Show!!!

Hej! Jag har precis gjort klart min engelska läxa. Jag skrev en engelska fakta text om H.C Andersen. I dag såg vi en show i blommes. Dom sjöng låtar från ett visst år tal och visa på modet på den tiden. Dom flesta var jätteduktiga på sina instrument och visa sjöng jättefint. I morgon har jag ingen kör det ska bli skönt. Och idag får jag veta vem som bilr Linda Rosings kille!!!! Ni kanse tycker det är töntigt att tittar på det men jag tycker faktis det är bra. Till er som vill se på det, kl. 20.00 på kanal 5.


PUSS 6 KRAM ♥

Bedminton!

Hejsan! I dag var jag och min klass och spela bedminton. Jag tyckte att det gick gansak bra och det var kul. Jag har gjort det en gång tidigare så det var inte försat gången. den har veckan ska jag få veta om jag kommer in på Kultutarma eller inte. 


PUSS & KRAM ♥


Badfest!!!! :)

Hej! jag har precis varit på min kompis Lovas fest och inte vilken fest som hells utan badfest. Det var ganska kul och när vi kom hem så åt vi tacos och såg på film, så Lova tack för festen. Jag vill bara påmina domi min klass glömm inte att det är bedminton i morgon!


PUSS & KRAM ♥

Shopping i dag igen!!!

Hej! I dag var jag i skärholmen igen. Jag köpte en blå yletröja och en bekini på LimitedToo. Sen köpte jag ett guld nagelak. I går vann Manguns & Anika i les´t  Dance. Fast jag Hejade på Laila. I kväll ska jag och mamma äta middag hoss hennes kompis. Dom har en jätte gulig hund. Fast jag är typ räd för hundar fast den den här är inte så stor.


< den blå tröjan som jag köpte

< och bekinisen

PUSS & KRAM ♥

Drömtråta!!! (:

Hej! just nu bakar jag Drömtårta  (rultårta). det så gott. Ikväll är det final mellan Mangnus och Laila i let´s dance. Jag vet inta vem jag ska rösta på (ge mig ett tips). I morgon kanse jag får reda på om jag kommer in på kulturama!!!!!!
nu ska jag rulla ihop rulltårta.
    

PUSS & KRAM ♥

Shopping

Hej! I dag var jag och shoppa med nåra kompisar. Jag handla mest. Jag handla örhängen, hårspray och en röja på LimitedToo. Men idag när jag kom ditt (till LimitedToo) så sa Liv att dom skulle stänga om två veckor :(

PUSS & KRAM ♥

Kören!!!

Hej! i dag var det kör igen. Vi sjunger på tyska och det är super tråkigt. Jag vill inte mena något illa mot dom som typ pratar tyska,men tyska är ett väldigt tråkigt språk. om typ 9 dagar är det påska lov och på måndag första april. jag hoppas ni mår bra.


PUSS 6 KRAM ♥

Jag är sjuk!!! :(

Hej! i dag har jag stanat hemma för att jag är typ sjuk. Pappa har tvingat mig att göra läxorna. Jag såg aldelles nyss på en film som hete Kärlek och Fördom. Det är en Indisk och Amrikansk film, fast mest indisk. Den är jätte bra. Den handlar om 4 syskon och doms mamma vill att dom två älsta jaya och Lalita ska gifta sig. Jaya finer kärleken men  Lalita hittar ingen som hon vill dellas sitt liv med.
 

PUSS & KRAM ♥

Lördag - Söndag!

Hej! i lördags var jag i Aspudsparken. Där träffa jag min klass. Våra fröknar tyckte att vi hade en dålig gemnskap i vår klass så våra föräldrar betsämde att vi skulle umgås lite mer och träffas i aspudspakrken och grilla lite korv och prata lite.

I söndags så hade min kompis Elvira (L) frågat om jag ville gå på en bio som heter Tomtar och Troll. http://www.sf.se/filmer/film?filmid=16002668 (klika här så kan ni se trailer). Elvira hade funit en förhandsvisnig i kp. För ni som inte vet vad en förhandsvisnig är, så ska jag beräta. En förhandsvisnig är att men får gå och se på en film inan den har kommit ut på bio. Jag tyckte filmen var så där, den kanse var lite mer för 8 åringar, fast dom sa lite barnförbjudna ord som ett vad trollen sa han han var sexy, snygg och en pajas och sen sa dom typ jävla och sånt.


PUSS & KRAM ♥

GRATTIS!!!!! LOVAAAAAAAAA

Hej! idag fyller men kompis Lova år så jag passa på att gratta. I dag har jag, Alwa, Lova och Angnes varit hemma hoss Nora. Vi gjorde en rolig lek i hennes trapp upp gång. Förs delar man i sig i två lag. Det ena laget går in i hissen (man måste ha hiss för att göra det här) och det andra laget står kvar. Dom som är inne trycker på en sifra och det andra laget börjara springa upp för alla traporna för leken går ut på att dom som inte åker hiss ska för söka hitta dom i hissen.


