:)


Videoinlägg


Sova hos Julia D!

Hej! Typ om en timme ska jag åka till julia D. Jag ska sova hos henne i dag :) Det ska bli jättekul men vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra, men jag ska nog ringa henne nu men vi kanske hörs sen!
 

I ♥ Music

 
två olika låter men dom är skit bra båda!


Beny & Jery!

Hej! Wille har vart här en stund och nu ska han gå. Pappa har köp beny och jery och nu ska jag äta den så puss på er!

Kommer nu i håg!


Försov mig!

Hej! Förlåt för att jag inte blogg i morse men jag försov mig. 07.35 ringde min väckaklocka och då tänkte jag att jag kunnde sova i 5 minuter. Och sen väckte Maria mig och fråga när jag skulle till skolan och då var det 08.45 och jag börjar 09.30 så maria gjorde frukost åt mig och sen hade jag en kvart på mig att göra i årdnig mig!

Blogg.se dampar!

Hej! I dag har det varit en kall dag och juste nu sitter jag och driker varam chocklad :) Blogg.se har dampat ut så det kan bli lite svårt att blogg och så men jag ska göra mit bästa!

Mycket i helgen!

Hej! I dag ska hag på extra svenska som jag alltid går på torsdagar och den börjar halv 9 och alla andra börjar 9.
Gud jag har typ skit mycket att föra dom här helgerna jag ska på fest ska jag sova över jag och rep med min kör jag ska ha konsär med min kör i kunskyran tror jag den hette och sen så är det mycke mer :)
 

....

Jag vet att jag inte har typ bloggat idag men jag ville bara säga natti natti!


Bråttom!!!!!

Hej! Gud jag har jättebråtom men det blir ett snabbt inlägg. I dag hade jag och julia t bestämt att vi skulle klä oss likadan men det blev inte så, så vi kommer göra det i morgon istället. Aja vi hörs sen love ya! 
 

Julia t och skolan!

Hej! idag har jag varit hoppas Julia T <3 Jag var inte där så länge men vi hade ändå kul så länge det varade. Jag ska precis göra läxan men bloggen kommer förts...nee jag bara skoja. Eh idag hade vi det jätte kul på dansen och sången. Vi sånger money, money av abba fast på svenska och vi har gjort om låten så att det är kvinnor det handlar om och inte män. Sen fick vi välja grupper och jag, julia t, julia d, nike, anna och omyada var in en grupp och sen skulle man hitta på en dans. Men nu ska jag inte skivar mer för det här var säkert jätte tråkigt för er att läsa men puss på er <3

Svårt att sova :(

Hej! I dag hoppas jag värkligen att vi ska få en nya musiklärare så vi kan komma i gång med vårat gammla shema. I natt sova jag dåligt i gen eller jag sov södär :( Jag vet inte rikigt vad det berör på men kanske jag jag lägga mig lite tidigare. Jag typ läger mig 09.45-10.00 jag läsrer tills halv elva. Aja jag måste kila nu puss på er <3 love ya!



Utväklingsamtal!

Hej! Nu är jag hemma och jag har haft uväkling samtal idag. Jag tyckte det gick ganska bra faktisk :) Nu ska jag sätta på mig min mys dräkt och se om jag hittar något i köket jag kan smaska på.
 


Hoppas det blir en lung vecka :)

Hej! Jag har sovit skit fåligt i natt och jag hållde på att somna i frukosten förut, hihi! I dag är det skola i gen och en ny vecka. Jag hoppas att den här veckan blir lung och inte stressit med läxor och sånt. Men jag ska väl typ dra nu. Puss och Kram <3
 

Majut hissar och dissar om haiti!

 
Alla som ger pengar till alla i haiti. Det är bra att man tänker på andra och inte bara på sin familj och allt lyxigt man vill ha. Dom flesta kan säkert inte leva sig in i doms liv och det kan inte jag heller men alla förstår nog att dom har väldigt jobbigt.

