ååå snäla låt pappa bli frisk tills kvällen!

Hej! i morgon kanse jag till fjällen. Pappa är typ magsjuk och mamma får inte köra så långt själv upp till fjällen, det är farligt säjer hon. men jag hoppas att det går, för att min kompis elvira (L) ska med och vi hade planerat jätte mycket in för det här. Alltid händer det sånt här oss, t.e.x.när vi var i turkiet i ocktober blev pappa magsjuk, när vi var i fjälen för 2 årsen så blev alla magsjuk, till och med marias kompis (maria är min stoar sysster) blev magsjuk och hon hade inte spyt sen hon var typ 5 år (hon var 15) men jag hoppas värkligen att pappa blir frisk mot kvällen. Å varför drabar gud oss, ska inte vi också få lite kul i min famlij. Men om vi åker i väg så lovar jag att lägga ut bilder så får ni se hur vi i så fal hade där. Så håll tumarna för mig och min familj så jag får åka  iväg!!!

PUSS & KRAM OCH KANSE HEJ DÅ!

...............

Hej! idag har jag varit och badat med min kompis elvira (L)  vi va på västertorps badet. Sen åkte vi hemm till henne och gjordet en snö iglo men hennes store bror och hans kompis. Den blev faktis ganska stor.  När jag och elvira (L) skulle gå in kom mina föräldrar och hemta mig. Dom hade kommit precis från arlanda för pappa skulle hemta mamma. Mamma hade varit i prag. På kvälle ska jag ringa elvira (L) vi ska bestäma en pack lista tillsamans. För att på tisdag ska hon, jag och min familj åka till fjällen och det ska bli jätte kul. Här är det nåra bilder på pressenter som jag fick från mamma:
←troso (2 björn borg och victoris beckham)
←en ask
←asken inutia

PUSS & KRAM ♥

Fest igen :)

Hej! i dag ska jag på fest i gen. Ni kanse tycker att det är tråkigt att gå på fest varje helg men det tycker inte jag. Den här gånge så ska jag på fest hoss josefin och det ska bli jätte mysikt, det ända jag vet vad vi komer göra är att se på melodifestivalen. föra gånge så jag inte för att då va jag på fest :) snart måste jag göra i årdnig mig och börja tänka på refrängen.

PUSS & KRAM ♥     
www.majut.blogg.se/alltmojligt

Sportlov!!!!!!!!!!!!

I dag är du sportlov ok det ska bli så skönt. Jag kommer att slippa läxor i två veckor, jag kommer att få ha sov morgon, jag kommer åka skidor med elvira (L) men en sak som jag också måste göra, jag måst träna i för kulturama. jag ska söka in till kulturam och i dag ficka jag ett brev om att jag kommer att få prov dansa och sjunga. Jag kommer bli su narvös för jag har nämligen secn skräk  :( om ni har nåra bra metoder för att lungan ner sig, snälla ge en komentar!!!!!!!
här ser ni lite bilder på mig från föra föra året:
         
PUSS & KRAM ♥

KULLLLLLLL

Hej! snart är det sportlov och det ska bli så kul!!!!!!!!!!! det ska bli så sköt utan läxor i två veckor, men på tal om läxor det jag gör jag just nu. under sportlovet kommer jag gå på fest oss jusi (josfin jag kallar henne på jusi) sen ska till vemdale kanse på min kompis elvira (L) det ska bli så kullllllll. Jag är jätte orolig för att jag inte kommer få en kalelse till kulturama och söknigen är efter sportlovet. men nu orkar jag inte skriva mer måste göra läxan!!!!

Hihihihihi

Hej! i dag skulle jag i gentligen gå på min kör, men i kväll ska vi har redovisnig halv 7 på min skola. En grej som är bra med det är att vi får äksttara sov morgon eller får vi sluta tidigare på dagen. men i morgon skriver jag hur det gick och så!!!


