Mys kväll med mina älsklingar

Idag har jag inte gjort någonting :/ men snart kommer Anna och Andrea hitt och vi ska kolla på film och ha mys kväll :) så nu väntar jag bara på att dom ska komma hit ;)


Dans


Hemma kväll!

 Hej!
Idag är det typ första gånen på typ skit länge jag är hemma själv och har hemma kväll. Jag har alltid varit med kompisar på helgerna hela tiden och sovit hos dom och så men idag kännde jag för hemmakväll med familjen. Har laddat ner lite filmer och ska köpa godis och sånt sen. mysigt! Skriver mer senare.
Puss ♥
 
 

Skolan nu!


Vill bli blond igen!


Skit trött

Hej!
Kom hem från dansen för en stund sen och har duschat precis. Jag är skit trött just nu och orkar inte göra någonting. Ska bara slappa nu och sen sova. Imorgon är det FREDAG whioo och det är ganska chill dag för då jobbar vi med våra musikalr i skolan. Vi göra små musikalre i skolan just nu och jag och massa andra i min klass gör Dreamgirls. hörs imorgon
Puss  ♥
Glöm inte bloppisen: BLOPPIS
 
 

Snart helg!

Heej! Idag är det torsdag och det betyder att det är snart helg!!!!! Wihooo!!!! Plus på det har jag studiedagar på måndag och tisdag. Så skönt! Idag har jag dans efter skolan jag missat typ jättemycket eftersom att jag var sjuk föra gången. Men nu måste jag dra till skolan! Puss


Mina älsklingar

 
 
 
 
 
 
 
 
Det går inte beskriva min kärlek till er! Vi har varit med om MYCKET! mycket drama och mycket kärlek.Alla bli accepterade för den dom är och dom åren i Kulturama kommer jag aldrig glömma...även fast många slutat och det synd. I 9:an jag vet inte vad men jag kommer gråta som en gris när vi slutar...I bland hatar vi varandra och ibland älskar vi varandra men det är väl vad systra och bröder gör. Jag vill bara säga att jag älskar er alla och det är ni som göra mina dagar. Det finns inte bättre klass att leta efter
 
 

Grymma!

 

Anna is in the hoooooousee

 
 

Nya saker

Hejhej! Var på sjukhuset och ska tillbaka på onsdag...vill inte riktgt säga va det handlar om men det är absolut inget farligt. Efter shoppa jag och mamma lite och tog en fika. Nu ska jag fixa mig lite och sen dra i väg till baletten. Puss <3


Hatar att vara tjej

Hej! I natt kunde jag knapp sova för jag hade sån mensvärk. Jag låg och skaka i min säng för jag hade sån värk i min mage. Det är hemsk att vara tjej ibland. I dag ska jag i allafall till doktorn för att kolla en sak. Jag blöder på ett ställe jag inte ska blöda på så jag ska gå och kolla va felet är. Men nu måste jag dra till skolan


Ny vecka...

Heeej!
Nu är det måndag och det känns jobbig för jag har NO prov idag och det är vän inte precis min starka sida (inte för att något ämne är min starka sida). Jag har knappt övat :( det är skit jobbigt. Aja önska mig lycka till. Puss <3


R.I.P Niklas Hocker

Kommer ni ihåg den här killen från Idol 2009...iallafall han har vart bort i en vecka och nu har dom hitta honom död! Han tog självmord! Jätte hemskt ju. R.I.P Niklas Hocker
 
 

Till syster

Hejhej! Nu ska jag åka till Maria på en liten inflyttnings fest med släkten ;)


Vilken ska köpa!

Keps, 1,2,3 elle 4


Passar jag i snapbacks?


New Friends

Hejhej!
Jag och isa åkte in till stan för att göra en grej sen möte vi på några killar och sen var vi med dom hela kvällen i Slussen. Nu är vi hemma och jag är skit trött!


Sover hos isa

Heej!
Ikväll sover jag hos Isa! Vi vet inte vad vi ska göra men något kul hittar vi på.
Puss <3


Bloppis kom ihåg!

Bloppis
Bloppis
Bloppis
Bloppis
Bloppis
Bloppis
Bloppis
Bloppis
Bloppis
Bloppis
Bloppis
Bloppis
Bloppis
 

Grannpatrullen

Hej!
Kom hem precis. Jag var med Isa och Filippa på bio och vi såg grannpatrullen. Det var inte som jag trodde det var typ action blandat med komedi...men den var bra :) vi är typ helt slut så vi ska nog bara chilla resten av kvällen!
Puss <3


Freeeedagg

Heeej!
Wihooo det är fredag! Dagens planer är att jag ska vara med unni och Filippa och gå på bio och sen sover dom hos mig! Jag känner mig bättre än vad jag gjorde igår men jag hostar jätte mycket. Kom ihåg bloppisen!
Pisa <3


Jag ska på chris Brown!