 
Han som är diktator på haiti. Alså jag är bara så hilma arg på diktator i haiti. Jag vet inte så mycket vad han har gjort men jag vet att han bara försöker göra det dåligare för alla andra som bor där. Kan inte typ Obama typ skicka alla hans soldater och döda han. Jag vet att det låter dummt men det är nog det bästa för alla.

Köpt en rosa mysdräkt nu!

 


god morgon!

God morgon, god morgon hör fåglar..... hihihi. Hej! I dag så kanske, bara kanske ska jag och pappa åka in till
t-centralen och köpa en mysis drärk :) Jag måste jobba på ganske mycket med läxorn kom jag på också, men aja vi hörs sen, puss på er alla gullisar <3

Mer en söt!


Bilder från Omayda!

Hej! Det var jätte kul hos Omayda i går. Det var jag, Minou, nike och Alva som var där och vi sovde över hos henne. Hm...ja jag tog lite bilder och här kommer dom:
<Julia D <3
 
< Hihi vi var på CC efter skolan (en godis afärr)
< Jag och Omayda på tvärbannan!
 
 
< Hemma hos Omyda spela vi typ rock band!
 

< Galna jag :)
< Jag hitta en boa jag blev förälskad i!
 
 
< Galna Omayda.

Nästa Dag!
< Morgon pigg va! (före)
< Efter! ¨
< Vi målade naglarna på morgonen!
< Ja jag vet att jag har värdens fulaste hand men jag orkar inte bry mig. Men så här såg mina målade naglar ut. (rosa såklart)
< Så här såg tost maskinen eller vad det nu hetter, ut när vi vara klara med alla makor.
 
 
< Min nya kompis.
 
< Köpte en mascara i dag.

Ska sova hos omayda i dag!

Hej! I dag är det ju den dagen som jag ska säga vem som van i min tävlign och den som van är............ Linnea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Grattis hon gissade närmast. Hon gissade 545 och jag hade gjort 552 så grattisss.

I dag ska jag, alva, minou, nike och elza åka hem till omaya och sova över där. Hennes stora syrra ska vara med i underhålingen och dans. Hon kommer att ha en vit klänig! (man kan inte rösta på henne)
 


Glee

Hej! I dag har jag varit oss minou och vi har sätt på julshown! Nu ska jag se på glee hej då!

Skärkfilm eller inte?

Hej! I dag ska jag typ prova till en skräkfilm på skolan (alså det är en riktig film). Jag har inte riktigt bestämt mig i fall jag ska söka men jag tror det :) I morgon avgörs tävligen så ni som inte har hunnit gissa gör det nu! Tävligen
< Gammal låt! Har på något viss fått den på hjärnan!

God natt!


Svar på komentar

Anonym! om Rubrik?:
Har du andvänt ögonskuggorna som man kan vinna?

Svar: Nej, det har jag inte så ni behöver inte vara oroliga att ni ska få några sjukdomar :)

Rubrik?

Hej! Gud jag har inget att skriva om liksom...... Aja i dag ska jag gå till skolan som vandligt :) Det är också kör i dag. Nee men ni får lyssan på någon bra låt i stället :)
 
 

Har varit på dåligt humör i dag :(

Hej! För en stund sen kom jag hemma och nu ska jag göra läxan. I dag har jag värkligen varit på dåligt humör, vet inte varför men jag har bara varit det. Ni ser att jag har bytt design och den här gången är den svart :)
Nu ska jag gör läxan puss på er <3
Image and video hosting by TinyPic

Nu är det 2 år kvar !

Hej! ja om ett år fyller min blogg 2 år det är bara att se fram mot det....nee jag skoja :) Jag har lite bråtom som vandlig (jag vet inte hur många gånger jag har sagt det). Ni får komentera på min tävlign och gissa hur många inläg jag har gjort på ett år! TÄVLING <KLICKA HÄR! 
 

