Börjar blogga efter lovet!


Hos Anna!


Shoo bre

HejHej!
Idag har jag mått bra från och till. Var i stan idag med Anna och Elin och kolla på Shoo bree, det var bra! Anna skulle ha sovit här men det blev inte så...så jag drog hem och hade det mysigt med familjen. Jag har inte så mycket planerat under lovet eller jag och Anna ska vara ganska mycket. Förlåt föresten för dålig uppdatatering men jag har liksom inte orkat. Imorgon ska jag iallafal vara med Anna som sagt. Men bloggish sen.
Puss ♥
image description

Bada med klassen

HejHej!
Idag mår jag bättre och jag hoppas att det håller hela dagen. Ska åka och bada med klassen idag, det ska väl bli roligt. Efter ska jag och Anna och någon mer åka och kolla på Shoo bree! Roligt ska det bli! Nu sitter min älskling på väg till New York. Jag prata en timme i går med henne innan jag ska skulle sova ;) Aja nu drar jag till skolan!
Puss ♥


Kommer sakna dig...

Efter som att jag har varit sjuk hela veckan har jag inte kunnat träffa Andrea och imorgon åker hon till New York och vi ses inte förren nästa helg! Kommer inte ha sett henne på 2 veckor. Kommer sakna dig gumman <333

Funderar på att bli...

...inte svart hårig med väldigt mörkbrunt går?

 


Mår bättre

HejHej!
Mår mycket bättre idag, hoppas jag kan gå till skolan i morgon, saknar mina bebisar...men det är synd att jag missar hela prao grejen, men jag måste vila för att nästa vecka är det sportlov och då MÅSTE jag vara frisk!!!
Nu ska jag äta något!
Puss ♥

GAMMAL BILD! hahahahhaha hur ser jag ut!

Skakar...

Hej! Har precis sätt klart på Big brother precis och när jag skulle gå till sängen börjar jag skaka skit mycket. Ibland bör jag är sjuk kan jag helt plötsligt skaka som om det var 40 minus ut...skit läskigt, men aja ska ta en Alvedon och sova! Puss <3

 


Döööör vad sööööt!

 

 


Sjuk :(

Jag vid halv 12 tiden kände jag att jag fick värsta huvdvärken, så jag åkte hem. När jag kom hem la jag mig direkt i sängen och var helt död. Sen visade det säg att jag hade 38.4 grader i feber. Så nu ligger jag här i min säng helt död orkar inte gör någonting!
Bild på mitt hår

 


Prao

 

Hej!
Sitter i bilen med mamma på väg till björkhagens skola för att prao med 6-åringar! Det ska bli kul men lite nervöst jag har aldrig liksom jobbat förut ;) Sen när jag slutar möter jag upp minou och Nike och vi åket hem till mig i och sen dansen. Puss <3

 

 


BIG BROTHER BÖRJAR IDAG!

Äntligen börjar big brother idag tv11 21.00! Jag har kollat hur alla deltagare ser ut och dom ser ganska anorlunda ut...inte såna som man skulle tänka sig vara med i big brother. Men alla ni som vet vem Hanna Widerstedt är, hon ska vara med i big brother, det kunnde man i allafall tänka sig ;)


Seg dag!

HejHej!
Skit seg dag idag. Jag, Anna och Andrea träffade Fanny och Ida sen drog dom. Sedan skulle jag träffa en kille men han var 3 timmar sen så vi träffade på Elin och Ella och massa andra. Sen träffa vi han som jag vänta på men och satta oss på doken och tråka, så nu e jag hemma och ska ta ett varmt bad.
Puss ♥
image description
Elin hahahaha <3
image description
Andrea on the doken.
image description
hahaha anna

Dra in till stan nu då

image description

Mitt hår! jag blev inte nöjd

Förre
image description
Efter
image description

In till tc

Heej!
Idag ska jag dra in till tc igen med Anna och Andrea och träffa några ;) Imorgon ska jag prao i två dagar på min mammas jobb, hon jobbar i 6-års så jag ska vara social mot massa 6 åringar måndag och tisdag ;) Det ska faktiskt bli kul! Men nu ska jag göra i ordning mig och sen dra in till tc.
Puss ♥

TC hela dagen

Hej!
Kom hem för ett stund sen. Har vart i Tc med Elin, Ida, Fanny, Celine, Sophie och Maya! Det var kaos i tc, hahah det hända en del...aja nu sitter jag hemma och ska se på tv typ. Imorgon ska jag träffa Anna och Andrea, mina älskingar <3 Men ja g bloggar i morgon!
Puss <3
image description
Ida och jag!
image description
image description
image description
image description
image description
image description

I tc med Ida och fanny


Andrea slagga här

Heej! Idag var jag och klippte mig, det blev helt okej (lägger upp bilder sen). Andrea sover hos mig och Antonio och junior var hemma hos mig ett tag sen tagga dom ;) imorgon sova Linnea hos mig, har saknat henne <3'puss <3

 


Nu sitter vi här på en fredag...

