Tråkigt på lektion forever alone

 

Me to day

 

Sökt sommarjobb nu


Skolan


Tillbaka till skolan igen

HejHej!
Min helg har varit ganska Chill, i fredags hade jag mys middag med jossan, Olivia, isolde, liv och Irma! Vi hade det jätte kul. Sedan på lördag var jag med Filippa i stan och sedan på kvällen sov isa hos mig. Och igår träna jag å nu är det måndag :(


Sminket höjer självförtroende

Detta med att folk sitter och klagar över att folk har för mycket smink lala, man ska köra på den naturliga looken. Men va fan låt folk ha 10 lagaer mascara eller 5 lagar puder. Förut hade maxated smink och några tycker jag kan dra ner lite mer på det nu också. Men jag har alltid fått höra att jag är ful utan smink,
Folk i skolan gjorde narr av mig och
Såg chockad ut när jag inte hade något smink. folk säger "du är så gullig utan smink" med det menar de "du ser ut som du är 5 år yngre" och jag vill fan inte se ut som en 10 åring. Sminket ger mig Självförtroende. Spelar ingen roll om folk säger jag är fin utan smink, mitt Självförtroende har redan nått botten och kommer inte tillbaka. Men istället skiter jag i vad folk säger för jag ser ut som jag gör och om du inte acceptera det så stick i väg. Jag känner mig finare med smink så låt mig, om det får mig känna mig nöjd med mig själv så låt mig!


Mar. 10, 2013


Donut frisyr

Du behöver:
1 Donut
2 tofsar
några hår spännen
 
Sätt upp håret i en tofs
 
Sätt donuten på toffsen
 
 
Fördela håret över donuten!
 
v
Sedan sätt en toffs över!
 
 
Det hår som blir över, snurra de och sedan snurra det runt donuten!
 
Sätt fast med hår spänne!
 
Sedan göra du samma sak med resen av håret!
 
FÄRDIGT:
 
 
 
 

igår med isa!

 

Dags att städa rummet


Äntligen fredag


Fråga mig

Fråga mig något på http://ask.fm/majajonsson 

 

 

 

 


Romme igår

HejHej påer!

Igår var jag och min klass i romme ju. Det var skit nice, jag åkte mest med Isa, Unni, Filippa och Nike har vi hade jätte kul. Idag har jag vart lite nere, har såna dagar ibland men mest har jag varit sjukt trött där av ingen blogging. Men här är lite bilder från romme:

 

 

 

 

 


Romme, nu kör vi!


Want


Tagga Romme imorgon

Imorgon ska jag och min klass åka till Romme, det ska bli sp sjukt kul! De är de man ser fram emot och julshowen i vår skola.


Drar till dansen

Nu drar jag mig till dansen, jag dansar Jazzfunk på house of shapes


Tisdag

 
 
HejHej!
Tisdag idag då, längsta dagen i skolan. Min dag ser ut: gå till skolan, hem och plugga, danasa och sedan hem och plugga. Ja det var de jag hade att säga.
Puss ♥

Min middag


Mitt vardagliga smink

Det här sminket andvänder jag dagligen. Har massa annat smink som jag andvänder som är lite dyrare men det andvänder jag när jag inte vill lösa på de.
 
 

HAHAHAH gammalt klippt på unni och sofia

 Hahahhahahaha hitta ett super gammalt klipp på mina kompisar unni och sofia. ni måste kolla! hahahahhahahahahaha

Skönhets tips

På vintern är man ju ganska blek och så och av många brun utan sol blir man oftas orange av. Men jag har hittat en lätt brun utan sol så man får lite färg. Man måste vara väldigt nogrant när man smörjer in sig med brun utan sol annars blir man fläckig. Jag andvänder dove. Det finns 2 stycken nyanser, den lite ljusare och den brunare. jag brukar andvända den brunare. 

Vad jag vill sattsa på!

Hejhej!
Min dag har varit helt okej. Fick mig en lite tankeställare. På dansen i skolan kom en tjej som berätta om det var att jobba i branschen sång, dans, teater. De var väldigt intressant eftersom de är de jag vill hålla på med. Jag har funderat ett tag på att gå hos en sång pedago men har inte taggit upp
De med mina föräldrar än. Och sen vill jag också gå någon dans linje och dans äta typ 7 gånger i veckan. Problemet med de är att mina familj har inte råda med de men jag ska nog börja spara nu. För de är de jag vill!


marry me NOW!

 

Slut på sportlovet

Hejhej!
Jaha då var de måndag och slut på sportlovet. Det ska bli rikigt kasst att gå tillbaka till skolan men, men sånt är livet. Ska nu precis åka med bussen så har inte tid att blogga men bloggar senare. Puss <3


Lockar mitt hår

Jag brukar locka mitt hår på två sätt! Anntigen med locktång eller plattång. När man plattar med plattång måste den ha runda kanter annars blir det inga sygga lockar eller de knappt att locka då. Båda mina tångar (haha eller vad man ska kalla dom) är från babyliss.
 
PLATTÅNG
 
 
 
LOCKTÅNG
 


Hard time...

Allt känns bara super jobbigt just, jag har stress över skola redan innan den äns har börjat. Jag har tappat bort mitt sl kort så där åkte pengarna iväg för ett nytt sl kort och det är bara deprimerande. Sedan massa andra privata saker och plus på de blir saknade av min syster blir bara större. 

Borde jag klippa mig eller ha lågt hår?

 
 

Träna och plugga

God morgon alla!
Idag blir det plugga och träna. Imorgon börjar skolan och jag orkar verkligen inte med skolan igen!


I'm so happy for you anton!

Åhhhh min älskling gick vidare!!!!! Åhhhhh wihooo är så glad!!!!!


Mys framför melodifestivalen


Fun with webcam

 
 
 
 
 

Marry me

 


film tips

Jag tipsar om 2 filmer:
 
Pitch Perfect: hanldar om en tjej som börjar college och där går och hon med en acapella grupp som tävlar i olika sång tävlingar. Det äe väldigt bra musik och den har en bra handlig. en av mina favorit filmer.
 
So undercover: Handlar om en tjej som vill typ bli polis och hon får ett uppdrag att gå under täckmantel och spionera på en tjej på college. hon får en make over och blir förändrard. Skit bra film!
 

Glöm inte rösta på Anton ikväll!


Idag är det andra chansen och Anton Ewald måste gå viadre! glöm inte rösta!
 

Lördag

Shoosan! Har bara chillat hos Unni och nu ska vi dra oss hem till mig och unni och Minou ska sova hos mig. Pappa ska laga tre rätters middag så och sedan blir det melodifestivalen ikväll. Mys! Bloggar sen puss!


Så här vilja jag färga!

 

God morgon


inspiration

 
 

 

 


Belive in your dreams

Om du vill upp nå dina drömmar måste du kämpa inget serveras på ett silver
 
 
 
 
 

Så här ska jag göra med mina convers


Chillar Ica

Chillar på Ica för den är 20 min kvar till bussen kommer. Filmen var ganska bra men lite kort kanske. Vi såg Hansel & Gretel. Nu ska vi hem till unni och dricka te. Även Nike och Alva kommer hem till Unni så vi blir många. Jag, Unni, Filippa, Minou, Nike och Alva!


Gymmat och nu bio!

Heeej!
Sorry för ingen blogging i morse men jag hade inget internät. Jag var och gymma idag med Minou och nu ska jag dra på bio med Unni, Filippa och Minou och sedan slaggar vi hos Unni. Är skit stressad nu. Men bloggar sen 
Puss ♥
 
 

RSS 2.0