Tävling!!!!

 

Mitt första inlägg! (Hihi kommer ni i håg)

Hej! jag heter maja och är 11 årm, jag gillar att sjunga, dansa och umgås med mina kompisar. om ni tycker det står lite fel stavat i bland så är det för att jag har dyslxsi. jag är väldigt kort jag är 133 com. min familj består av: Mamma Eva, 48 snart 49, pappa Gunnar 51 år, Stora syster maria 16 snart 17 och min store bror Wille 20 år. Min stora syster har varit med i körslget!

1 år!!!!!!

Hej!!! I dag är det inte vilken dag som helst....det är 1 å sen jag började blogga!!!!! Jag har inte så mycket tid på mig att skrvia men när jag kommer hem så ska jag blogga mycket. Om ni har några förslag på vad jag ska göra så komenter!!!!

buss ditt och buss hitt!

Hej! I dag har jag och josefin varit på coop och handlat till hennes farmor. Vi har säkert åkt med samma buss framåt tillbaka för att vi var lite osäker på vilken buss vi skulle ta! Men nu är jag hemma och har nästa gjort klart läxan.


Har vaknat nu!

God morgon! Nu har jag och Josefin vaknat :) I dag vet vi inte riktigt vad vi ska gör men vi är nog bara hemma och tar det lung. I morgon fyller min blogg ett år så vi får se vad det blir för inlägg då!

Hej...

Nu ska jag och Jossan typ snart sova, hahaha! Filmen var bra och vi var där lite tidigt vi var där och hämta biljenterna kl 12 och filmen började halv 4 :) hihi. Men nu ska vi prata lite och så bye bye på er <3

Ha du hört ryktet om morgans?

Hej! Nu ska jag i väg med jossan och vi ska gå och se på bio :) Vi ska se har du hört rycktet om morgans? Men nu måste jag i väg puss på er


Mys kväll med the family!

Hej! Nu sitter jag, mamma, Maria och Niklas (marias boyfriende) och ser på lets dance! Förut gjorde vi peroger, mamma och jag hade köpt oliver, kyklign, brioost och lite potatis, så vi gjorde som en liten middag till :) Det var jätte gott och nu är jag propp mätt :)
< The famliy!

Sjuk lång kö!!!

Hej! Nu är jag hemma!!!!! Jag och och mamma har varit i t-centralen och varit och ätit kebab och kollat runt i afärer. Efter det var vi i liljeholms torget och skulle köpa lite småt och gott till kvälen och det var så lång kö att vi fick stå där i 45 minuter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men nu ska jag njuta lite av min chocklad <3

Ska börja äta nytigt :)

Hej!I dag börjar jag halv tio, så himla skönt att ha sov morgon :) I morgon ska jag och Jossan gå på bio och sen ska hon sova hos mig :)

Alså det är något som har hänt med mig, jag har börjar äta massa onytit. Som i går åt jag typ massa godis, bulle och chocklad puding med gärda :( det var ju jätte gott men så har jag hållt på med hela veckan. Men nu ska jag sluta med det och börjar träna lite och äta nytit :)

Grattis...

< Puss på dej gumman <3

Är kvar i skolan lite gran :)

Hej! I dag är jag kvar i skolan lite gran för att vänta på några kompisar :) Minou är brevid mig och vi bloggar båda två. I dag har det varit en helvandlig skol dag och det har inte hänt något specielt :) Men nu så ska jag göra lite andra saker hej då <3

Vaknade för tidigt :(

Hej! I dag vaknade jag väligt tidigt för att min kl gick typ 10 min för tidigt :( I dag ska jag gå en halv timme extra hos en lärare, alså extra stöd fast det är inte bara jag det felera som är där :) För ni vet ju att jag har dyslexsi och har hoppat ner en klass. Puss på er så hörs vi sen :) 
PS: Grattis Elin och saga! (dom fyller år) 

Noas ark!

