Mina hårprodukter


Älskar er även fast ni är lite konstiga

#family #weird #love #them


Jag och Min syster

#love #my #sister


Alla har olika kroppar

 
 
Blir så trött på folk som läger upp sånt här! Visst att kurivg kropp är fint och att man inte behöver vara super small och att man inte ser sig själv som tjock och istället se sig själv som kurvig. Men det finns många tjejer som föds smala och försöker gå upp i vikt men det går inte. Alla har olika kroppar och så är det, inget är bättre än det andra 
 

Old

 
 
 
 
 
 

En dag på västkusten

#summer #food #beach #sweden #music #blog #sun #fun


Mot västkusten

 Har nu lämnat Trollhättan och farmor och har åkt mot västkusten. Ligger nu på en grekisk klippa känns det som. Har hamnat på ett bad ställe som heter Hamburgön, ganska roligt namn . vi ska bo på ett Hotell i 3 dagar och bara ha det bra. Nu ska jag fortsätta med min solning 
 

Robin Stjernberg

Sjukt bra röst


Längre ögonfransar

Om du vill få längre ögonfransar tipsar jag om Xlash, funkar defentivt och ger näring till ögonfransarna. Man kan bara köpa på nätet och det koster runt kring 400-500 kr. sök på Xlash på google så kommer massa sidor du ska köpa den på!
 

Bränt mig

Som vanligt så har jag bränt mig idag! Trodde inte alls solen skulle ta på mig idag men det gjorde den verkligen!


Bilder från igår kväll

 
 

Mot stranden

 
 

Min förmiddag

 
Har spenderat min förmiddag med farmor och familjen i en hamn och ätit lunch. Nu är vi på väg hem och slappa lite men sen ska vi ut i kväll. Ska se på Robin Stjernberg och Eric saade. Dom är här i Trollhättan nu på något som heter fallens dagar, dom har största vattenfallen här så vi ska kolla på det med!
 
 
 

wanted

 

Framme

Äntligen framme hos farmor! Vi stoppade lite på vägen men kanske 5 timmar tog det att åka hit till Trollhättan. Nu ska jag bara ta det lugnt!


Sleeping beauty


Mot: farmor och västkusten

HejHej! Nu har jag och min familj åkt i väg till farmor i Trollhättan och på väggen kommer vi göra några stopp och bada och shoppa. Vi ska vara hos farmor några dagar sen ska vi dra oss till västkusten och träffa några kompisar och åka runt lite.


:(

Ligger här i min säng och känner mig så ensam, att ingen förstår och den där sommaren är piss. Kanske blir skönt att komma i väg några dagar från Stockholm. Tror den här sägen är förbannad får mig alltid på dåliga tankar när jag ligger och ska sova. Aja kände bara för att skriva lite. Puss och god natt


Underbar kväll med bästa vän

Hade en super mysig kväll med Isa i rållis. Vi köpte lite körsbärg och nötter och lyssna på musik och bara Chillade, pratade och skrattade. Imorgon ska i väg till min farmor och åka lite runt på
Västkusten med min familj. Men jag säger god natt för idag


Fyllo sparkar boll på oss


Dags för utgång


Plan för resten av dagen...

Precis kommit hem från landet och just nu ligger jag i ett varmt skönt bad. Sedan ska jag packa inför en vecka på väst kusten (ska ditt i morgon) efter det ska jag ut och träffa Pelda & Isa och vi ska bada, lyssna på musik och njuta av vädret.


Hela familjen samlad

 
Har haft underbarà dagar med hela min familj. Det är ganska ställan att vi är tillsamns. mina stora syskon är 21 och 24 så det liksom håller upp bygga upp ett eget "liv" . Så det var väldigt kul nu när båda mina syskon kunde vara här 2 dagar på landet. Mina 2 syskon är min favorit personer i världen!

God morgon...onsdag

God morgon på er alla!
Vakna nyss och såg att solen lysste starkt på himlen. För några veckor sen var jag i egypten och ända sen dess försvinner min bränna bara mer och mer. Så nu ska jag sätta mig själv i arbete och jobba på brännan.
Puss
 
 
 

Bilder från idag

 

Älskar min familj


idag på sjön

 

Hej (igen)

HejHej på er!
Fick ett sånt blogg sug så tänkte varför inte börja blogg igen? Vet att min bloggning har varit ganska on and off men ibland blir det för mycket hinner inte rikigt med och orkar inte men som tur är det sommarlov nu och då finns det massa tid för blogging. Kanske kan hålla mina vänner informerade om vad som händer i mitt liv under sommaren men även folk som kanske tycker tycker det är kul att se vad jag gör på mina sommarlovs dagar. orkar inte dra någon sammafatting om mig själv rikigt. Jag är en 15 årig tonåring som älskar sjunga och dansa sen får ni se mer om ni forsätter läser. 
Puss ♥
ps. ny blogg design kommer snart 
 


RSS 2.0