Nu är det fredag och det tycker jag är jätte kul nu inväntar jag spänt till imorgon det är ju melodifestivalen trots allt!

Går inte kommentera...

...jag vet inte vad som är felet men jag ska försöka göra så gått jag kan för att man ska kunna kommentera igen :)

Sitter på bussen

Sitter på bussen hem från dansen nu! Ska plugga spanska när jag kommer hem och sen chilla och kolla på vampire diaries, jag har blivit värsta nörden av det, älskar serien ;)

 


Jazz

Hej! Nu e jag hemma hos Nike med minou och vi ska snart åka och dansa! Imorgon är det fredag och Andrea ska nog sova hos mig ;) men bloggar senare! Puss <3


Torsdag

 

 


Bruna eller blå ögon?

 

 


Äter mig lycklig!

Hahah rubriken var driv. Jag sitter i allafall och äter semla, chocklad muffins och chocklad framför tv. Orkar inte blogga mer idag! Puss <3


<3

Älskar er så sjukt mycket, kan inte beskriva med ord men finns inte finare vänner! Glad alla hjärtans dag mina älsklingar <3

 


Fuck alla hjärtansdag!

Om han var min skulle jag vara lycklig!


Visst ni att...

...så fort jag hör musik måste jag sjunga eller dansa. Jag har jättesvårt att sitta på en buss eller stå och vänta på tuben och lyssna på musik. Men jag kan hålla mig till att inte börja sjunga och dansa. Hahahah skulle vara lite pinsamt att stå själv och börjar dansa! Hahahahaha


Mums...


Plattat Minous hår!

Förre

Efter


Plugga, äta, dansa!

Hej!
Nu är jag och Minou hemma och vi ska plugga NO! Sen äter vi middag och sticker till vår dans.
Puss ♥
image description

Måndag


Imorgon börjar skolan :(


K.bry statusar

Bara jag som stör mig när folk skriver ``nu har jag köpt en glass´´ eller ``jag har badat med Greta´´ asså vem bry sig!!!!!! Kan alla sluta göra k.bry statusar på facebook hela tiden!!!!!!!! jag stör mig så mycket på det! Eller t.ex alla dåliga facerape som typ ``åå någon som äta mitt bajs´´ asså seriöst alla fattar att det är facerape och INGEN tycker det är kul!

Gospelkör!

HejHej!
Min stora syster Maria har börjat i en gospelkör och idag har dom uppträdnade. Så jag och min familj ska åka och kolla på henne nu!
Puss ♥
image description

Just nu!

Tårta och the vampire diaries!


God morgon!


Nu ska jag sova


GRATTIS TAYLOR!!!

LOVE YOU!

Idag

Hej!
Idag var jag med pelda och vi har i stan hela tiden. Vi såg på bio! Skit nice dag, men nu ska jag sätta mig framför tv och äta godis :D
Puss ♥
image description
image description
image description
HAAHHAHAHAH PELDA!

In till stan med Pelda!

Hej!
Vaken nu. Idag ska jag dra in till stan med Pelda, sen sover jag hemma. Det är helgen hade jag tänkt bli en lugn helg. Har varit ganska mycket och jag har varit borta dom flesta helgerna. Nu ska äta frulle!
puss ♥


Sanningen!

Jag har varit kär i samma kille sen augusti 2011! Jag har kommit över honom nu (eller nästan). Jag har aldrig pratat med han, jag har bara typ stalkat han...hahah och vi har har typ kollat på varandra och dansat på en fest och sen inget mer! Eller jo typ kommenterat ett foto på mig på fb. Jag har nog aldrig haft sån dåligt självförtroende sen jag börjar gilla han. Jag har varit så rädd att ta kontakt med han för jag tycker inte om mig själv! Det är helt galet jag vet men det är så det är! Jag har nog aldrig mått så dåligt över någon jag inte känner och till och med varit kär i.


