Alva, jag och Minou

Hej! Minou och Alva vara här för en liten stund och så. Jag gjorde en header till Minou men det gick inte att spar den så det blev inget. Jag har precis vunnit en header på någons tjejs blogg och jag vill säga tack så himla mycket och tack alla ni som röstade. Innan Minous gick tog vi en bild! Här kommer den.


Glöm inte bort min nya blogg...

Hej! Nu är det måndag och bara en dag kvart tills första advent. Men det är bara 3 dagar tills jag fyller år!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juste det jag måste på minna er om min nya blogg www.majut.blogg.se/design Där kan ni få en design till er blogg :)
 

I love my kissi cat

Hej! Nu har jag badat och ska gå och lägga mig. När min farbror vara här i går så gav han mig en liten pressent efter som att jag fyller år på fredag. Han gav mig en lite spar bössa som såg precis ut som min granses katt och den katter kommer alltid in till oss och sover hos oss i bland. Jag älslar min lilla nya katt som jag fick eller den är ju inte riktig!
< I love my kissi katt
< Så här ser den ut <3

God natt alla bajsisar!

Minous fest

< Vi skriker välog mycket och vid ett tillfälle skriver alla MAJA

< Va beräd på att alla bilder kommer vara snudiga!
< Kolla på Minous snygga kläding!
< Hedda får inte vissa sitt ansikte :(
< Allt snaks!
< Oj vem är det som hoppar fram på dena bild kanske Elin!
< Jag äter chips som en galnig!
< Hahaha jag ser ut som en ängel som dricker vin!
< Oj jag i gen vad ovandligt
< Julia och Julia I LOVE YOU

Hej då

Hej! Nu ska jag och Julia sticka till hennes landställe. Vi ska ficka med hennes familj och så. Vi gick typ och la oss halv 2 i natt och jag vaknade halv 10. Det vara jätte kul på Minous fest i går. Jag gav henne en mascara och det hade hon önskat sig! Men nu ska vi åka hej då!
 

julia här

Hej! Nu sitter jag här med Julia och vi ska snart gå och lägga oss. Jag är ganske trött. Vi sitter vid fecebook och kollar runt lite. Men vi sen i morgnon puss och god natt!

Bilder från i går och lite i dag!

< När jag skulle till Mormor!
< Och nu ska jag till Minou!


Bilder från i går
< Haha Alva, Julia D och me! <3
< Å kolla Julia T och mig, love you!!!!!!!!!
< Vad flög i oss i den här bliden! 

Image and video hosting by TinyPic< Här kommer dom tre vampyr tjejerna vi bits!!!!!!!!!!!! mohahaha
< Smyg fotade på Glitter!
 
< precis gjort i årdnig mig!
 
< Vet inte om ni ser!?

Väldigt mycket att göra i dag!

Hej! Snart ska jag till min morbors resturnag eller vad man kan säga. Vi ska fira min mormors 80-årsdag så grattis mormor. efter det kommer min farbror hitt från lindköping och ska sova här. Sen ska jag ge mig av till Minous fest och sen gå jag Julia D hem till mig och så sover hon hos mig. Jag har rätt så myckte att göra idag eller hur? Jag komme försöka ta kort undra hela dagen och lägga upp bilder i morgon! Jag sitter vid ett jätte roligt spel vid facebook som heter något med pet..... Man har typ ett djur och ett hus som man ska ta hand om!
< Min är den rosa och den lilla är Elins kolla vad gulia dom är när som pussas! ♥

Den vara skit bra!!!!!!!!!!

Hej alla små korvar. Har kommit hem från New moon och den var så  j*vla bra!!!!!!!!!!!!!!! Jag är skit trött nu. Efter skolan gick jag och Julia D och gjorde lite hemlisar i Ringen. Efter det åkte jag hem. När jag kom hem så vara det bara en halv timme tills jag skulle åka igen! Jag sminkade mig och gjorde mig i årding sen åkte jag i väg till bion. Julia t kunnde tycär i äta med oss för det vara något stop i tunnelbanan så jag och Julia D fick äta utan henne :( Jag tog inte så många bilder men lite så jag läger på dom i morgon! Puss och hej då på er! Love you <3
< Jag är super trött

Fyller år nästa fredag

Hej! Nu ska jag gå till skolan om en stund. Det kanske låter tjatigt nu men i dag ska jag se på new moon!!!!!!!!!!
Jag längtar ditt. Juste det jag fyller år exakt om en vecka, jag fyller 12 år nästa ferdag! Jag har gjort i årdnig mig och lyssnar på musik nu! Hej då alla snorungar :)
 
< Adidas tröjan idag i gen

Ska se på Mammas pojkar så klart

Hej! Om en timme typ ska jag se på Mammas pojkar såklart. Liksom vem gör inte der. Ne jag bara skoja. Julia D jag vill att du ringer mig nu, idag!!!!!!!! (Det är torsdag idag så ring mig inte typ på fredag eller lördag) Nu sitter jag lite här fram för FB och gör inget spcilet. Har slåt in Minous och mormors present. Min mormor fyller 80 år i år så vi ska fira henne på lördag och sen på kvällen kommer jag gå till Minous fest!
< Byte lite kläder!

