Min nya gästbok!

Hejsan alla blogg läsare. I dag har jag skaffat en gäst bok så gå in på den är ni snälla http://www3.olzzon.com/g/g.php?a=s&i=g32-10977-93 . Snart ska jag äta mat och det bli klyftpotatis, köt och kantarelsås, mums!!!!!!! I dag kom maria hitt och ska vara här förmodligen hela helgen. Kometera gärna mina bilder från öland, så är jag glad!

Majas gästbok!

Skriv nytt - Skapa ny gästbok

1 person har besökt gästboken som innehåller 2 meddelanden.
Senaste meddelandet postades fredagen den 31 juli 2009, 18:18:08.


 
Nu visas alla meddelanden!



Datum:  Fredagen den 31 juli 2009, 18:18:08
Namn:  maja
Hemsida:  http://majut.blogg.se/
Nummer:  2

Hej och välkommen till min gäst bok!
PUSS & KRAM <3


Datum:  Fredagen den 31 juli 2009, 18:08:46
Namn:  OLZZON.com
E-post:  [email protected]
Hemsida:  http://www.olzzon.com/
Nummer:  1

Välkommen som användare av OLZZON.com's gästbok!

Tack för att du valt att registrera en gästbok hos oss. Vi hoppas att du kommer bli nöjd med tjänsten vi erbjuder.

För att anpassa gästboken eller ändra inställningar kan du klicka på länken Administrera längst ner på sidan.

Med vänlig hälsning
OLZZON.com.



Skriv i gästboken!
 
Namn 

E-post (frivilligt)

Hemsida (frivilligt)



Meddelande 


PUSS & KRMA ♥

Mums

Hej! I dag var jag och mamma och plockade kantareler. Vi plockade hur mycket som helst så snart bilder det kantarelsås och pasta. Och i kväll kantarelmaka, mumms!!!!!!!!
< MUMS
PUSS & KRAM ♥

Köpte väskan i går!

Tjena bloggen! I dag är jag på landet. Precis som jag kommer va hela veckan. I går köpte jag min friis & company väska. Den var snygg och det som är allra bäst, är att den är så stor, så kommer kunna ha med mig min väska till idrotten och danse och packa i den. I dag ska jag inte göra något skärskilt. Kanse gå ner och bada lite. Men jag skriver på bloggen lite senare.
< Här är väskan för ni som inte mins
PS. Om ni har bdb anda mig då. Jag heter Thisismaja

PUSS & KRAM ♥


Göteborg & Öland!

Hej! I går kom jag  hem från öland och göteborg. Först åkte vi till göteborg och var där oss några kompisar. Hos dom var vi i två dagar. Pappa och jag var på liseberg och sen var i och spelade volyboll på något ställe och så fikade vi lite. På fiket fanns det små kanin ungar och dom var jäte söta! Efter vi  hade varit där så åkte vi till några andra kompisar som bode lite utan för göteborg, på ett ställe som heter floda! Där sov vi en natt, sedan åkte vi i väg till öland för att campa. Vi campa på ett ställe som heter Lundegårde. Så om ni ska åka till öland och campa åkt till lundegårde!
Här kommer lite bilder!
< Mamma & pappa på ett café
< Lisa ( en av våra kompiar vi var hos i göteborg)
< Peter (också en kompis)  < Lisa äter sin glass!  < här är cafét
< en av kani ungarna (dom var hur små som helst)
< Jag när vi hade varit på liseberg
< PUSS, PUSS <33333
< Bara en bild på mig
< Nu är vi på campingen
< Här sov jag och pappa.Senfinns det ett rum till  
  < Här satt vi och åt frukost
< Vi gick och såg på solnedgången sen
      < dom hade en stor hopp kudde där
< bara en blåsig bild
< Vi åkte till en kyrka och tittade och åt voflor där
< hihihihi. inne i kyrkan
<Jag tog foto på en lite duva som sat på en grav sten
< vi ska gå ut och äta
< Jag igen
< Mamma och pappa på resturangen
< mitt cola glas
< dagen efter är vi och  badade
< Mia fina solglasögon
 
