Dagis


Igår kväll med mina tjejer


En vanlig dag


Chill måndag

Idag repa vi i skolan till musikalen fame som vi ska sätta upp. Måndagar är alltid chill i skolan.

Grym helg

Haft en grym helg, men nu är det back to school. Efter denna vecka har jag proa och sen är det höstlöv, whiooo!!! 
 



Middag med familjen

På tisdag ska min syster i väg till Thailand och jobba i ett halv år så nu ska vi ha avskeds middag för henne och lite familj kommer över och så. 3 rätters middag står på menyn. 



God morgon





R.I.P Finn/Cory

Jag såg precis glee avsnitt 3 i säsong 5. Handlade om att finn/corys är död. Grät igenom hela avsnittet, tycker det är så hemskt när någon dör (eller vem tycker inte det). Spelar ingen roll om jag inte känner personen men kan gråta ändå ifall någon jag visste om dog! 



Lördag






Mot Täby centrum

Hej på er! 
Igår hade jag och Filippa bara film kväll. Kanske chill, är alltid så trött på fredagar. Men nu är vi på väg till Täby centrum och ska kolla runt lite. Ikväll får vi se vad som händer. 



Stan med Filippa

Jag och Filippa drog oss in till stan en stund efter skolan. Fuska lite och vad onyttig och sedan gjorde vi lite välgörenhet för utsatta flickor i världen för idag är det nämligen flickodagen. Ikväll får vi se vad vi hittar på. 





Vill färga och klippa

Nu känner jag verkligen att mitt hår behövs färgas och Klippas! Det är
Något sjukt slitet 



Brun på vintern

Det flesta eller ifall jag har oftas den här ångsten att bli blek nu på vintern och man har kanske inte har pengarna eller tiden till att sola solarium hela tiden. Brun utan sol är ett mycket mer skonsamare sätt att bli brun på och biligare och du kan göra det hemma. Man bör dock var väldigt noga med att applicera brun utan sol så det inte blir fläckigt eller ränder.
 
 
Jag använder mig av doves lite lättare verasion av brun utan sol och jag tycker den funkar perfa. Lukar inte så gott dock men den funkar ändå, brukar duscha dagen efter så lukten går bort plus den jämnar ut sig mer.

Idag är det fredag!!!

Som jag har längtat, äntligen fredag!!! Idag så vet jag inte riktigt hur det ser ut för mig, Filippa sak förmodligen sova hos mig och vi ska nog ut ikväll. Jag håller er uppdaterad. 


Grattis världens bästa pappa!




Mitt långa bruna hår

Aa ni som inte vet eller känner mig sen innan så hade jag brunt hår i 2 år. Här är två bilder på hur det såg ut innan jag färga blont. 
 
 
 

kort tränings video

 

Want this clothes



Tidig morgon


Hatar torsdag för då börjar jag 8.00!!! Skit jobbigt. Dagen ser väl ut som så att nu dra jag till skolan sen efter det ska jag dansa och efter det träna, sedan hem och PLUGGA!

Glömde tränings byxor...


Var taggad på att träna, så kommer jag till gymmet och märker att jag har glömt mina tränings byxor, så åkte till gymmet för inget och nu är jag på väg hem, så onödigt!!!

Onsdag


Top: BikBok / Svarta jeans: M&Q / skor: Skopunkten 

Fynda på DM Retro

Kolla in dmretros REA finns en massa att fynda

Hem och ta det lugnt




Plugga, träna, dansa

Sitter här i skolan och bara pluggar och pluggar. Snart ska jag dra mig i väg och träna och efter det ska jag dansa jazzfunk. Är inte speciellt sugen på att träna för är så sjukt trött, men känner att jag måste. Funderar på ifall jag ska börja gå ut och gå på morgonen innan skolan, men vet inte riktigt för jag är verkligen inte en morgon person. 




Tisdags outfit






Om 18 ska jag till Kanarieöarna





Justin - Heartbreaker

Vad tycker ni om Justins nya låt, Heartbreaker? Tycker den var sådär. Låter rätt så likt alla hans andra låtar, inget speciellt 


To school




Dansar hiphop

 


Träning och spa


Nu har vi kört intervallflex och step på Friskis i 2 Timmar, så sjukt jobbigt! Efter det tog vi ett långt spa bad och nu ligger jag Unni och kollar på solsidan och har söndagsångest. 
 

Standard söndagar

Nu på morgonen har jag pluggat lite och lagade goda grönsaks biffar men nu ska jag dra mig i väg till Farsta för att träna med Unni i 2 timmar. standard söndagar: plugga, chilla och träna! 
 