Äter en bulle nu!

Hej! I dag är jag bara ju trött på alla killar i klassen. Dom är så snukiga och bara så äkliga. Aja nu ska jag vi inte vara negativa. Sitter och äter en bulle nu! Blev bara så sugen. I morgon ska jag se New moon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! längtar så j*vla myckte ditt. Det blir bara jag, Julia t och Julia D som går men det ska ändå bli skit kul!!!!!!!!!

Här är dagens riktiga kläder!
 

Lite tidigare till skolan som vandligt

Hej! Nu sitter jag här och äter en macka. Jag åt inget till frukost ;) I dag ska ju som vandligt till skolan lite tidigare eftersom att jag har extra svenska. Förut vara det både på tosdag och onsdag, men nu har dom delat på gruppen så jag är i torsdagsgruppen. Jag hoppas ni mår bra och så men nu måste jag sticka puss och hej!
 
< Samma kläder som i går!

Alla hoppar av bion :(

Tjosaaaan! Nu sitter jag och tränar lite på en läxa :( Lyssanar på musik lite medans. Typ alla har hoppat av bion som vi ska se på fredag. Både Minou och Nike har hoppat av och sen är Julia t jättesjuk. Det blir väl bara jag óch Julia D som går :( Synd att det ska bli så här, aja hej då puss!
Image and video hosting by TinyPic< Peace!!!!!! (jag vet inte hur det stavas!

Hemma från kören nu!

Hej! Nu är jag hemma igen från kören. I dag hade jag utväklignsammtal och det gick faktiskt väldigt bra. Jag hade glömt bort att jag hade det i dag så det vara tur att mamma och pappa sa till mig. Är lite inne å facebook och så nu men vi får hörs hej då puss!

Ändrat schema dom här veckorna!

Hej! Nu har jag ficksat mig och det gick väligt snabbt tyckte jag. Men man måste ju hinna blogg! I dag ska jag ha dans i skolan vi kommer ha lite ändrat schema dom här veckorna. Jag är ganske trött jag somnade sent i går.
 


Adidas tröja: inter sport
Vit linne: Limited Too
Jeans tights: Cubus

Ska kanske gå på bio på fredag!!!

Hej! Nu är jag hemma, vi slutade tidigare i dag. Jag gör det jag brukar göra nu som att lyssna på musik och är inne på Facebook! Julia har faktiskt lärt mig ett nytt spel på facebook som heter Pet society! Det är faktigt ganska roligt :) På fredag kanske jag sak gå med Julia t, Julia D, Nike och Minou å bio och gissa vad vi ska se? Vi ska se New moon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fast vi har inte bestält biljeter!
Image and video hosting by TinyPic

Dans, sång och Musik!

Hej! I går blev det inte så mycket bloggande men jag hoppas det blir det i dag. Nu ska jag gå om 10 min och idag har vi dans, sång och musik hela dagen. Juste Minou fick solot till Julshown, Grattis Minou!!!!!! Ja jag har väl inte så myket att säga mer vi får höras sen Love you!!!
< Samma kläder i dag!


Video inlägg!


Christmas carols

Hej! Det känns skönt att gå till skolan i dag och träffa alla vänner har varit så rastlöss hela helgen. Vi ska på någon teater i dag med klassen. Den är på engleska och heter typ christmas carols, det ska bli kul och se vad det är! Ja men jag berättar mer när kag kommer hem!
< Look of today!
< Kanske lite tunnrt i dag men om man ska vara fin får man lida pin!

Grattis Minou!

I dag fyller Minou 11 år! Jag tycker att vi alla passar på att gratulerar henne på henns blogg då blir hon nog glad! Gå in på www.nassebloggen.blogg.se och släng in en komentar!

< Grattis Minou älsklign!!!!!!!!!!!!!!!! ♥

Är hemma nu!

Hej! Nu är jag hemma har varit med pappa i gamla stan typ och köpt en pressent till mormor. Först vara vi i liljeholmen och då träffa jag Olivia och Liv ♥ Lyssnar lite på musik och chattar!
Image and video hosting by TinyPic< Snygg bild va!