Hej! Nu är jag hemma från kören och vi fick reda på att vi ska vara med på någon barnopera och sjung :) vi ska sjunga sånger från noas ark. Jag är skit hungrig nu och vi ska snart äta mat, men vi ses sen <3
at1.jpeg

Litet kort morgon inlägg

Hej! Nu har jag klät på mig och sminkat mig så allt är nästan klart i för skolan, jag ska bara paka jumpakläderna :) Alså ni måste börjar komentera lite mer och ja jag ska börjar skriva om lite mer roliga saker! Men det blev ett kort morgoninlägg!
Facelook!
 


Musik lärare slutat :(

Hej! I dag är jag nästan lika trött som igår. Och i dag sitter jag också och spelar pet society :) Tyvär hade vi ingen musik i dag för våran musik lärare har slutat :( Aja har inte så mycket om att skriva puss och hej <3
Dagens låt!

Första profildagen :)

Hej! I dag ska vi ha våran första profil dag i skolan så det ska bli kul och se vad vi ska göra. Jag vet inte om jag har förklart det för er tidigare men när vi har profildag så har vi bara sång, dans och musik som lektioner! Hörs efter skolan bebes <3
Facelook!
 

Trött ;)

Hej! Gud när jag kom hem jag var skit trött och det är jag nu med! är inne på facebook och chattar lite just nu. Det var kul att gå till skolan i dag och att träffa alla sina kompisar :) Jag hoppas ni har haft en bra dag i skolan??? Men nu ska jag fortsätta att spela lite på facebook puss på er <3

Första skoldagen :)

Hej! Nu är det första skoldagen för det hära året och det ska bli så kul att träffa alla igen :) Jag är skit trött för att jag typ somna halv 2!!! Jag ska snart åka i väg men vi hörs, puss!
 

Petville!

Hej! Nu är jag hemma igen :) Hoppas ni har saknat mig! Jag sitter och är inne på facebook och så julia har vissat mig ett jätteroligt spel på facebook som heter petville :) Det är iallafall jättekul :) alla ni som ser min blogg nu ni kan ada mig om ni vill sök bara på maja jonsson min profilbild vissar när jag håller min kamera mot en spelg och sen har jag en rosa randig tröja på mig <3

Bråttom/Julia <3

Hej! Nu ska jag sticka till Julia D :) Jag ska vara där en stund och vi kommer typ bara slappa och så! Men nu måste jag gå hej då! Puss <3 <3 <3
< Julia <3

Hur gör man en header :)

1. Gå in i din stilmall.
 

2.
Leta upp kodavsnittet som heter #header eller div#header (beror på vilken stilmall du har). Kolla om det är utsatt en bredd, dvs width. Om det inte finns, kolla då om det finns en width i kodavsnittet #wrapper. Bredden som anges, är nämligen bredden på din header som du ska göra.

Om du inte hittar ett värde för width på varken #header eller #wrapper, då får du testa dig fram lite, eller byta till en annan stilmall.

3. Gör nu din egen header i ett bildprogram. Spara den som en gif eller jpg.

4.
Ladda upp den på din blogg, och spara adressen till bilden.


5.
Gå in i din stilmall igen, och leta upp kodavsnittet #header eller div#header. Se om det finns en kodrad som heter background. Om den finns, så ska du ersätta den med nedanstående kod. Om den inte finns, så ska du klistra in nedanstående kod.



Där det står Adressen till din bild lägger du in adressen till bilden som du laddade upp på bloggen i steg fyra. Tänk på att parentesen ska vara kvar, dvs adressen ska ligga inom parentesen!

 

6. Nu ska du ange hur hög din header är. Leta upp avsnittet #header igen och se om det finns en kodrad som heter height. På vissa stilmallar står det redan ett värde på height, ändra i så fall det till höjden på din egen header. Om det inte finns, så lägg till nedanstående kodrad i din #header:



Ersätt XX med höjden på din headerbild.