Gissa vem som ska på chris brons konsert?!!! Jag, Unni, Filippa och Andrea ska!!!!!!! Wihoo ni ska veta hur glad jag är. Vi har stå plats också!


Stå för fucking vad ni tycker

Det värsta jag vet är skit snack och när folk inte står för vem dom är och vad dom tycker. Jag bry mig inte ett jävla skit om folk säger men gud hur ser du ut på dina bilder och vad har du på dig, FUCK YOU  säger jag bara låt mig göra vad jag vill i mitt fucking liv och sköt ditt egna. Jag står för ALLT jag säger och om jag tycker något säger jag också det. Jag snackar inte skit bakom folks ryggar, jag vågar säga face to face exakt vad jag tycker. Så kan alla sluta leka pajas på nätet och bakom folks ryggar och börjar växa upp. Jag är jävligt stolt över den jag är, jag vill inte minnas tillbaka när jag blir vuxen...jag var den som sårade mina vänner, snackade skit och vad falsk! Tyvärr jag tänker inte vara den personen. Tack för mig!

Nej jag tycker inte jag är fjortis

 
 Svar:
Nej jag tycker inte jag är fjortis, hur poserarade på bilder och hur jag klädde mig och hur jag såg ut. Det är skillnad från nu och då. Men då har väl du och jag olika åsikter. Du är en fjortis eftersom att du inte står för vad du säger 

Säljer fjällräven

Den är som ny och den är i XS för 1500 kr


Bloppis!

Om ni har frågor eller vill köpa skriv till mig på facebook Maja Jonsson, Maila mig: [email protected], skriv i KIK: maja jonsson, eller kommentera något annat sätt!
 
  
Prada väsk! Har inte andvänt den så mycket. 200 kr
 
Gråa skor i stolek 36, 120 kr
 
Svarta skor, har aldrig använt! storlek 36 100 kr 
 
Jacka XS från Ginatricot 100 kr 
 
 
 
Kofta I XS 150 kr
 
Linnea från abercrombie fitch i S 150 kr
 
 
 
 
 
Kort kläning har aldrig andvänt, 200 kr XS
 
Tröja från Hollister i S, aldrig andvänt 100 kr
 
 
 
Spetts tröja i XS 50 kr
 
 
 
Rosa topp i XS typ aldrig andvänt 80 kr
 
Skin jacka från H&M Storlek 32, 200 kr
 
 
Mag tröja i storlek 34, 70 kr
 
 
 
 
Spetts body XS, 30 Kr
 
 
 
 

Sjuk...

Varje gång jag hostar känns det som jag ska dö :( känns bra att vara hemma från skolan en dag för då kan jag också plugga till det stora no provet på måndag! Nu ska jag kolla på "à Walk yo remember"


Jag kommer hamna på gatan...

Jag hatar plugga det måste vara det värsta jag vet! Jag är nog inte bra i något ämnen. Jag suger verkligen i ALLT! Bild, slöjd, musik (spela instrumment) no, so, svenska!!! Jag är typ sämst i hela min klass i spanska ni kan fråga vem som helts! Det ända jag har À i är dans och sång allt annars typ E!


Chris Brown kommer till Sverige!

Min älskling ska ha konsert här i stockholm och JAG SKA GÅ!!!!!!! Jag har aldrig varit på en rikigt konsert och nu första gång ska det fan va värt och se. Imorgon släpps biljetterna hoppas jag får!

Mina fjortis tid...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej rand!
 
 
 

Ska jag ha bloppis?

Har lite, kläder, väskor och skor jag skulle vilja sälja? Tycker ni jag ska ha bloppis?

Dålig blogging...

Shoo!
Lite dåligt med blogging...jag vet! Men jag känner mig lite dålig och sen har jag två stora prov så jag har pluggat hela tiden :/ Aja...idag hade jag skola och det var väl som vanligt. Man känner verkligen att hösten är här det har blivit mycket kallare. Va fan ska man ha för vinter jacka i år!!!! Jag har panik! Nu ska jag rensa i gareroben.
Puss ♥


Hahah mitt skolfoto! orkar inte va fan hände

Åhh herregud vad brun jag blev på skolfoto! inte snyggt!

min kväll

Shooo!
Är hemma nu! Jag har varit med, Anna, Naomi, Elaine och Domi och vi har träffat massa. Haha det var lite kaos så där men aja vi hade det kul. Vi var typ i Sunbyberg ett tag först och träffa några killar sen drog vi vidare till odenplan och träffade Earthlink en snabbis. Seddan åkte vi till mälarhöjden och träffa några killar ;) och nu är Anna hemma hos mig och ska sova här.
Puss ♥

Mina älskingar!

Helg!