Vad ska jag ha för frisyr!

Hej! I dag kommer jag bara vara hemma och ha den tråkigt. Min pappa vill inte gör något och alla kompisar i upp tagna! Just nu kamar jag mitt hår kanske kan ha någon cool frisyr i dag!
 
< Kanske tofsar!
< Kanske luggen bara ska hänga!
< Eller Elvis frilla!
< Mitt bena!
< Jag har nog min vandliga frisyr sne bena!


Skulle bara säga att jag lever!

Hej! jag har precis vaknat eller jag vakna kl 9. Jag sitter lite vid facebook och ska snart titta om det är något på tv. Ja ville bara att ni skulle veta att jag fortfarande lever och så och som tur göra jag det! Puss på er alla gullungar!
< Så ful på morgonen!

Måste göra något i morgon!

Hej! Nu är Robinson slut och är rastlöss. Lyssnar lite på musik och chattar med Olivia! Jag känner att jag på något sätt längtar tills det är skola igen. Jag brukar inte känna så men nu gör jag det. I morgon måste jag gör nåt med någon! Om någon inte har något att göra i morgon så är jag ledig!
 
 

Ska någon se på Robinson!

Hej! Nu är Wille här och vi har precis ätit. Mamma har köpt chips och chocklad till Robinson. Är det någon mer än jag som ska se det??? Men nu ska jag se på Guds tre flickor, hej då hörs sen!
< YEH!

Shoppat till julshown!

Hej! Nu är jag hemme och det var inte så kul på den dära jul marknade. Efter åkte vi till kungs kurva och köpte kläder till julshown! Jag köpte en skit snygg kjol på H&M som vara för stor men mamma ska sy in den till mig! Sen köpte jag en röd tröja på kapphal!
 
< Den röda tröjan!
< Och min snygga kjol!

Ska till något slott!

Hej! Nu ska jag sticka i väg med mamma och pappa till något slott och ficka och gå på någon jul marknad. Skulle heldre vilja göra något med en kompis idag men ingen svara i telfon!

 
< Puss och hej då! <3

Har inte något att göra i dag!

Hej! I dag har jag typ inget att göra och så ska sms någon! Det vara jättekul i går på festen och Vi såg på idol och spelade tvspel lite granna ( det ser ni i andra inlägget). Sitter här och chattar och är inne på facebook. Har vaknat för en stund sen! 
< Ser ni min fina natt line som jag gjorde i 2:an typ!
< Hej då!

Bilder från Minous fest!

Hej! Är hemma nu och sitter fram för facebook och laddar upp några bilder! Här kommer blider från fetsen!
Lite ego bilder nu!
 
 
 
 
 
< Allt snaks!
< Alla på festen!
< Minou och Salmha
< Salmha och Lova!
< Fick till slut en bild på alwa!
< Minou älskling!
< Vi körde lite guitar hero!
 
< Vad sudig det är! 
 
< HIHIH jag!
< Och Minou!




Ska på fest nu!

Hej! Nu är det dags att sticka till festen men innan det så ska jag bara vissa er vad jag ska ha på mig!
 
 Hej då och puss på er! <3

Har skaffat facebook!

Hej! Nu har jag skaffat facebook!!!!!! Så alla ni som ser det här gå in och ada mig! Ville bara säga det. Snart eller om en stund ska jag gå till Minou men jag vet inte hur jag ska se u, men jag hitter något, puss och hej <3 

Tänker inte säga mer!

Hej! I dag känns det som att det har varit en lång dag i skolan! Det har varit lite dramatiskt i skolan och så. Och mer om det får ni inte veta. I kväll ska jag till minou, Hon har fest! Jag tror det gick bra på provet i dag på engelskan, eller jag hoppas. Kanske tar lite bilder sen på festen får se, puss på er!

Mår lite illa och ont i armen

Hej! I dag har vi engelska prov!!!!!!!!!!!!!!!! Det ska bli läskigt. Hoppas att jag i allafal får mer en hälften rätt. Lyssnar lite på musik och ska inte gå fören en kvart. Jag mår lite illa och har ont i armen men det ska nog gå att gå till skolan. I dag har Minou fest och jag ska gå! Det ska bli kul! Men nu ska jag nog gå hej då ses senare!
 

Tog svinissprutan i dag och har namnsdag

 
< Kortet jag fick av farmor och 100 kr. Fattar inte vrf det står sjuk!
< Tog lite ego blier medans jag fick låna mammas kamera. Hoppas jag får en i födelsedags presset vill så gära ha en!
 
 
< Min arm jag tog sprutan i :/


Känner mig jättekonstig!