 

Mysig kväll med syskonen

Har haft en super mysig kväll med syskonen och Carl & Olga! Wille och Carl hade gjort god middag sen gjorde jag, Maria och Olga kladkaka. Vi snacka om allt möjligt och skratta mycket. Nu ska jag och Maria se på film och ha det mys. Puss och god natt



Middag hos bror

Nu ska jag på middag hos min storebror Wille där även min stora syster, min brors flicka vän Olga och hans kompisar Carl kommer vara. ska bli mysigt med lite syskon tid. 


Lunch med vänner



Nu ska jag åka och träffa Liv, Olivia och Josefin. Vi ska köpa massa gott och göra en god lunch hemma hos mig. Det ska bli super mysigt! Har känt Josefin snart i 15 år, och Olivia och Liv i 10. Sjukt att vi faktiskt lyckas hålla kontakten, är så glad att jag har gjort det också. 

Träningen: check




Dags för träning


Nu ska jag och Nike kör hårt på gymet. Sen blir det mys kväll hemma hos Nike med Unni och Minou. Ja där har ni min fredag 

Dagens outfit




Sjunger en bit av halo

Har även lagt på stämmor


Dansen hjälper mig!

Dagen började verkligen skit, sen har det varit upp och ner gångar. Skrattar, gråtit, arg, alla känslor på en och samma gång. Skönt att dansa så jag får ut allt och tänka på annat. Har tydligen prov imorgon så det är hem och plugga. 


Detaljer






Vakna på fel sida


Kände att idag vakna jag på fel sida och allt bara känns bara fel idag. Känns dock helt rätt att jag nu har varit ledig i två dagar och imorgon blir det helg igen. Har inga direkt planer förutom äta middaga med min storebror. 

för styrketräning

Testa på Gainomax recovery! För dig som vill bygga muskeler och kör mycket styrka är det bra att återhämta sig efter ett träningspass och protoiner hjälper dig även att bygga upp muskeler. Ska drickas 5-30 min efter träning. Smaken är söt och god, så den är inte helt hälsosam. Men testa på! Jag testat att dricka ibland men ska börja gör det mycket, specillet efter jag kört mycket styrka. 

Träning med Nike


Nu blir det jympa intensiv pass med Nike i en timme! Igår var jag en stund på gymmet men sedan började jag må så illa så var jag tyvärr tvungen att dra mig hem så det blev inte mycket gjort idag och det betyder att jag får ta i extra idag ;)

Enkel höst outfit




Detta fick jag med mig från stan





Till slussen

Har haft studiedagar nu i 2 dager så nu ska jag och Nike utnyttja sista dagen till att åka till slussen och shoppa. Får se om jag får med mig något hem 

Mysig kväll

Hade en riktig mysig kväll med Isa, Nike, Minou och Elza på ett café på söder ikväll. Talade ut om allt möjligt sånt man bara kan göra med sina bästa vänner. Nu har Isa, Minou och Nike redan somnat. Så god natt för mig. 

Ut och fika med tjejerna









Hur ska jag klippa mig?

 

 
Tänkte klippa mig snart för det behövs verkligen. men vet verkligen inte hur jag ska göra! Har alltid haft långt hår så tänkte se om jag vågade klippa mig kortare. För några år sen klippte jag mig kort och jag kommer ihåg att det var hemskt, men nu när jag är lite äldre kanske det är snyggare, vad tycker ni? 1,2 eller 3?
 

Dagens ämne: Vänner

Okej vänner kan vara struliga ibland och det det mest enklaste som finns. Om det är någon som vet hur det känns att bli sårad kompisar gång på gång är det jag. Jag har haft ganska mycket struliga kompis umgängen. Det är svårt det där. Men innan du börjar bråka eller känner för att kämpa för en kompis, känn efter är det värt det? Ibland har det verkligen varit värt det att bara skit det och ibland har det varit så värt det att kämpa för det. Det finns egentligen bara ett tips för hur man är en bra kompis! Hur skulle du känna om jag var min kompis och min kompis var jag och gjorde så här mot mig. Perspektiv är väldigt viktig, för jag lovar det har hjälpt mig och det är så jag känner varje gång jag håller på att göra något jag inte borde göra, hur kommer den här personen känna? Och det stoppar mig! 
 
Mina bästa vänner!
 

Mina favorit saker


Frukost är viktigt!


På morgon börjar din mage bränna kalorier och när du börjar äta så hjälper det till. Så alla som inte äter frukost, börja gör det för det håller din energi längre.

RSS 2.0