Förhandsgranska nu och se hur det hela ser ut.

Ev måste du ändra lite i padding med, om du får en ram runt din header.

Ny design igen, hihihi

Ny design igen, hihi. Komentera och skriv vad ni tycker :)

Borta bäst hemma värst!

Hej! Nu är jag hemma. Jag och Mionu hyrde en film som hette borta bästa hemma värst! Den vara faktiskt bra. Den handla och kate och Brad och dom skulle åka bort till ett varmt land över julen (dom gillar inte att fira jul med familjen). Men när det väl är julafton och dom ska åka bort är alla flygplan iställda och dom är tvungna att fira jul hos doms familjer :)

Ska till Minou nu <3

Hej! Nu håller  jag på att göra mig i årdning och jag ska göra något med Minou idag. Jag är fortfrande ganska förkyld men jag har ingen feber :)  Så alla vet så har jag en design paus (det betyder att jag inte gör några desinger nu) Men nu ska jag sticka till Minou så bye bye!
 

Let´s dance

Hej! Mamma och jag har varit och handlat mat i för kvällen på coop! Min store bror ska äta här i dag :) Förut såg jag på en film som hete något med joseph! Aja idag börjar let´s dance och jag har en kompis Olivia och hennes morbror han leder bandet där ``coolt´´ va!!! puss på er <3
 
(Juste det finns en låt som heter lest dance)

Tråkigt!!!!!

Hej, hej! Nu sitter jag här själv och typ alla är upptagna :( Jag kommer typ sitta här hela dagen själv. Gud vad ska jag göra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag har inget blogg humör just nu men jag bloggar sen <3


God natt sötizar <3

 


Svart på frågestund :)

 

 
mellansyrran om Frågestund!:

Favorit mat?
Favorit frukt?
Favorit godis?
Favorit glass?
Favorit film?
Favorit artist?
Favorit skådis?

Svar:
1. Typ kött, klyft potatis och bra :)
2. Bannan!
3. choklad och chips, mumms!!!!!
4. Det är bara vandlig vanilj.
5. hm... svårt typ.. aslå jag har ingen :( jag gillar många filmer.
6. Jag har inte heller något som jag gillar rikigt mycket!
7. Det är anne Hathaway!



Frida
om Frågestund!:
Högsta önskan? Sämsta önskan eller vad man säger, (de du inte vill ska hända:)

Svar:
1. Det är typ att bli känd (sångre)
2. Det är att värden ska gå under när jag lever :)


Agnes om Frågestund!:
Har du det bra på kulterama? Fick du det du hade önskat i julklapp? vad önskade du dig mäst i julklapp? Har du något nyårs löfte? Hur tycker du att en perfekt jul ska se ut?

Svar:
1. Ja, jag har det super bra.
2. Ja det fick jag! Jag blev jätte glad för allt :)
3. Jag önskade mig mässt smink och en canada tröjao och jag fick min canada tröja!
4. Japp det har jag men det är hemligt.
5. En perfekt jul ska vara att man är tillsammans släkt och vänner och att man får något man önskar sig mycket och att man äter god mat och ser på kalle anka :)


julia.d om Frågestund!:
Var det jag som tog bilden när du håller i tomteblåset?

Svar: Japp det var du gma <3

Ska till Slussen :)

Hej! Snart ska jag åkai väg till slussen för att träffa några från mitt kollo :) Vi ska åka till Akvaria (eller hur det nu stavas). Snart börjar skolan och det ska bli kul att träffa alla igen. Puss på er måste russa tar lite bilder!
 

Är med i en...