Hej! Nu är det sov time!!!! Och jag ska lägga mig. Det är så konstigt för i bland kommer det upp jätte konstiga tankr i mitt huvud som pratar jätte snbbt så jag känner mig jätte konstig nu jag blir stresad och förvirad. Det obeahaglig, så förlåt om jag skriver lite konstigt nu. God natt hörs i morgon, puss <3


Gick till skolan i dag!

Hej! Nu är jag hemma från kören. Det vara kul att komma till skolan men av någon konstig andlenig så trode alla att jag skulle smitta dom. Men jag är ju frisk. I dag var det i drott i skolan och vi hade en vikarie. Hon vara tråkig sur och inte så rolig. Hoppas Lotta vår riktiga i drotts lärare kommer på i drotten näsat gång. Men nu ska jag ficksa några designer. Puss på er <3

Hoppas någon där

Hej! Ska till skolan det här får bli snabbt. Det ska bli kul att komma tillbaka till alla, men jag kommer nog inte vara med på i drotten. Hoppas att det är några som har blivit friska när man kommer tillbaka. Det är  inte så kul att komma till skolan om det inte är någon där.

Ska dycka i bader nu!

Hej! Jag tror jag ska bada nu och bli lite frech i för skolan i morgon! Är det någon som har tagit svinis sprutan börjar bli lite orolig för den. Gör den ont i så fal? Men nu ska jag bada, ses.
<Miss försåt mig inte. Man behöver puss lite på säg själv i bland heller hur, när man mår dåligt!

Svar på tal

 

alice om Design tips!:

hej jag fattar inte hur man ska göra snälla kan du hjälpa mig??
<3


Svar: Först måste du ha en blogg anars kan jag försåt att du inte fattar. Och tyvär kan jag inte ha en lektion till men om du inte alls vet hur man gör och vill ha en så skriv din mail adress eller msn till mig så kan jag föklara lite bättre. [email protected]


Kanske inte den roligste bloggen just nu!

Hej! Nu har jag nog besämt mig jag ska nog till skolan i morgon. Nu sitter jag och gör läxorna :( Men det msåte också göras om man ska komma vidare i Livet. Chattar lite med Liv nu medans jag bloggar. Komentera mer vill ha fer åsikter om saker och fråg saker och allt. Min blogg kanske inte ör den roligaste bloggen att titta på just nu när jag är sjuk men snart är jag frisk och då blir det bättre kanske gör ett video inlägg i morgon om ni vill!

Hur ska jag göra! Är jag sjuk eller inte?

Hej! Jag är hemma idag igen.  Jag mår sodär jag är varm och trött. Fast jag vet inte om jag orkar gå till skolan i morgon jag får se lite. Alså som i dag försökte jag gå upp kl halv nio men det gick bästan inte för att jag vara så trött. Och om jag ska till skolan i morgon så msåte jag ju vakna kl 7!!!!!!!! Hur kommer jag orka det. Men jag får se lite hur det blir.
< Hitta ingen annan bild!

Hela Marias upptränad!

Här är hela Mairas uppträdande med bättre bild och ljud. Maria är lägre bak i videon!
 Blädra fram till 06:57

Design tips!

 Hej! För en stund sen så såg jag och Mamma The proposal. Den vara jättebra och rolig, men jag orkar tyvär inte skriva vad den handla om. Jag har gjort lite läxor och sånt idag. Det här blir kanse inte ett så rlogt inlägg men då tänkte jag göra det till ett. Nu ska jag börjar med en ny sak som heter blogg tip. Mitt första blogg tips idag är hur Man får en syggare PSS.

1. Först måste du ladda upp din RSS bild på din blogg.
2. Klicka på bilden och sedan kopierar du adressen till din blid och går till baka till din blogg. 
< Klicka på bilden!
 

3. Gå in sedan på Deign och klicka på kodmallar!
 

4. Gå sedan läggst ner och leta upp kod avsnitet:

<  div  class=''subside''>
< a href="index.rss" title="RSS"><img src="
http://static.blogg.se/img/rss.gif" border="0" alt="RSS 2.0" /  ><  /a  >
< /div >

 

5. Radera den understrukna tjocka teckten nedanför och klistra in adressen till blid som du kopierade förut! 

<  div  class=''subside''>
< a href="index.rss" title="RSS"><img src="
http://static.blogg.se/img/rss.gif" border="0" alt="RSS 2.0" /  ><  /a  >
< /div >



6. När du har gjort det så tryk på spara. Gör så sedan på alla andra kodmallar och spara sen är du klar!
 

7. Här kommer några exmpel på RSS!
    Distortion RSS Button                 

Om ni undrar över hur man laddar upp en video på er blogg heller om ni undrar hur får man tid och datum på in blogg komentera bara så kanske det kan bli nästa design tip! Puss ha det så bra


Väldig hängig men inte sjuk!

