bråkade med? - bråka och bråka....men mamma
38. Personen du blev ovän med? - Ingen.
39. Gången du fick skrattattack? - för en timme sen
40. Personen du snackade i tel med? - mamma
41. Gången du grät ? - iförr igår
42. Gången du var ledsen?- jag deppar varje dag!
43. Personen du sa snygg till? - vet inte

Antingen eller:
44. Svart eller vitt? - svart
45. Hund eller katt? - Katt
46. Ute eller hemma? - Kan inte välja, men helts ute!
47. Tvspel eller datorspel? - Kan inte välja!
48. Singel eller upptagen? - Upptagen, såklart!
49. Strula eller kramas? - Älskar att kramas! eller asså det beror på vem ;)
50. Lunarstorm, msn eller playahead? - Haha va?
51. Ragga eller bli uppraggad? - Uppraggad tack!
52. Blont eller svart hår? - båda
53. Har du blåa ögon eller bruna? - blåa :)
54. Choklad eller lakrits? - Choklad
55. Coca cola eller fanta? - Cola
56. Pizza eller kebab? - Pizza..
57. Randigt eller prickigt? - randigt
58. Blatte eller svenne? - Svenne banan, båda är roliga!
59. Älska eller bli älskad? - Båda!
60. Leva eller dö? - Leva livet förfan!
61. Vänner eller familj? - Vänner :)

Antal
62. Personer du älskar? - MÅNGA!
63. Personer du hatar? - Den som en gången kommer bli hans fru!
64. Glassar du ätit på en dag? - hahaha
65. Gånger du haft minnesluckor? - va?
66. Gånger du varit hög? - Många förfan...haha
67. Personer du saknar just nu? - Mina vänner!
68. Gånger ditt hjärta brustit? - flera gånger
Vem:
69. Kommer du inte överens med? - Mina föräldrar...ibland
70. Vill du kyssa nu? - Han jag gilalr
71. Ska du träffa imorgon? - Ingen
72. Sjöng du senast för? - Lalalala
73. Skickade du senast gb till i pea - HAHAH wtf???
74. Spelade du tvspel med senast? - det du
75. Vill du ta med på resa nu? - någon vän <3
76. Vill du kasta en sten i huvudet på? - en snopp...haha fråga inte vrf
77. Förtjänar att dö? - Ingen.
78. Är söt? - Han
79. Vill du sova jämsides med i natt? - Han.

Vad:
80. Gör dig glad? -Mina vänner <333333
81. Gör dig ledsen? - Folk som inte har något liv och att jag aldrig kommer få honom
82. Vill du helst göra nu? - Åka hem!
83. Önskar du att du slapp göra? - Leva...haha skoja
84. Vill du ha nu? - POJKVÄN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
85. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Pengar, ny mobil, navel percing....
86. Längtar du till? - Inte till skolan i all fall.
87. Tycker du om dina betyg? - Kan bli bättre
88. Ångrar du i ditt liv? - Mycket!
89. Är det bästa som hänt dig? - Ojoj det var en svår fråga! Kan inte svara på den
Vad tycker du om?
90. Rökare? - Dom gör som dom vill.
91. Bråk? - HATAR
92. Killar? - Bra och dåligt
93. Tjejer? - Bra och dåligt!
94. Skola? - Tråkigt men man kommer ingen vart annars
95. Framtid? - Det får vi se :P

Övrigt:
96. Är du kär? - JAAAAAAAAAAAA
97. Hur lång är du? - 1.57 cm...mobba mig inte!
98. Första tanken när du vaknade? - Sluta väck mig hela tiden!
99. Sista tanken när du somnade? - venne
100. Hur mycket är klockan nu? - 23:32
Tog från annas blogg!

Något jag skrattar mycket åt!

Jag älskar att skrämma folk. Det är skit kul!!! De e så kul att skrämma upp folk och se deras minner eller se dom hoppa till. Jag skrattar jättemycket åt det ;)
hahaha älskar att skärmma folk med sånt här!

Passar jag bättre i mörkt brunt?