PUSS & KRAM ♥


): :)

Hej! i dag var det dans i gen, det var kuloch vi gjordet ett häftingt hopp. I morgon ska vi ha redo visnig, det ska bli inte så kul för mina förläldrar kan inte komma.  Det känns lite som om allti en av mina förlädrar kan komma aldrig kan dom komma tilsmmans. Men sen är det också inte så kul fär att det är tråkigt att redovisa. Jag är sur på min pappa han säjer att han kommer ta ut min dator för att han tycker att jag är framför den för mycket, det är oretvist tycker jag :(

PUSS & KRAM ♥


Måndag :(

Måndagar är välgigt tråkiga tycker jag. Den roligaste skoldagen är nog Torsdag för att då har vi musik och slöjd och det är super kul. Nu kanse ni tycker jag är lite konstig, ni tänker säker.va, Fredag då, då är ju den myi kväl med familjen och man får äta hur mycket godis som helst. Men då är ni ju inte i skolan då är ju ni hemma. Men den bästa vecko dagen är nog Fredag eller lördag. Nu ska beräta ett litet sämt som mina kompisar liv och saga sa en gå och dom var realistiska

Liv: å vad jag längtar till torsdag!
Saga: varför då?
Liv: För då är det fredag nästa dag
Saga: Men då kan du bara längta till Fredag då!!!
Liv: nää, det är förlågt att längta till!
PUSS & KRAM ♥

Fest!!!

I går va jag på ´fest oss min kompis wilma. På festen var vi inte så många vi var 5 med wilma och mig. Alla sov också över där, vi somna typ 2 på natten.  I dag ska jag också på fest oss Irma :) så det blir fest för mig hela helgen. Det var någora som undra va det var för dator jag hade fått hät kommer en bild på den:

PUSS & KRAM ♥

ALLA HJÄRTANS DAG!!!<333333333

HEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!  I dag är det alla hjärtans dag och jag är så gladddddd. kl. är 10:03 och jag ska snart till kören och ha konsär. Jag sitter vi min nya egna dator så det kommer inte komma så mycket bilder dem två senaste veckorna. Men ni ska vara glada att jag har fått en egena dator, för att t.e.x på sportlovet när jag är och åker skidor kommer jag kunna skriva varje dag på min blogg (:  i kväll ska jag på fest oss en kompis och sova över där. i morgon ska jag också på fest. men nu vill jag önska alla en trevlig alla hjärtans dag dag!!!<333
        < jag har ritant dem här själv>
                                                  
                                                                           PUSS & KRAM<3


Fredagen den 13!!!!

Hej! i dag hade jag inte så otur men lite. I Dag när jag skulle gå hem så var det typ två fullsiar som földe efter mig.Den ena hande en sikaret imunen och en lös skäfer bervid sig, den andra var lite tys och haltade. När jag skulle gå upp för en trappa så gick den andra bakom och den ena tog uppe för trappan(han med hunde stog där uppe) men en kille i min  ålder gick lite för mig och han med hunde fråga honom om has kompis gick där nere. När jag va på mitten av trappan släppte han lösst sin hund och den sprang för bi mig!!!!!!! (jag är super räd för hundar) när jag var uppe för trappan så var det ett hus där och på andra sidab husknuten var det en låg bake upp. jag sprang upp för baken för att jag var så rädd. Sen när jag var halv vägs så kom hunde. längst ner i backen, den såg ut som om den skulle springa efter mig så jag spran snabbare. Jag var värkligen räd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :(
PUSS & KRAM<3
(sköt om er)


Snart alla hjärtans dag!<3

Snart är det alla hjärtans dag och det ska bli super kul, fast det finns två dåliga saker med det:
1. mamma och pappa ska på vuxen fest på kvällen
2. jag ska sjunga i kyrkan då :(
sen finns det också tre bra saker med det:
1. det är alla hjärtans dag!<3
2. Man får pressenter
3. jag ska på min kompis fest som jag har kkänt hela mitt liv (Wilma heter hon)
       
PUSS & KRAM<3


Skidor och Kören!!!

Hej! i dag har jag åkit skidor i flottsbro. I går när jag skulle sova så var jag så narvös så jag inte kunnde sova, jag somna halv tre på natten och jag gick och la mig halv tio. men jag var ganska pig på morgonen. Det gick jättebra att åka skidor, men jag och nåra andra åkte mest i den blåa baken. Först åkte jag med Elvira .L. och Irma, sen åkte jag med liv, Elvira .L., irma, Olivia och hennes mamma, sen åkte jag men dom igen men den här gången var Vendela och Moa a.t med. sen åkte jag med olivia, liv, elvira .l., irma, moa a.t , vendela, Anders (det är en lärare) lotte (det är också en lärare9 och hennes barn som heter matilda och är 5 år. lite före lunch så åkte jag med Josefin och Isolde, för dom kunnde inte åka med oss andra för dom hade precis lärt sig att åka. När vi åkte hem satt jag brevid Elvira .l. på bussen vi skrata hela tiden. sen skulle vi gå på kören.
 