Hej! Jag är hemma i dag igen. Jag ska nog inte gå ditt i morgon heller. Alså jag känner mig väldigt hängig och sover liksom till kvart i 11. Men idag måste jag göra läxorna, jag ligger efter. Mamma ska typ hyra en film och efter det får väl jag göra läxorna. Men jag hoppas jag kommer i veckan, puss!
< Ja du trötter vi är nog lika trötta just nu!

Har varit så trött i dag!

Hej! Förlåt för att jag inte har orkart blogga idag men jag har varit så himlans trött. Jag vet inte varför jag har varit så trött. Jag vaknade sent i morse också. Mamma och jag har varit lite på rusta i dag. Vi köpte jul papper och sånt. Sen fick jag en rosa ljus stake! Men nu ska jag chatta lite och så men vi får höras sen, puss!

söta bilder


Känns inte som lördag

Hej! I dag känns det inte alls som att det är lördag det känns som någon dag i mellan lördag och söndag. Mamma och pappa sitter och hoster framför var sin tv. Min feber har gått upp lite jag ar 38 gader nu :( Jag hoppas jag blir frisk snart så jag orkar gå till skolan!


Ser ni någon skilnad!?

Ser ni någon skilnade? Det gör jag :)
 
Eller!?
 <hihhi!


Har smittat hella familjen!

Hej! Förlåt för en dålig updatering i dag har inte orkart blogga. Jag mår bättre men får se om jag kommer till skolan på måndag. Jag är jätte kalla, men nu har jag en värmekudde och massa kuddar i min säng så jag är inte så kall längre. Nu har jag typ smittat hella familjen så syndom dom. Just det i kväll kl 7 går en serie som heter guds tre flickor den är jätte bra (på kanal 1) 

Hoppas jag mår bättre i morgon!

God natt bloggen ska gå och lägga mig nu. I morgon kommer några kompisar hitt från göte brog hoppas jag mår lite bättre då. Vi får höras i morgon, puss love you! <3

Hur är det egentligen?

Hej! I dag har det varit en tråkig sjuk dag. Jag har pratat lite med julia i telefon och så. Jag har duchat och sen har jag bara sett på tv. Alva dom du läser det här så undrar jag när du kommer till skolan du har inte varit där på typ 6 veckor snart hur mår du egentligen!?
Jag har inte blivet frikskare direkt eller kasnke lite nu ska jag ta tämpen och ta två alvidoner!
 

Vem är bäst! Rösta!

Vem är bäst?

 


Fort farande 39 graders feber :(

Hej! Jag har fort farande 39 graders feber och har tagit två alvidoner för typ en halv timme sen. Jag sitter och gör en önskelista till min födelse dag. Jag fyller ju år den 4 december och du fyller jag ju 12 år! Jag chattar lite med några och så. Men vi får höras puss!
  

Det har gått upp och ner

God natt! Nu ska jag nog ligga och lässa lite sen ska jag nog sova! Min feber har gått upp och ner jag har haft 37 graders feber till 39 grader. Jag ska ligga i mammas säng brevid pappa och så får mamma ligga i min säng!
< Ser inte så jätte pig ut va!?

Är sjuk! :(

 
< Typ dagens kläder! hihihi
< Vad jag ser glad ut! hehehe
< å jag äe så sjuk!
< Välkommen hem Julia!
 
< När man är sjuk måste man ta medecin :(

Jag vet det det låter äkligt!

Hej! Jag vet att det här kommer låta äkligt men nys spyde jag ner hela handfatet. Som ni säkert förstår så ska jag inte vara i skolan. Tror jag i allafal!? Jag vill till skolan i morgon för vi kanske ska spruta i morgon. Det kanske låter konstigt, efter som jag hatar sprutor men det är bra och ta den. Desutom kommer Julia i morgon! Och det vill jag inte missa. Vi har massa prov i morgon också!
< Hur kan man se bra ut eller glad när man precis har spyt?

Viktigt!

Hej! Jag vill bara säga till er som får mail från freelotto. Det står typ att man har vunnit 100 000 kr och radera det bara för det kan göra så din dator går sönder och du kan inte använda den mer :( så titta inte ens på den radera den bara!

Lite ego blider och videoinlägg

< Det blir bättre ljud i slutet! (Maria sjunger)

< Videoinlägg!
LITE EGO BILDER!
 
< ;/
 
 
< Hehe! 
 




Lägger upp en video i kväll!