  HejHej på er!
Igår sov Linnea här och vi hyrade film och hade det mysigt. Idag ska jag träffa Anna, Mira, Elaine och Domi och massa andra tror jag. Jag har precis duschat så nu ska jag fixa mig.
Puss ♥


Min mobil


Äntligen fredag!

Tjaaa!
Äntligen fredag! Idag är det kanske chill dag i skolan för vi jobbar med våra musikaler. Sen efter skolan möter jag upp Linnea. Åhhh saknar henne jätte mycket. Tror vi bara ska ha det mys hemma hos mig. Aja nu ska jag till skolan.
Puss <3


Livet är för härligt

Trasig mobil, falska vänner och plugga 27 sidor! Bättre kan det inte bli :)


Skit dag!

Hej!
Idag har jag verkligen haft en dålig dag. Först tappa jag min mobil så det bleb massa prickor i skärmen :( Sen så tycket typ några killar i min klass att det var skit kul och då blev jag bara ännu mer sur. Sen lite andra saker...Men nu ska jag på dansen, skriver sen!
Puss ♥


Ta mig tillbaka till sommaren...

Känner mig sjukt stressad. På dansen måste man prestera hela tiden. I skolan ska vi sätta ihop en liten egen musikal helt själva. Sen kommer allt skolarbeta i massor. Plus på allt har jag gått upp 4 kilo så jag måste börja träna! Åhh fml!


Tillfällig design!

Skit ful design jag vet men det är tillfällig bara!

Lockigt VS rakt?

Vad är finaste?
 

Onsdag!

Shooo hooo!
Vad hääääääääände! Skojish. Jag har skit stressig med dansen och skolan så jag försöker mitt bästa med bloggandet! Idag har det inte hänt något specielt :/ Jag kan berätta lite om helgen.På fredag ska jag ska jag träffa Linnea, whiooo vi har massa att prata om vi har typ inte sätts på två månader! Sen på lördag ska jag vara med Anna och Andrea. Helgen är full bokad. Har inte så mycket att säga!
Puss ♥ 
 
Jag idag!


Me today!

  
 

Helt slut...

Shooo!
Kom hem från Baletten för en stund sen. Har skit mycker prov i so och i no så jag måste genast sätta igång och plugga! 
Puss ♥


2 cool 4 school


Vi sjunger

Jag, Minou, Isa och Anna och Andrea sjunger

Jazzfunk!

Heeej!
Nu är jag hemma hos Minou med Anna, Andrea och Isa :) Vi ska snart i väg och dansa jazzfunk på house of shapes!
Puss ♥
 
 

Ny vecka!

Hej på er!
Nu är det måndag och det början på en ny vecka. Önska att det kunde var helg hela veckan ;) min helg var rätt slapp....jag var hemma hos Filippa och Unni hela helgen. Senare i dag har jag Jazzfunk :) men blogg senare! Puss


Nästa år ska jag söka!


Vill ha hennes röst!

Den här video är på Jessie J när hon inte var känd, då brukade hon ställa sig vid tunnelbana och sjunga. Tänk er att ställe er typ i t-c och sjunga så där! Jag dööööööör för hennes röst!!!!!!
 

Stan men tjejerna

Hejhej!
Idag åkte jag och Unni å Filippa till stan och shoppa. Jag köpte typ bara lite smink och en sport bh! Nu sitter vi på en pizza Resturang.


Unni är trött och sur

Är skit trött! Unni sover nästan. Vi har typ inte gjort något idag....ibland kan det vara skönt att inte göra något men imorgon ska vi typ shoppa så det blir kul! Puss och god natt <3


2012s läskigaste spel

HeeeejHeeeej!
Nu är jag hemma hos Filippa med Unni och vi har väldigt skoj. Vi ska spela 2012s läskigaste spel nu så jag kommer anntigen dö eller leva efter ett av skärk.
Puss och Kram ♥
 
 

Bakar kladdkaka med tjejerna


Hej på er!

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
Igår sov jag hos Unni med Julia, Filippa och Isa! Unni hade ff så vi var själv i hela hennes hus. Det var skit läskigt på kvällen för det typ spökade så vi blev skit rädda. Vi hade det skit mysigt hela kvällen. Idag vet vi inte rikigt vad vi ska göra men jag ska sova hos filippa det är det ända jag vet. Men jag bloggar senare!
Puss ♥

Gammal bild på mig och Filippa och Leija

Börjar blogga på RIKTIGT nu!

HejHej!
Jag vet inte hur många gånger jag har sagt att jag ska börjar blogga men nu ska jag verkligen. Jag vill bara komma ihåg med skolan och dansen och sen skulle jag börjar blogga igen. Så nu börja titta in på bloggen. ska även skaffa ny design så småning om!
Puss ♥


RSS 2.0