Alla har det jobbigt

Alla har det jobbigt just nu, alla är vi tonåringar och ingen kan gå genom tonåren utan att ha haft det lite jobbigt. Livet är hårt i vissa studer och ibland lätt. Men bara för att det blir lite tufft så ger man upp. Jag har sett flera av mina vänner ge upp och jag har försökt  stöttat dom till max och sen kan inte jag göra mer. Men tid är något vi måste lära oss, allting tar tid. Alla glömmer eller går vidare eller förlåter olika lång tid. Vi är alla olika och allt eftersom så lär vi oss av våra vänner och även våra egna misstag. Men man måste ha respekt för varandra, tänk ALLTID efter vad du säger eller gör, är det här rätt, kommer det här göra det bättre eller sämre. Men även en annan sak jag tror jag har hört av varje tjej kompis jag har att dom är onöjda med sitt utsedde, själv är jag inte nöjd. Men ni måste aceptera den ni, ni kan inte ändra på er själva det är det ni är födda till och det är bara att aceptera! Det är svårt jag vet, under ett tagg lärde jag mig att aceptera den jag var men sen började det om igen, jag började klaga på mitt utsedde! Så ett tips säg inte att du är ful när du är med en kompis för det påverkar han/hon också. Om du säger ``jag är ful´´ då tänker den ``aha vad är jag då, ett äkligt fult monster då eller?´´. Så börjar tänk på hur då utrycker dig och välj dina ord!

Hahah jag kan inte le!

Jag har jättesvårt att le med tänderna!

 


Du vet väl att du är värd någon bättre!

Spelar ingen roll hur mycket vi bråkar du kan alltid ringa mig för jag lyssnar ALLTID!

 


Nu: dansa


Hhahaha apa och fågel!


In school with My babes


Från sofia www.ssofiaa.blogg.se


In school


Dags att klippa sig!


Fannys blogg!

-->Världens bästa blogg <--

Fanny här!

Igga mig!

Igga mitt skrik, Alton sprutade vatten på mig!

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA MITT SKRIK NÄR ALTON SPRUTADE VATTEN PÅ MIG!

Min dröm


Dansa, plugga, duscha, sova

Har kommit hem från dansen nu och jag ska plugga, dansa och duscha! Jag och Julia ska hålla i en hel danslektion imorgon ;)


Pratat med Andrea i typ 2 timmar...

Idag har det varit hårt jobb på dansen och jag har tränings värk i hela benen :p än sen jag sluta dansen tills typ nu har jag pratar med Andrea i tele i typ 2 timmar ;) vi pratat om allt och det kändes jätte skönt att pratat med henne för hon förstod verkligen! Andrea jag älskar dig! Men nu måste jag sova,
Puss


Allt är för mycket just nu

ALLT är bara för mycket just nu! Jag vill helst bara ligga kvar i min säng när jag vaknar på morgonen! Jag orkar seriöst inte mer...


Svar på tal - tjejer som slåss



Svar:
Haha omg...jag skiter väl i om jag skulle blivit hatad av den som slog mig om jag gola...hahaha jag skulle få pengar och vem vill inte ha pengar!

Svar från Anna:




Sova nu

Jag är helt slut, så nu ska jag sova!


Bästa helgen

Shoo!
Igår var jag, Andrea och Anna med Antonio, Junior och Ruben! Vi hade det skit kul hemma hos mig, sen drog jag och Andrea hem till Anna och sov där. Idag har jag och Anna vart med Sosso och massa det var helt galet. Nu har jag en massa att göra.
Puss ♥










Idag

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/951027/images/2012/pic_187792165.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/951027/images/2012/pic_187792214.jpg" class="image">


Drar till skolan nu


Tjejer som slåss

asså många tjejer hotas med att slåss men aldrig gör det. Jag blir absolut inte rädd om någon av mina kompisar sa att den skulle skicka folk på mig eller sa att den skulle slå mig. Grejen är att dom bara gör värre för sig själva. Jag skulle i såfall polisanämla dom och sen skulle jag få pengar i skaddestånd. Så seriöst alla tjejer som säger att ni ska slåss, vadå är ni små killar i 3:an som ska slåss...hahahhahahahhahaha asså så jävla töntigt!
Puss!
HAHAHAHAHHAHAHA

Dansat....äntligen få vila

HejHej!
Hemma från dansen nu! Är inte så hungrig men jag sätta mig och plugga lite. Imorgon sover mina älsklingar hemma hos mig, vi ska på gymmet, sola och sen shoppa ;) Och hemma hos mig ska vi tjocka oss. Just det Annas överasking till mig var att jag skulle få låna hennes mont clear...hhahaha <3 gullig hon är ;)
Puss ♥
image description

Anna har en överraskning till mig...

Drar till skolan nu! Anna ringde mig igår att hon kommer berätta något jättebra som kommer att hända men det skulle bli en överraskning tills idag så jag ska möta henne i lijeholmen och hon ska berätta. Aja jag har dans efter skola så jag kanske bloggar i kväll! Puss <3


Stress


RSS 2.0