Hej! lyssnar på musik nu! Ja det vara jätebra i går på Marias konsär och jag lägger på en video sen i kväll. Puss på er småungar ;)
 
 

Look of today! som Elin brukar skriva!

Hej! Om en pyte stund ska jag gå men jag kan blogg en lite stund. I dag har vi typ bara hål timmar som raster. Det båda bra och dåligt. Det som är bra är att det är en lång rast och det är skönt. Det som är dåligt är att vi måste vara ute hela rasten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag förstår inte hur dom tänker.

 
 < Dagens frisa!
< Dagens klädsel! <3


Elin gick hem för en stund sen!

Juste Josefin vann tävlingen!!!!!!!!!! Grattis, du måste sika bilder till din blogg så jag kan göra en heder till dig<3 Elin har precis gått och vi har pluggat matte. Jag hoppas ni mår bra det gör jag! Pallar inte bloggar mer bajsungar<3
 
<3

Hur kommer jag hinna allt?

Hej! Nu är det skola igen och jag är jättetrött. Jag har tänkt på en sak att snart måste jag köpa julklappar. För i december så har jag nästan ingen tid. Jag fyllerår, jag ska ha fest, jag ska vara med på två lucior och sen julshowen! Liksom hur kommer jag hinna med allt!
< Look of today!
 
 

Coraline! xp

Hej! Nu är jag ny duchad och fräch. Bara om några minuter ska jag gå och lägga mig. Just det vi såg en film på Elviras fest som hette Coraline. Det vara den läskigaste teknade filmen jag kanske har sett. Alså jag är inget fann av skräkfilmer så jag är ganska skrämd. Och det vara ju en tecknad så hur liksom kan man bli räd för en tecknad film? Aså ba jag kan bli det! ;)
  
< God natt era bajskorvar! hihihih

Åååå <3

< Jag tror jag är kär! Han är så söt och sjuner så himla fint!

Grattis Wille (i efterskot!)

Hej! Nu är jag hemma och jag har haft konsär i kyrkan! Snart ska vi hem till Wille och fira han. Han fyllde år i onsdags! Grattis Wille!!!!!!!!!!!!!!!! Mamma har gjort en jättegod tårta som hon gör varje år vi firar Wille. Sitter här och spelar lite spel och har typ inget att göra. Jag har gjort om julias blogg. Gå in och kolla på den www.juliajoj.blogg.se 
< Hahha jag och Wille!

Ska sova hos Elvira!

Hej! Nu sitter jag här hos Elvira. Astrid är också här och vi ska sova över här!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det vara jättekul på Elviras fest och vi spelade buzz och lekt typ en lek som jag brukar göra i skolan den heter tyo ge mig. Men nu måste jag säga god natt!!!!

Jag sjunger!!!!! På låsas!

Den här videon bjuder jag på. Jag sjunger inte på riktigt! hahaha
 
 

Köpt hemligheter!

Hej! Nu är jag hemma och jag har köpt lite hemligheter. Jag och Minou ska göra ett litet ekspriment nu så bloggandet får vänta tills i kväll puss!
< Hihihih

Ska till Liljeholms torget!

Hej! Nu ska jag och Minou en liten sväng till Liljeholms torget. Jag har gjort i årdnig mig och så. Glöm inte att det är fars dag i morgon och vara snälla mot era pappor. Nu ska jag stika så puss så länge! 
 
  


Trötta efter en lång weekend!

Hej! Nu ska jag och Minou gå och lägga oss! Men vi kommer prata hela natten. Vi är ganska trötta efter en lång vecka så det är inte så konstigt att vi är trötta men ni får ha en god natt!
 
 
< Hahaha Minou!

Vinnaren är...

Hej! Jag sa ju att jag skulle säga den som vara snabbast och först och vi har en vinnare..... Men det får ni inte veta fören i morgon!!!!!!!!!!!!! Mohahahahahahaha!
 
 
 
 

hej hej !

Hej! Sitter och väntar på minou hon är på toan. Jag har försökt att ladda ut ett video inlägg, men min dator är dum så jag kan inte gör det!

gästinnlägg minou !

hejsan nu är maja på toa så nu har jag tagit över glöm inte att gå in påmin blogg också www.nassebloggen.blogg.se den äääger ! Guud vad länge maja är på toan ........... vad fggör hon där inne kan man undra aja gå in på min blogg allihopa ha det bäst !!!!!!! ( guuuuuuuuuud nu måste hon väl komma <33 )

puzz på er / minou


Minou ska sova över!

Hej! Nu sitter jag och Minou hemma hos mig och hon ska sova här. Vi ska nog se på idol i kväll och äta massa chips. Juste gå in på Minous blogg www.nassebloggen.blogg.se . Jag har inget mer och skriva så hej då!
 