< Macka, Julia och musik i öronen är allt bra
< Mina små guliga föter

 
< Stranden
< Långe Erik
 
< Ölansbron

PUSS & KRAM ♥

På camping

Hej! Nu sitter jag på en camping på öland! kl är 22:50. Jag sitter och kolla på alla husvangnar och vad alla gör. Vi är typ dom ända som har tält här. Jo förresten så ska jag berätta ur det var på liseberg. Det var as kul, jag åkte balder 2 gånger, jag kan värkligen rekomendera den till er som ska på liseberg, hanghai 1 gång och det vara faktis inte så kul ....................
I natt kommer syrsör låta som arton. Undra om jag kommer kunna sova. Jag ska försöka läga upp lite bilder sen på bloggen.
< ett sådan här täl har vi!

PUSS & KRAM ♥

Ring efter båt!!!!

Tjena bloggen. I dag har jag åkt ring efter vår båt. För ni som inte vet vad det är så kan jag förklara lite snabbt. Det är så att man har typ en stor badring som har en botten. Sen sätter man fast den i ett långt rep som sedan sitter fast i båten. Sen sitter man i ringen och åker efter båten. Jag har också solat en del, men har inte blivit specielt brun. Sen i kväll ska vi äta min favorit efterrät, panacotta. Det är så gott!!!!!!!!!!!!!
< så himla gott.
Jag rekomenderar den för ni som gillar vanilj <3

PUSS & KRAM ♥

Friis and company och städade

Hej! Just precis har mamma ringt en tjej och frågat om jag får köpa hennes friis and company väska. Jag har kollat på blocket ett tag på den och tyckt att den har varit rätt snygg. I dag så åkte mamma och pappa på sjön för att fiska. Jag vill inte följa med så jag stanna hemma. Jag hade inte inget att göra så jag börja städa, jag vet det låster ganska tråkigt men det va inte så tråkigt. När mamma och pappa kom hem trode det var maria som hade städat. Det är inte alls likt mig att städa, så mamma och pappa blev rätt så för vånde.
Klicka för att se nästa bild< det är är väskan jag typ ska köpa

PUSS & KRAM ♥


Blonda slingor

Hej! I dag har jag bara legat vid stranden och badat å solat. Det var typ 21 grade varmt i vattnet. Efter maten skulle mamma färga sin utväxt. Det som blev kvar fick jag och gjorde slingor i håret. Det blev bloda slingor, men det syns inte så mycket men lite. På måndag ska jag åka till göterborg och gå på liseberg, fast det ska jag göra på tisdag. Vi ska sova över hos några kompiar och åka och  telta lite här och vara.

PUSS & KRAM


Bloggar från mobilen!

Hej! Nu sitter jag här på alice och wilmas landställe. Alice sover för fullt. Snart ska jag också sova. I dag har och alice haft vattenkrig, vi blev helt dygsura. Sen gjorde vi hembackade pizzor. Men nu måste jag sluta. Puss & kram och god natt! <3

HiHihihihihi

Hej! nu ska jag härma en tjejs blogg. Dagens outfit:
Sol glasögon: rusta
Maskara: H&M
Rosa tröja: H&M
Svart tröja: new youker
Jeans: Khaphal
halvstrumppor (hy färgade) : H&M

HIHIHIHIHIHI!!!!!! I dag har jag typ åkt bil hela dagen. Jag åkte hem från farmor i dag. Jag var rätt utråkad i bilen, men jag sove en liten stund också. Vi ska snart äta, sedan så ska vi åka ut till landet. Jag vill bara säga en ska att jag saknar min kollokompisar så mycket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3333333333333333333333333333333

Farfar begravning

Hej! Just nu sitter jag och bloggar från mobilen. Jag har har precis kommit hem från farfars begravning. Det var väldigt sorligt. Jag grät lite grann. I går kom jag hem från kollot, det var väldigt sorligt att åka där i från! Puss & kram ;)

RSS 2.0