Vad tycker ni om mig?


Ni som nu har läst min blogg nu ett tag har säker kanske fått en blid av mig som person och jag skulle vilja vet hur ni tycker att jag verkar vara???? Det skulle vara kul att får se vad ni tycker (var ärkilga om ni tycker jag verkar vara lite konstig skriv det då)

Kommentarer
Postat av: Elin <33

Jag tycker att du e en jätte snäll tjej som inte e taskig mot någon. Jag har inte hört dig svära förutom fan. Det e ett bra tecken gumman du e en snäll tjej puss och kram <3

2010-04-10 @ 10:51:17
URL: http://eelinhedelius.blogg.se/
Postat av: Mange

Nu känner ju jag inte dig (mer än via bloggen då).. men jag håller ändå med Elin. Jag kan inte minnas att jag läst/sett något som skulle tyda på motsatsen, nu vet jag ju iof inte hur mycket du skriver på bloggen av allt det som faktiskt händer. Jag säkert ha jättefel, men för mig verkar du som den där tjejen alla snackar lite om (i smyg) och som dessa innerst inne inte vill något hellre än att vara som, mer än som sig själva. Det sista kändes lättare att säga än det var att skriva, men hoppas du fattar vad jag menar och... näe, du e inte konstig, inte mer än alla andra iaf.. varför skulle du vara det?

2010-04-10 @ 12:26:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0