< Glöm inte tävlingen!

Nu har jag mycket tid att blogg på morgonen <3

Hej! I dag har jag mycket tid att att skirva på bloggen :) Den här veckan har gått snabbt tycker jag. På lördag alså i morgon ska Elvira ha fest och då ska jag gå men hon svara inte i telefon när jag ringer :( Aja bullarna i går blev jätte goda! I dag är det bara jag och pappa hem så vi ska väl ha lite mys kväll tillsamans! Men nu har jag nog inte så mycket att säga.
< Saknar dig Julia D <3
 
 
< Jag på morgonen precis när man har vacknat! hihi

Ni är väldigt nära

Hej! Nu bakar jag och jag bakar bullar, mumms! Alla ni som vill ha bullar kan jag skricka hem en till er om ni vill!? nee jag bara skoja. Ja ni får gissa mera på tävlingen och det är en presson som är väldigt nära jag undra vad som är i den hära också? I morgon tror jag att ni vet vad det är.
 
 

Dåligt med ute rast!

Hej! Har ni saknat mig! Jag tror julia kommer hem snart eller i allafal kommer hon väl till skolan på tisdag. Nu har jag tänt ljus och senare på kvällen ska jag baka bullar! I min skola måste man vara ute och i dag så typ regndae och så när man skulle hämta sin jaka så sa dom nu får du en prik och när man har många prikar så får man typ hem ringnigar! Det är så hilma dåligt tycker jag! :( Vi byter sammtals ämne jag vill inte prata om det här.
För ni som vill ha nya msn:vänner ada mig [email protected]
Unni om Till alla er jag Älskar <3:
Hur gör du såna där fina bildspel, med musik o allt? Snälla säg!!! :)

Svar: Alås jag har ett program i min dator som jag fick med, med min webbcamra!

 
 
< Glöm inte tävlingen ni får en heder av mig! 

Samma visa idag igen

Hej bloggen idag är det samma visa jag har brotom så här kommer dagens kläder!
 
< Lite anurlunda idag!

Å alla mer högre!

Hej! Nu lyssnar jag på musik på youtube. Jag lyssnar på we are the world och mitt i lånten så säger någon på svenska Å alla mer högre! Det är jätte konstigt lyssna på spår 4:20
< Konstigt!

Glöm inte tävlingen!

Hej! Förlåt för en dålig uppdatering det kommer vara så att jag inte kommer blogg så mycket dom hära första veckan efter höstlovet. Fida frågade om ett videoinlägg kommer snart och ja det kommer under veckan det kommer nog på lördag! Nu ska jag göra lite läxor så vi ses!

< Kom ihåg tävlingen! Det är bara tyvär till er spm vill ha en heder till er blogg!

Hinner inte skriv!

Hej bloggen! Har jättebrotom till bussen nu och hinner inte skriva nu men ni får se dagens kläder i allafal!
  

Min dator är lite kronglig just nu så ni får bara se mig nu så visar jag resten sen, måste rusa!!!!!!!!!!!!


Vi känner Alice och Wilma!

Hej! Snart ska jag gå och lägga mig. Jag fick en komentar av en tjej som hetter Lucia.

lucia 
om Skolfotot blev sådär tyckte jag!:

vad bra du va! jag såg dig på tvärbanan idag jag tror att vi har träffas förr.Jag känner igen dig men var?

SVAR: Hej! Jag kunnde inte heler setta dig på plats förut men nu vet jag hur vi känner igen varandra. Du känner ju Alice och Wilma och det gör ju jag med. När Wilma har haft fest och så, så har vi säkert båda två varit bjudan på festen och så har vi träffats!
PS. Såg dig också på tvärbanan!


Har precis pratat med Elin i telefon!

Hej! Jag har precis pratat med Elin i telefon och jag har fått vara med i hennes video inlägg, hihihihi!!!! Jag har skrvit min öske lista nu och jag kan skriva några saker jag önskar mig. Jag önskar mig:

  • Digitalkamra så jag kan ta bättre foton till bloggen!
  • Present kort på Ginantrico 500 kr.
  • smink!

Det vara bara lite saker jag önskar mig!


Skolfotot blev sådär tyckte jag!

Hej! Nu har mitt skol foto kommit jag blev sodär tycker jag!
< Hihi vad tycker ni!? 



< Maria sitter och sjunger i mitt rum!

PS. Glöm inte bort tävlingen!


Tävlin, tävling, tävling!!!!!!!!!!!!