Ungefär för 2-3 månader sen tonade jag mitt hår och det blev ganska mörkt. Funderar på att färg om det till den färgen :P Men vad tycker ni, ska jag färga det mörkt eller ha den färgen jag har nu?
Mörkt brunt
Nu


Tråk.

Tjenis penis!
Sitter här framför dator och nördar mig med facebook. Chattar lite med folk :P Saknar min vänner och vill hem!!! åhhh på måndag är det skola!!! Orkar verkligen inte. Jag måste plugga nu, jag har omprov på typ tisdag eller onsdag och jag orkar verkligen plugga men det är ett måste. Rädda mig någon!!! Någon av mina vänner ring mig eller chatta med mig så jag får lite underhålling!!!
Puss ♥


Tänder ett ljus

Ikväll tändet även ett ljus i kväll för alla mina nära som har haft personer som har gått bort!
Sörjer med er <333

HAHAHAH OMG! vad gammalt!


Alla helgons dag

Tjenare!
Idag har det varit en lugn och tråkig dag...hehe. Har inte gjort så mycket. Ikväll ska vi gå till min farfars grav och sörja eftersom att det är alla helgons dag i dag. Vi kommer även tända säkert ett ljus för min morfar oxså :( Jag har inte så mycket mer att skriva om.
Puss ♥

haha driv bild igen! OMG kolla randen

Snart är lovet slut :(

Heeeeej!
Facebook har änu inte laggts ner ;) Tror inte på sån skit heller. Aja, idag ska vi åka till något ställe där vi ska promendera och fika :P Är  just nu väldigt trött och vill bara sova!!!!! Åhhh neeeejjjjj lovet är snart slut!!!!!!!!!!!!!!!! Jag vill bara säg tack för alla jättefin kommentarer jag har fått, det värmer verkligen ;)
Puss ♥

Driv bild på mig och Andrea när vi har sminkat oss som barbie

Min kärleks förklaring!

Det är sista gången jag kan göra en smilys som du! Kommer sakna dig :( <33333333333333333

facebook är mitt liv!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13888401.ab
Neeeeej facebook får inte läggas ner förfan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vill ha sommar igen

Tja!
Har det ganska tråkigt här men på söndag åker jag hem :) Sitter och tänker tbx då det var sommar och allt var bra och roligt, och på the vocie var det än av mina bästa dagar i mitt liv. Då jag dans med mina kompisar och en viss person ;) hihi! Hatar hösten och vinter längtar så sjukt jävla mycket till sommaren.

Minnen för livet!


Vem är snyggast?

TAYLOR SÅKLART!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det är inget snack om saken!

lugn och tråkig dag :P

HejHej på er alltihop!
Det har inte vart så super kul i dag men ändå en lugn dag :) Ja som sagt inte så mycket har hänt, varit lite i stan och på ett ganska tråkigt museum...men aja, kom i håg att jag har frågestund på bloggen! Nu ska göra middag, det blir lax :D
Puss ♥
right now

Uggs

Uggs din sko 199 :- REA

Grattis bror

Grattis store bror på 23 års dagen!

Museum

Tja!
Idag ska jag, min farmor, mamma och pappa åka till något museum som handlar om vatten. Måste åka NU! så  jag bloggar mer när jag kommer hem :)
Puss ♥
tyvärr ingen bild!

Ingen bry sig.

HejHej!
Känns som om det är väldigt deprimerand just nu på bloggen :P Det är svårt att vara glad och vissa det när man inte är det men jag ska försöka rycka upp mig! eller ja som sagt försöka :P Verkligen ingen förstår det är så jobbigt! okej det var det sitta. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Så nu fick ni se lite glad minner! Okej nu orkar jag inte blogg mer!
Puss ♥

Det här är jag! Haha kommentera inte mina ögonbryn tack.

Så här mår jag just nu.