PUSS & KRAM ♥

Den nya killen!!!

Hej! i dag kom den nya killen Hannes. Han såg inte ut som jag trode. Jag troded att han skulle vara brun hårig och ha ganska dålig smak på kläderna. Men han hade ljust hår och inte så värst dålig smak och han värkar ganska normal gäm fört med dom andra killarna i klassen. Han gilla att spela gitar och åka skatbord (jag vet inte hur det stavas). I morgon kommer en till ny kille som heter Erik och han kommer kl. 13.30.


PUSS & KRAM ♥


Tisdag!!!!

Hej! i dag skulle jag egtligen skulle jag gått på bio med mamma och nåra andra, men det blev inte så. Nu pratar vi om något anat, vi vet vad den andra kille som kanse ska börja heter Erik. Om Hannes börjar i våran klass, så börjar han på måndag. I kväll ska jag och min stora syster Maria, se på den rätte för rosing.
< Linda Rosing

PUSS & KRAM ♥

NY KILLEEEEEEE

Hej! i dag fick jag vet en jätte rolig grej, DET SKA KANSE BÖRJA EN NY KILLE I VÅRA KLASS(och kanse en till) vi är typ 10 tjejer, och 5 killar i vår klass och alla dom killarna är omogna (och det verkligen menar jag) den första kille ska kom till vår klass på onsdag och han heter Hannes och den andra vet vi inte. men det ska bli super kul att få någon ny i klassen.

PUSS & KRAM ♥

Villmarksmäsan och smågrisarna

hej! i dag var jag på vildmarksmässan. Men först så vill jag beräta att jag och salmah har en ny egen blogg www.smagrissarna.blogg.se gå in på den. Det var jättekul på vildmarksmässan. Salmah var med och lite senare träffa vi alwa. Jag och Salmah sköt bågskyte och Salmah red på en tjur som åker, upp, ner, fram, bak och så snura den runt. Det var intressant att var där och kul. Nu orkar jag inte skriva mer.
      

PUSS & KRAM ♥

Hejsan! <3

Hej! jag och pappa har just varit och handlat mat till kvällen. Det blir bakad pottis, kött och svamp sås, och till äfter rät blir det jordgubbar, coklad sås, gräde och glass. I dag kom min farbror och helsa på en stund, igentligen bor han i lindköping, men han hde varit och köp en ny bil här i stockholm. I kväll är det final i melodifestivalen  och jag hejar på Agnes och Emilia. vilka hejar ni på?
 och  HEJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

PUSS & KRAM OCH SES I MORGON ♥


Byxor

Hej! i går va jag och mamma efter skolan och köpte 2 bxyxor och en snygg klänig till mig. här är bilder på byxorna jag köpte:
   

PUSS & KRAM ♥


Torsdag!

I dag blev jag klar med en ska till i trä slöjden. Vi låna även boker till vårt tema, vi har länder som tema och jag har FRANKRIKE . I morgon är det fredag och det ska bli så skönt att det är helg. Nu orkar jag inte skriva mer.
< min sak som jag gjorde i slöjden!

PUSS & KRAM ♥


Läxor!!!!

♥Hej! i dag var jag på kören och på söndag ska vi ha konsär och det är problem. På söndag ska jag till vildmarks mäsan. Om ni har nåra typs på att över talla mamma och pappa att jag får gå på vildmarks mäsan skriv en komentar. Nu sittter jag och gör tråkig matteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Det är så tråkigt, jag önska att jag inte hade nåra läxor, men om den uppfyllelsen ska uppfyllas så måste jag jobba på.
     < kul    < tråkigt

PUSS & KRAM  ♥

SNÖKRIG!!!

Hej igen! i dag var det väldigt mycket snö krig. Först så atakera alla Elvira .L. dom mulla henne och kasta i hennes jaka uta att hon hade gjort något :( jag vill bra säja att jag är så jä..la förbanad på dom som gjorde så. Sen springar nåra 8:or och 9:or efter en kille i 5:an som heter Ruben (han har lite svårt att springa). En kille hoppar på hans ryg stoppar ner huvudet i snö så att han knappast kan andas. Sen springar dom efeter honnom i gen :( varför måste alla var så idiotis duma för.

PUSS & KRAM ♥


Skolan!

Hej! i dag tror jag nästan att det var den tråkigaste skoldagen i mitt liv.  Vi hade vikarie!!!!!!!!!!!!!!!! han hete Jimmi. Vi Jobbade i en matle bok och svenska bok hella tiden, det var så tråkigt. Efter luch så hade vi en rolig lektion, vi jobbade med typ 3-D. Alla gjorde typ ett rum förutom jag och Salmah. Jag gjorde en väg som gick längre ochlängre bort tills en soldnedgong, och massa hus längs vägen.


PUSS & KRAM ♥

Bada!

Hej! förlåt att jag skriver så sent men jag har bara inte orkat i dag. I dag var jag oh bada med mina kompiar Alice & Wilma & Alices kompis Johanna. Vi var på väster torps badet. Jag och Wilma simma 200 m, och då får man ett simmborgar märke, jag har redan tagit ett 2007 eller så var det 2006. När vi hade byt om så skulle vi hämta märket men det fanns inga kvar so heade bestält nya till nästa vecka. 