Hej min rosa blogg, har ni saknat mig? Jag hade tänkt att ha en liten tävling. Vad tycks som det?
Det den som vinner kommer få i pris är en Heder. Ni kommer inte behöva ger er mitt lössenord jag kommer bara göra en heder till er och sen om ni inte vet hur man gör så kan ni bara fråga mig! Heder kommer bli som ni vill min inte exakt precis som ni vill! Okej nu ska vi sätta i gång med tävlingen! Jag kommer att lägga ut en bil varje dag och i bland kanske två. Den som gissar rätt och först vad det är på bilden vinner. När du kommentera skriv ditt namn och e-postadress så jag vet vem jag ska skicka priset till. Ni får komentera hur mycket ni vill.Lycka till!
< Första bilden! 

PS. Ni behöver inte gå ner till det här inlägget för att kolla om jag har lagt till någon mer bild. Det kommer finnas med i något av inlägget jag lägger upp under dagen!

Lekte burken!

Hej! Jag kasnke kom hem till sent men det vara bara därför att jag stande med Julia t, Leffe, Fanny, Myrra och Emma l och lekte burken! Det var jättekul! Jag hoppas att ni gillar min nya rosa blogg lika mycket som jag <3
Jag tycker det kul att har kommit i gång med skolan ochså att få träffa alla kompisar igen. Just det skulle häsla alla från Julia D som är i Grenada!
< Oj jag har nog också blivt rosa!

Ny design! (igen)

Hej! Jag hinner göra ett kort inlägg nu innan jag går. I går gjorde ett inlägg men sen råkade jag radera det. Jag orkade inte skriva ett nyt sen. Som sagt det gjck bra hos doktorn i går, inga sprutor som tur va :) Efter skolan gick jag och Julia t hem till Minou. I går hade jag inga lektioner vi såg bara på film hella eftermiddan (jag kom vid lunch) Just det har en nya design i dag vad tycker ni jag blev jätte nöjd!?
 
< Lockigt hår idag! 







Nej!!! inte till doktorn!

Nu är det bestämt kl kvart i tio ska jag till doktorn. Jag är 78 % säker på att jag kommer att ta blod prov. Fy f*n vad jag hatar sprutor, jag är redan nervös. Alås snälla jag har typ bara hostat i en och en halv vecka. Jag hatar att gå till doktorn jag blir bara ilamående och nervös!
 
< Snälla hjälp mig någon bort från sjukhuset!

Det är inte 100% att jag kan gå :(

Hej! I dag kanske det inte är 100% att jag ska gå till skolan. Ni vet ju att jag är väldigt hostig och nu vill mamma och pappa gå med mig till sjukhustet för att kolla det. Jag är nästan säker på att jag kommer ta ett blod prov men jag hatar sprutor, och menar jag hatar dom :( Jag vill inte gå till sjukhuset!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Men jag hoppas jag får en tid på eftermiddagen så jag kan gå efter skolan! 
 
 
 

Skolan i morgon?

Hej! Snart ska jag gå och lägga mig fast jag inte alls är trött. Det kanske inte är så konstigt efter som jag vaknade ganska sent. I morgon är det skola igen. Det kommer kännas som om man inte kommer känna någon. Men kommer vara kul att träffa alla kompisar igen. Nu ska jag göra mig i årdnig så får vi höras i morgon, puss <3
GOD NATT!


Till alla er jag Älskar <3

Hej! Nu har jag gjort ett bild spel på nästan alla mina vänner + mina två syskon. Men nu är det så här att jag har inte bilder på alla mina vänner så jag älskar er med<3333333 Ni får lova att inte bli lessen om ni inte kommer med. Det här bild spelt komme gå väldigt snabbt!


Röra vi bubblor

Nu ska jag vissa er en cool sak, som i allafal jag tycker är coolt.
< Den måste se åt så här för att kunna göra det hemma. (jag köpte den här på skolmässan!)

< Först måste man blåsa. Sen kommer bubblorna. Efter det måste man vänta lite att bubblorna ska vara i luften, sen kan man röra dom!
< ser ni!
< Coolt va???

Min nya design!

Hej! Nu har jag en ny desing. Vad tycker ni om den??? ska jag ändra på något, typ som ta bort hjärtana eller lägga in fler bilder i hedern!??? 

Jag är trött....

Hej! Om en stund tror jag så ska vi åka här i från Anders :( I dag vaknade jag sent och jag kommer nog inte somna fören halv 1 på kvällen idag!!! Jag är super trött. I dag ska ju typ sitta i en bil hela dagen och sen bara vara hemma. Jag bloggar i stället när jag kommer hem <3
söta bilder 

söta bilder 
söta bilder 
söta bilder 


RSS 2.0