Jag hatar att vara tonåring, man förendrast så mycket. Både utsendde och personlighet. Jag har en jättebra familj och vänner som älskar mig! Men sen så blir man kär och vill ha pojkvän och då blir hela ens värld helt förändrad och allt blir bara dåligt. För den jag gillar är jag verkligen 99 % säker att jag ALDRIG kommer få och jag försöker glömma honom med det går verkligen inte!!! Jag är hela tiden rädd för att skämma ut mig, jag är rädd för att alla tycker jag är ful eller konstig. Jag har svårt att älska mig själv. När folk säger personligt till mig att jag är ful eller något så säger jag att jag inte bry mig men jag det gör jag så jävla mycket. Jag vet liksom inte vem jag är? Om jag ska vara helt, helt ärlig så känns det som om ingen bry sig (jo min familj) men asså det är aldrig någon som frågar hur jag mår! Jag är så trött på att jag inte gillar mig själv och att han aldrig kommer gör det. Så jag säger bara fuck mitt liv. Bloggen är det ända som är bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hehe...behövde skriva av mig lite :P


Lager 157

Svarta tights 60 :-
Vit linne 60 :-
Jeans typ 200-400 :-
Body butter och strumpor...venne hur mycket det kosta

Vad säg som en...Frågestund!!!

Japp nu är det dags för frågestund! Om det är något du verkligen vet om mig så fråga på vet ja!!! Jag svara 100 % ärligt :) Frågestuden är tills den 17 november. SÅ FRÅGA!

Hemma hos Farmor nu

Heeeej!
Har äntligen kommit fram till Trollhätan och är nu hemma hos farmor. Vi stanna på vägen och shoppa lite på ett ställe som heter lager 157 :P Mitt hår är helt kaos så jag ska lägga mig i badet nu ;)
Puss ♥

Bjuder på en osminkad bild!

Förr i tiden

Jag, Wille och Maria!
Min familj♥
Bror och jag!

Åker iväg till farmor nu

Tja!
Är jättetrött just nu och jag pallar inte äta frukost eller nåt så här tidigt på morgonen :P Så idag kommer jag sitta i bilen hela dagen på väg till farmor. Vi kommer stanna och shoppa lite på ett ställe som heter lager 157 :) Men nu orkar jag inte blogga mer!
Puss ♥

BJUDER!


Till farmor imorgon

Hej på er!
Ska upp kl 8 imorgon för att åka till min farmor som bor i Trollhätan och det tar typ 7-8 timmar att åka :P Så nu måste jag sova!
Puss ♥


Haha bry mig inte ett jävla dugg om du tycker jag är ful

Svar:
Som om jag fucking bry mig! hahahahahaha...är så trött på sån som du, som inte har något liv och sitter och skriver sånt här till andra personer som man inte känner! Det ända som räknas är det som finns inombords...så synd för dig som är så jävligt ful på insidan!

Ny design!

ge betyg från 1-10

Pallar verkligen inte längre...

Vad är mitt fucking problem!!! Asså pallar inte vara kär i dig längre, jag kommer aldrig få dig så varför kan jag bara inte fatta det och gå vidare!!!!!!!!!!!!!!!! Åhhh jag orkar verkligen inte längre. FUCK kärlek, död mig!!!!!!!!!!!!!!!!!

Snyggast utan eller med?

Passar jag bättre med percing eller utan?
Utan

Med


Älskar henne


Sötaste blogg läsare!

Asså fatta vad glad jag blir när du skriver så! Om det är någon som är sötast och vackrast är det du för du är så söt som skriver så! Alla går in på hennes blogg KLICKA!

chokladbollar

nu ska jag jag baka chokladbollar :D mums!

Dagens shopping

Skjorta BikBok 99 :- REA
Anstisktmask In & Finn 12 :- och foot scrub 12 :-
Bh från H&M 99 :-

Härlig dag på stan med Fanny

HejHej!
Har varit i stan i dag med finaste Fanny, vi hade det jättebra! Jag shoppa lite och jag känner att jag inte har några pengar kvar nästan :P Imorgon åker jag till min farmor som bor i Trolhätan som ligger utanför Göteborg i 3 dagar (med min mamma och pappa) så jag ska äta middag nu och sen packa!
Puss ♥

Är tillbaka igen :D

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
saknar er så mycket så jag lämna vibara.blogg.se :( Så nu är jag tbx :D

RSS 2.0