PUSS & KRAM ♥

Kulturama

Hej! jag vet att ni säker sitter hem och undra hur gick dte för maja på provet men nu behöver ni inte undtra mer för nu ska jag berätta hur dey gick!!!!!!!!!!! allting börja med att  vi åkte till kulturama. sen fick jag ge ett kort till en perssons som satt vid ett litet bord och tog och tog i mot alla som skulle sjunga. jag och mamma satte oss ner och vänta. När det var 5 minuter kvar inan jag skulle gå in och sjunga så var jag tvungen att gå på toa. Jag sprang i väg på toa och det gick snabbt. jag satt och vänta en liten stund till och sen var det min tur att gå in. Jag tog med alla noter och gick i. Det var lite roligt för en ev dom som jag skulle sjunga för va pappa gamla jobba kompis:) dom gjorde en lite kort intertjuv. och sen fick jag sjunga idas sommarvisa. När jag hade sjungit idas sommarvisa fick jag härma nåra toner på pianot. Sedan fick jag klappa rytmer. När jag hade gjort allt det där så skulle jag sjunga min egen valda song. Det gick bra och jag var inte så narvös. Efter jag hade sjungit så sa pappas gammla jobba kompis att ha fickgås hud och håret bara reste sig upp, så det var något posetift. sedan tog det någon timme inan jag skulle dansa. Danse var jätte lätt för jag hade gjort allat det på min andra dans. I kväll kommer wille och marias pojkvän hannes/puffe hitt. Det kommer att bli värsta familje kaoset!

PUSS & KRAM ♥

I MORGON GÄLLER DET!!!

Hej! som ni flesta vet ska jag söka till kulturama och i morgon/lördag/7/3-09 ska jag ditt. Jag är så narvös och om ni kollar på inlägget som heter torsdag så kanni klicka på en länk där så får ni höra vilken sång jag ska sjunga. Men i dag är det fredag ochdet består av och

PUSS OCH KRAM SES I MORGON (OCH ÖNSKA MIG LYCKA TILL)


Torsdag

Hej! för låt för att det tog sån lång tid med sportlovs inlägget. I dag är det torsdag och jag fick ta hem min sak som jag hade gjort in träslöjde och jag är nästan klar med mina andra ska också! :) i morgon är det är det fredag och jag kommer va så narvös. Okej ni kanse undrr varför jag kommer var så narvös, jo på lördag ska jag se itaket lysser sjärnorna fast det var inte det jag var narvös för, det är så att jag ska söka till kulturama!!!!!!! jag ska sjunga jag fick låna en  http://www.youtube.com/watch?v=_VPXXcrkWCo (om ni klickar här så får ni höra vad det är för låt)
< min träslöd sak
PUSS & KRAM ♥

Vemdalen


Hej! alla mina bloggläsare. I tisdags så åkte ju jag till vemdalen kl. 09.00 det var när på att vi inte kunde åka för pappa hande varit magsjuk dagen inan, men han blev bätre sen på tisdagen. Elvira (L) som skulle följa med upp kom kl. 08.30. Bil resan var lång, jag och Elvira (L) vi spela lite spel och sov. När vi kom til bolnäs var det dags för luch. Elvira och jag to en kebab tarlik och mamma tog en hamburganre. När vi hade ätut klart så hade pappa ficksat dvd-spelaren i bilen så att vi kunne se på film. Vi valde film och et blev holy day. Jag måde inte så bra av den där kebab tarliken. Jag blev ilamående av filma och sa: stanaaaaa. Jag hålde för mune men jag kräktes över hela mitt knä. Pappa gick ur bilen för att hjälpa mig men han sprang in i skogen och kräktes också för att det var så äkligt. Elvira satt bara och stira på mig och jag satt helt för stelnad. jag fick gå ut ur bilen barfota ut i snön. fick ta av mig byxorna och min tröj. Alla mina kläder va helt ner spyda. sen sa mamma: ta av dig din andra tröja också, men jag sa: nää, du jag tänker inte stå naken i typ 10 minus grander.det blev en väldig lång bil resa. NÄSTA DAG. Jag vakanr kl. 08.00 går upp och väker elvira sen äter vi frukos och ger oss i väg till klövsjö (det är ett ställe man kan åka på) en lång resa och plus vi måste hyra skidor det tar lång tid inann vi är ibaken. Men nu orkar jag inte skriva mer ni får titta på bilder i stället.
< jag, när jag skulle ta av mig kläderna efter jag hade spyt
< efter spyan
< elvira (l)
           < vårt rum
< jag på kvällen    


NÄSTA DAG.
      
< VÄG TILLL KLÖVSJÖ
                                                                             
   
   
                        
                   
                                    
   
       
           < vårt hus



      

        
   
   
    
               
              
           

< mamma var lite sjuk  

        < god morgon

RSS 2.0