Hej! Ä rmed i en design tävlign på en blogg som heter http://eliinlundqvist.blogg.se . Det skulle ara jättekul att vinna :)

H&M

Hej! För en stund sen så kom jag och mamma hem. Vi var bara där typ en halv timme :) Nu ska ni få se vad jag köpte:

Ett vit linne (alså den är under en långarmade tröjan): H&M
En vit lång armade: H&M
Ett par svart legings på glitter på: H&M

Ett leopardfärgat deadem: H&M

En mascara: H&M

Outfit

Hej! Nu ska jag och mamma gå till Liljeholmens torget :) Men här kommer min outfit i dag!
 


Ska bada och sen Liljeholmstorget :)

Hej! Nu ska jag gå och bada i mitt badkar :) Mamma och pappa är ute och går lite och när dom kommer hem ska jag och mamma åka in till liljeholmstorget. Jag har blivit ganska förklyld under veckan och i går nös jag säker 20 gånger (BOKSTAVLIGT). I morgon ska jag träffa några kollokompisar och vi ska åka till Akvaria!

Ska åka skridskor :)

Hej! Snart ska jag och Mamma åka och köpa skridskor åt henne. Sen ska vi åka skridskor med några gammla kompisar och efter det ska vi hem till dom och äta middag :) Men jag bloggar när jag är hemma eller kanske i morgon! Puss <3

Huvudvärk :(

Hej, hej! Jag har lite ont i huvudet nu :( Jag sitter och spelar lite pet spociety. Jag vet att det var längesen jag gjorde dages kläder, men jag kommer att börja med det nu när skolan börjar :) Eh jag vill säga att jag lever och att jag mår sodär. Men, men vi hörs puss på er <3


Trailer :)

Hej! Jag och Julia har precis ätit lunch och vi gjorde den själva :) Det blev pasta med beacon och gräddsås!
Just nu sitter vi kollar på massa olika trailer. Vi har hittat jättebra filmer som kommer ut nu i sommar. Glöm bara intebort frågestund som jag har nu. Den avslutas på onsdag :)




Julia T och Maja <3

Hej! Nu är Julia T här och vi ser på film. Hon ska sova här :) Här kommer ett litet inlägg från Julia T:

Cha cha !!! vad gör ni??? ( Jo läser denna text) XD.... Jag är iallafall med MAJA det är inte ni, men jag!!!
Jag ville bara säga HEJ...Ja har inte så mycket att säga..... HEJDÅ!!!! :)

// MAJA and JULIA T<3


Ska till erikstadsbadet

Hej! Halv två ska jag möta Julia T utan för skanstul tunnelbana. Vi ska gå på erikstadsbadtet :) Eh det var jättekul i går hos våra kompisar på middangen och vi kom ditt halv 7 och åkte hem halv 12 ;) Puss på er hörs :)

Musik!




tsunami

Hej! Nu sitter jag här i mittt rum och har de tråkigt! I kväll ska vi ju på middag hos några kompisar :) Jag kolla på ett tv program om tsunami alldeles nyss! Och man märker värkligen hur jobbigt det var att vara med där. Men nu ska jag ut en stund hej då

Kom ihåg frågestunden :)

Hej! Skulle bara säga god natt. Kom i håg frågestunden och komentera :)

Frågestund!

Hej! Jag kom på att det var längesen jag hade en frågestund. Ni får fråga vad ni vill ni får fråga hur många fråger ni vill ända tills trosdag då så ska jag svar på dom frågor ni har ställt. Så fråga på nu (Ni får vara anonyma)


shopaholics bekännelser

Hej! Har precis sätt shopaholics bekännelser. Den var inte så jättebra, ganska rörig film. I morgon ska vi till några kompisar som vi inteh har träffat på länge :) Det ska bli kul. Mamma är och köper pizza :) I dag tror jag att let´s dance börjar, vet inte riktigt men puss så länge <3

God morgon (typ)

God morgon! Hahah idag vaknade jag också 11.31 som jag gjorde i går:) I dag ska jag sitta vid datorn och tven hela dagen! Just nu sitter jag och spelar pet Society på facebook. Det är jätteroligt.
< Det här  är min pet!!!!!!

RSS 2.0