PUSS & KRAM<3

Spöken!

HEJ! I dag så gjorde jag, Alva, Elvira (k.v) och Alwa en rediovisnig om fårt tema, spöken!!!!!! och därför kan ni läsa en spök historia på min andra blogg som heter www.majut.blogg.se/alltmojligt
så går in där nu så ska ni läsa en ruskkig spökis (som är san)

SKHLM!!!!!! *IGEN*

Hej! i dag var jag och mamma i skärholmen (igen) vi var på en affär som hete Bolagret, ni borde gå ditt dom har snygga saker där. Vi skulle kolla på en cool lampa till mitt nya rum. Vi hitta ingen lampa men andra saker hitta vi, fast inte till mitt rum. Sen köpte vi en present till min kompis Wilma, hon ska ha tjej fest på lördag allså på allahjärtans dag. sen Köpte vi nåra byxor till mormor. sen åkte vi hem och jag gjorde till på min matte läxa.
PUSS & KRAM<3
(snart alla kärtans dag)

Shoping!!!!!!!!!!!

I dag var jag och shopa med två kompisar, Josefin och Elvira (L) . Vi var inte där så länge, typ 3 4 timmar. Elvira skulle på simnig så hon gick lite tideare. Jag köpte knapt något vi gick mest och tittade. Sen när vi åkte hem kom Josefin hem till mig, vi såg en film som  jag fick i födelse dags pressent av Elvira (L) som heter: a cinderelle story. Den var jätte bra. Den hadla om en tjej som hetet Sam, hennes pappa var hennes bästa vän men en dag så gifte han sig med en tjej som hete Fiona. Sen en dag dog hennes pappa och hon fick flyta in oss Fiona. Alla i skolna kalla hene cafe' flickan. Sam hade en hemlig beudrare han kallade sig för typ Nordman eller något sånt i allfal han heter igentligen så heter han (jag vet inte vad han heter) han är skolans snyggaste kille. Sen bestermer Sam och ....... att dom ska träffas på hallowenn danse mitt på dans golvet. Dagarna går och Sam frågar Fiona om hon får gå för att det är hennes lediga kväll (Sam jobbar för Fiona)
det får hon inte, hon måste jobba. Perssonalen på Cafe't över talar henne att gå och hon gör det. Dom hittar en geten fin maskeral klänig (det är en brölopsklänig) när Sam och hennes kompis .........  är där så sätter honpå alarm på mobil telefonen så hon kan åka hem och jobba så inte Fiona ser att hon är på festen.......
sen Får ni inte reda på mera.
Ja just det gå in på min kompis Elvira nya blogg  www.eldspiran.blogg.se


PUSS & KRAM<3

Roliga bilder

här är nåra roliga bilder som jag tycker är roliga:

 läs den långsamt så förstår ni
             <hiphop
   <ååååååååååååå

hej då!
PUSS & KRAM<3

Ikea

Hej! i dag ska jag, mamma och pappa till IKEA vi ska köpa en ny safa till mitt nya rum. Min store bror måste ha någon stans att sova när han kommer hit. Vi ska ockoså äta middag där. Och imorgon kanse jag ska åka och shopa med nåra kompisar!!!!!
 

Torsdag!!!!

ååå!!! vad jag är tröt jag är så tröt. I dag åkte vi skriskor. Vi åkte på trekant, alla gup kallade jag: DÖDENS HÅLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Och i morgon är det fredag det ska bli så skönt att det kommar vara fredag
.<trött

kören

I dag var jag på kören och min kompis fyllde år. Jag ska sjunga solo med en anan som heter moa den 14 feb i kyrkan. Och sen fyller min kompis wilma år, hon fyller 12 så Grattis Wilma!!!!!!!!!!!

Dans!!!

Hej! i dag vra jga på dans. vi ska göra en dans till poker face och black or whit, alså ett medli. Jag tycker det är jättekul att dansa. Gisasa vilken låt det spelas på radio nu, det är POER FACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PUSS 6 KRAM<3


Körslaget!!!!!!!!!!!!!!!

I går hade jag fest det var jätte kul. Men i går var det så att team Hanna van i körslaget, fast jag ville att team nanne skulle vinna, men jag tyckte ändå att dom var värdiga vinnare!!!!!!!!!

RSS 2.0